-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Bende hep gece değerlendiriyorum bunun zamanı da mı var yaCanlar birşey soracağım bu ay yumurtlama günlerimi hep gece değerlendirdim eşimin iş sebebiden dolayı sizce sorun olur mu
Düzensizse yumurtlamanızda düzensiz olabilir.yumurtluyorsunuz muhtemelenMerhaba adetime iki üç gün var düzensiz oluyorum ama kasık göğüs ve bel ağrım var bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ovulasyon da resimdeki gibi sizce neden böyle yardımci olabilir misiniz
Bende öyle düşünüyorumBende hep gece değerlendiriyorum bunun zamanı da mı var yadöllenme bu ne zaman olacagı bellı olmaz bosverın
İnşallah hayırlısıyla umdugunuza kavusursunuzBende öyle düşünüyorum
Benim bi kimyasalım oldu mart ayında deniyorum bakalım inşallah nasip olurİnşallah hayırlısıyla umdugunuza kavusursunuzBu arada önceki gebeliğimde hep gece denemelerıyle olmuştu
Test yapıyor musun canım ovül donemini bulmak için birde kimyasaldan sonra daha cabuk tutuyormusBenim bi kimyasalım oldu mart ayında deniyorum bakalım inşallah nasip oluryumurtlamadan sonraki 5 ıncı günüm bugün
Hosbuldum canimHoşgeldin kuşum evet neredeyse hepsi burada. Eee neler yapıyorsun
İyimiş kuzum senin az kalmış. Başla teste buraya da at ama. Bende ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz marttaki kimyasaldan sonra hsg çektirmeye karar verdim ve çektirdim. Her iki tüpümde de hafif tıkanıklık varmış işlem sırasında açıldı şükür. Şunu öğrendim ki her şerde bir hayır varmış kimyasal olmasaydı mazallah dış gebelik olma riski varmış hafif tıkalı tüplerde buna da şükürHosbuldum canimiyiyim cok sukur Nisan ayi adetinden sonra biraz deneme oldu bakalim sonuc nasil olacak beklemedeyim. Tahmini bat 8 Mayis yarin insaallah testlere basliyorum Hepimiz icin hayirlisi olsun
Sen nasilsin? Neler yapiyorsun?
Ayy insaallah canim atarim tabi kiİyimiş kuzum senin az kalmış. Başla teste buraya da at ama. Bende ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz marttaki kimyasaldan sonra hsg çektirmeye karar verdim ve çektirdim. Her iki tüpümde de hafif tıkanıklık varmış işlem sırasında açıldı şükür. Şunu öğrendim ki her şerde bir hayır varmış kimyasal olmasaydı mazallah dış gebelik olma riski varmış hafif tıkalı tüplerde buna da şükür
Doktor kontrolünde geliştiğini çatladığını öğrendim canımTest yapıyor musun canım ovül donemini bulmak için birde kimyasaldan sonra daha cabuk tutuyormus
İnşallah canım hepimiz kavuşalım artık bebişlerimze sağlıcaklaAyy insaallah canim atarim tabi kiYaa iyi ki cektirmissin tupler de acildiysa yakin da guzel haberlerini aliriz insaallah
Yumurtlama günü estradiol ölçtürdüm 41 çıktı çok mu düşük yani bunu yükseltmek için napabilirim. Normalde 180-190 ve üzeri olması gerekiyormus araştırmam sonucu bu şekilde buldum. Aranızda yumurtlama görünce bu değeri ölçtüren var mı
Benim doktorum estradiol baktirmaba gerek yok dedi ama ben birgebeningunlugu ebru ceyalandan danismanlik aldım o bana baktirmami tavsiye ettim. Ben 18.gün ölçtürdüm testte yumurtlama gördüm ertesi gün gidip baktırdım. Ve o gün çatlamada oldu. Çatlamadan sonra baktirdigim için değerim nekadar doğruyu yansıtıyor bilemedim. 1 hafta sonrada progesteron baktiracagim çatlama güzel oldu mu ona bakmak için.Beni de hoca adetin 12. günü çağırmıştı e2 baktı. sonra çok düşük çıktığı için bana östrojen hormonu ilacı verdi. 16. gün için tekrar kontrole çağırdı. gittiğimde rahim duvarı ve yumurta iyi görünüyor dedi. kendi kendine yumurtlayacaksın bu nedenle dışarıdan müdahaleye gerek yok dedi. Kısmet bakalım.
Siz de sonucunuzu mutlaka gösterip ilaç yazdırın bence