- 3 Ocak 2021
- 2.676
- 854
- 35
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Bakalım inşallah tutmuşsa olmaz zararıSanmıyorum zararı olacağını
Bende ilk çocuğumda korunduğum halde hamile kaldım. O ay iki kere yumurtlamışım adet olduğum gün hamile kalmışım normalde bizim buralarda yaptığımız hesaplara göre olmaması lazım başkası dese de inanmam ama betamı öğrendiğim gün haftasına göre geriye saydığımda ilişkinin olup iki saat sonra adetimin başladığı güne tekamül ediyodu. 10 ay korundum korunmayı bıraktığım ilk ay kimyasal oldu bidaha da olmadı. Yumurtlama takibi o bu şu biraz kür denedim olmadı 2 bucuk üç sene olcak. İşte hsg cekildim geçen ay bu ay da klomen kullandım iğne vuruldum bat bekliyorumOglum4 yasında ilk üç aydan sonra hıc korunmadm gebelık de elde edemedi m yeniden femaraya baslafım gene tek yumurta eğer buda olmazsa klomene donecegım oğlumda klomen ise yaramamıştı ama bılmıyprum kafam çok karışık yarın 7. Gün olacak iğne vurulalı haftaya salı daha test yapacagım
Kuzum nasıl çıktı amh nedemek kuzum özelden yazsana bana biZumruduanka96 kuzum ben gittim bugün doktora sonucları göstermeye, allah razı olsun senden senın kesin gıt demenle gıttım doktora valla. amh değerim dusukmus, tüp bebeğe yonlendırdı doktor hayrlısıyla öyle denemeye baslıycaz.
Su tuttuktan sonra ki halide bu oldu ne bu şimdiKizlar bu artimed çok mu yalancıilk 5 dk içinde pembemsi çizgi oluştu.
Vallahi her şey olabilir:) benim bu ay ilk defa başıma geldi böyle çizgi vardı ama kanda negatif çıktı. Hiç güvenmiyorum bu testlere artıkSu tuttuktan sonra ki halide bu oldu ne bu şimdi
Elimde vardı yapayım dedim normalde bunun yalancı pozitif çıkardığını çok gördüm
Ay bende güvenmiyorum ama böyle görünce de pozitif olabilir mi diye düşünmek istiyor insan bir yandanVallahi her şey olabilir:) benim bu ay ilk defa başıma geldi böyle çizgi vardı ama kanda negatif çıktı. Hiç güvenmiyorum bu testlere artıkEn iyisi kan vermek. Bata kaç gün vardı?
İnşallah gelmez de bu ay tutar 14 günde gecıyorsa iğne etkısı anca bızde de çıkar haftaya saloBende ilk çocuğumda korunduğum halde hamile kaldım. O ay iki kere yumurtlamışım adet olduğum gün hamile kalmışım normalde bizim buralarda yaptığımız hesaplara göre olmaması lazım başkası dese de inanmam ama betamı öğrendiğim gün haftasına göre geriye saydığımda ilişkinin olup iki saat sonra adetimin başladığı güne tekamül ediyodu. 10 ay korundum korunmayı bıraktığım ilk ay kimyasal oldu bidaha da olmadı. Yumurtlama takibi o bu şu biraz kür denedim olmadı 2 bucuk üç sene olcak. İşte hsg cekildim geçen ay bu ay da klomen kullandım iğne vuruldum bat bekliyorum
Bünyeden bünyeye değişiyor o kimisi 8. Günü negatife dönerken yani iğnenin etkisi geçiyoken sonra pozitife dönüyo gerçek gebelik olarak. Kimisi de var daha 13-14. Günlerde silik çizgi çıkarıyor ben 15 mayısı beklicem tam 16 gün yapıyoİnşallah gelmez de bu ay tutar 14 günde gecıyorsa iğne etkısı anca bızde de çıkar haftaya salo
Benimde günüm 10-11 Mayıs ben genelde 2-3 gün önce oluyorum nedense. Sabredebilirsem pazartesi test yapmayı düşünüyorum kırmızıları görmezsem tabi. Rabbim mutlu haberleri nasip etsinAy bende güvenmiyorum ama böyle görünce de pozitif olabilir mi diye düşünmek istiyor insan bir yandan11 Mayıs gibi olmam gerek ama adet sancilarim başladı bir kaç gündür erkende olabilirim
Amin inşallahBenimde günüm 10-11 Mayıs ben genelde 2-3 gün önce oluyorum nedense. Sabredebilirsem pazartesi test yapmayı düşünüyorum kırmızıları görmezsem tabi. Rabbim mutlu haberleri nasip etsin
Normalmiş geçen gün benim de 10 civarı çıkmıştı yüksek görünüyordu. Doktor yüksek olması iyi bir şey yumurtlama olduğunu gösterir demişti.Arkadaşlar Progesteron değerim 21 ıncı gün 14.88 çıktı bilgisi olan var mı acaba
Gebelik oluştu mu acabaNormalmiş geçen gün benim de 10 civarı çıkmıştı yüksek görünüyordu. Doktor yüksek olması iyi bir şey yumurtlama olduğunu gösterir demişti.
Yok oluşmadı aynı gün beta hcg testi de vermiştim zaten o negatif çıkmıştı.Gebelik oluştu mu acaba
Hadi bakalim gazan mubarek olsun sen den ve burada ki tum bekleyenlerden hayirli guzel haberler aliriz insaallahKızlaaarrrr nasılsınız
Cumartesi test yapmayı düşünüyorum bata 1-2 gün kalmış oluyor. Başka yapacak olan bana eşlik edecek var mı
Canım belkide myomun engeldir hamile kalmana alınamıyor mu.Hadi bakalim gazan mubarek olsun sen den ve burada ki tum bekleyenlerden hayirli guzel haberler aliriz insaallah
Benim testler negatif hafif lekelenmeler de basladi bu ay da olmadi sanirimhayirlisi olsun. Myomun da etkisi olabilir gibi geliyor. Haziran da Turkiye’ye geliyorum insaallah birkac doktor belirledim onlara gitmeyi dusunuyorum