- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Benım test yok elimde bugün tam bır hafta oldu salı vurulmustum test almam ıstemıom alırsam yaparım fıye o yüzden cuma cumartesiBünyeden bünyeye değişiyor o kimisi 8. Günü negatife dönerken yani iğnenin etkisi geçiyoken sonra pozitife dönüyo gerçek gebelik olarak. Kimisi de var daha 13-14. Günlerde silik çizgi çıkarıyor ben 15 mayısı beklicem tam 16 gün yapıyo
Canım benimde bir hafta oldu dün yumurtam çatlayalı femara kullandım kendi çatladı. Cumartesi test yapmayı planlıyorum var mısın yok musunBenım test yok elimde bugün tam bır hafta oldu salı vurulmustum test almam ıstemıom alırsam yaparım fıye o yüzden cuma cumartesi
Canım 2 Mayıs da çatlamış gibi duruyor adet günün ne zamanOvulasyon testini yorumlayabilir misiniz şunu eklemek isterim iki haftadır rahatsız etmeyecek şekilde kasık ağrım vardı bacağıma ve belime vuran göğüs hassasiyetim de az dokununca hissedilir derece dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdiye olsa çıkar mıydı boşuna mı yapiyorum test yardım edebilir misiniz
3 4 Mayıs felan düzensiz ama 30 günü geçer döngümCanım 2 Mayıs da çatlamış gibi duruyor adet günün ne zaman
O zaman adadt yaklaştığı için 2 Mayıs da pik yapmış sonra silikleşmiş3 4 Mayıs felan düzensiz ama 30 günü geçer döngüm
Proxyfemin kullanıyorum canım bende pco var geçen ay bunu kullanarak kimyasal gebelik oldu bu ay olur inşallahKızlar gebe kalmak için kullandığınız bir şey var mı takviye kür veya beslenme düzeni gibi varsa nedir
Canım yunurtlama 2 mayıs gibi görünüyor sende gec dollenme olanilir bi 10 gün beklemeni tavsiye ederm.o gunu değerlendirmişssindşr umarımOvulasyon testini yorumlayabilir misiniz şunu eklemek isterim iki haftadır rahatsız etmeyecek şekilde kasık ağrım vardı bacağıma ve belime vuran göğüs hassasiyetim de az dokununca hissedilir derece dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şimdiye olsa çıkar mıydı boşuna mı yapiyorum test yardım edebilir misiniz
Benden bi gün sonra vurulmuşsunuz iğneyi bende pazartesi günü vurulmuştum hüzel sonuclar alırız inşallah ❤Benım test yok elimde bugün tam bır hafta oldu salı vurulmustum test almam ıstemıom alırsam yaparım fıye o yüzden cuma cumartesi
Teşekkür ederim canım inşallah bu ay olur Rabbim bana ve isteyen herkese kolaylıkla nasıp etsin inşallahProxyfemin kullanıyorum canım bende pco var geçen ay bunu kullanarak kimyasal gebelik oldu bu ay olur inşallah
Valla ben iğne vuruldım canısıCanım benimde bir hafta oldu dün yumurtam çatlayalı femara kullandım kendi çatladı. Cumartesi test yapmayı planlıyorum var mısın yok musun
Bende salı vuruldum inşallah yarabbım çok umudum yok amaBenden bi gün sonra vurulmuşsunuz iğneyi bende pazartesi günü vurulmuştum hüzel sonuclar alırız inşallah ❤
Tamam yapalım işte cumartesiye sıfırlanmaz mı kiValla ben iğne vuruldım canısıtest bende yapcam da 9-10 günde sıfırlanıyor galiba bende fe
Beklentim benim de düşük ne yalan söyleyeyimBende salı vuruldum inşallah yarabbım çok umudum yok ama
Bünyeden bünyeye değişiyo kuzum şimdi çift çizgi görsek silik heveslencezTamam yapalım işte cumartesiye sıfırlanmaz mı ki
Lanet olsun Rocky tamamBünyeden bünyeye değişiyo kuzum şimdi çift çizgi görsek silik heveslencez
HahahhahshsLanet olsun Rocky tamamben yapıcam valla zaten kendimi zar zor zaptediyorum
Ben bir aydır supralife pharma women kullanıyorum 3 aydırda d vitamini ve OMEGA3 kullanıyorum. Daha gebelik elde edemedimKızlar gebe kalmak için kullandığınız bir şey var mı takviye kür veya beslenme düzeni gibi varsa nedir