- 22 Nisan 2024
- 147
- 91
- 32
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
kız gecende yazdım burda da, arkadasım evlendi 1 ay sonra hamileyim dedi. dedim kurban iliyim bizim yapmadığımız ne yapıyor olabılırsınız ya ahahaha, bır de 1-2 sene cocuk yapmayız dıyorlardıGülsem mi ağlasam mı bilemiyorum ahahahhaghaha artık dizilerde görüyoruz ya tek iliski sonrası hamilelik vs içimden çevremdekilere çaktırmadan gülüyorum o kadar kolay değil diye
Tamam kuzum en az 2 gün diyorlar ilişki olmasın die ondan sordumbirkaç gün olmuştu, direkt test alalım demişler o yüzden
Öyle diyenlerden korkacaksın zaten bizde mi evrene öyle enerji verseydik acaba ahahahahhakız gecende yazdım burda da, arkadasım evlendi 1 ay sonra hamileyim dedi. dedim kurban iliyim bizim yapmadığımız ne yapıyor olabılırsınız ya ahahaha, bır de 1-2 sene cocuk yapmayız dıyorlardı
Ben evlenmeyi düşünüyorum diyen en erken evlenir, çocuk düşünmüyorum diyenin de hemen çocuğu olur bu yazılı olmayan bir kural adetakız gecende yazdım burda da, arkadasım evlendi 1 ay sonra hamileyim dedi. dedim kurban iliyim bizim yapmadığımız ne yapıyor olabılırsınız ya ahahaha, bır de 1-2 sene cocuk yapmayız dıyorlardı
Bakalım işte ben de regl olunca gidicem doktora, baska doktora gıdıcem bu sefer bakalım hormon testı yapıcak ınsallah sorun çıkmazTamam kuzum en az 2 gün diyorlar ilişki olmasın die ondan sordum
Çok moralim bozuldu ya 21 nisanda 20 çıkmıştı değerim bugün 64 çıktı doktor diğerini akşam vermişsin belki ondan böyledir dedi pazartesi tekrar kan istedi ama çok üzgünümOoo saat 3bucuk olduuuu banada haber verrr
Başka bir konuda biri şöyle yazmıştı "48-72 saatte %60 artması gerekir" doktoru o şekilde söylemiş canını sıkma bence istersen yarın yine kan verirsinÇok moralim bozuldu ya 21 nisanda 20 çıkmıştı değerim bugün 64 çıktı doktor diğerini akşam vermişsin belki ondan böyledir dedi pazartesi tekrar kan istedi ama çok üzgünüm
Evet doktorda olumsuz konuşmadı folik asite devam dedi bulantım olursa diyede bi hap verdi. Eşimde ben ağlayınca yarın veririz tekrar test dedi. İnşallah artar ya çok üzgünümBaşka bir konuda biri şöyle yazmıştı "48-72 saatte %60 artması gerekir" doktoru o şekilde söylemiş canını sıkma bence istersen yarın yine kan verirsin
Üzülmeee, negatifi çekmeee. Her şey çok güzel olucak merak etmeEvet doktorda olumsuz konuşmadı folik asite devam dedi bulantım olursa diyede bi hap verdi. Eşimde ben ağlayınca yarın veririz tekrar test dedi. İnşallah artar ya çok üzgünüm
Asıl yaptığınız stres ona daha çok zarar verir bence içinizi rahat tutun, sağlıksızsa zaten malesef beta düşecek.Evet doktorda olumsuz konuşmadı folik asite devam dedi bulantım olursa diyede bi hap verdi. Eşimde ben ağlayınca yarın veririz tekrar test dedi. İnşallah artar ya çok üzgünüm
Umarım öyle olur teşekkür ederimÜzülmeee, negatifi çekmeee. Her şey çok güzel olucak merak etmeneden buna üzüldüm diceksin sonunda merak etme
Kuzum aynı yerdemi verdin kanı morelini bozma hemen doktorun dediği gibi de olabilir hemen modunu düşürme amaÇok moralim bozuldu ya 21 nisanda 20 çıkmıştı değerim bugün 64 çıktı doktor diğerini akşam vermişsin belki ondan böyledir dedi pazartesi tekrar kan istedi ama çok üzgünüm
Kuzum yarın verme bugün verdiysen cumartesi ver bakEvet doktorda olumsuz konuşmadı folik asite devam dedi bulantım olursa diyede bi hap verdi. Eşimde ben ağlayınca yarın veririz tekrar test dedi. İnşallah artar ya çok üzgünüm
Yaa inşallah güzel haberler alırsın bende 6 haftalıkken düşük yapmıştım eşimle çok etkilenmiştik ama atlattık çok şükür manevi anlamda kendimizi toparlayıp şimdi tekrar planlama yapıyoruz ve inan bana hersey yolunda gidiyordu 1 saatte oldu ne olduysa demek ki nasibi yoktu üzülme desekte üzüleceksin inşallah seni gülümseten bir sonuç olsun bizede haber verÇok moralim bozuldu ya 21 nisanda 20 çıkmıştı değerim bugün 64 çıktı doktor diğerini akşam vermişsin belki ondan böyledir dedi pazartesi tekrar kan istedi ama çok üzgünüm
Ah kuzum herkes aynı şeyi söylüyor bakalım nasip çok fazla düşünerek yaşamamaya çalışıyorum artık hem gerçekten fazla kilom da var cidden onları vermeye yoğunlaştım bakalım inşallah güzel haber verebilirim sizeKuzumm ben de her seyden bezip diyete ve spora baslamaya niyet ettigim zaman hamile kalmistim. Insallah senin de oyle olurher seyin vakti var ya biz bilemiyoruz Allah biliyor. Sağlıkla olsun da onemli olan aslolan o... biz de iyiyiz şükür tatlim. 30a dogru yol aldik. Insallah hayirlisiyla tamamlanir bakalim surec. Simdilik yolunda
2.ye verdim kuzum 910'u gördük, yarın tekrar vermeyi düşünmüyorum pek çünkü sağlık ocağı almıyor bu kadar takip etmene gerek yok diyerekOrangegreysky kuzum ne yaptın tekrar kan verdin mi nasılsın
Maşallah kuzum2.ye verdim kuzum 910'u gördük, yarın tekrar vermeyi düşünmüyorum pek çünkü sağlık ocağı almıyor bu kadar takip etmene gerek yok diyereközelde de çok pahalıya geliyor her seferinde. İdrarda enfeksiyon var onun için kültür verdim, tiroid hapı kullanacağım bi de. Salı günü keseyi görmeye gideceğim inşallah
Benide ekler misiniz? Sat 28 Mart, bat 28 Nisan. TeşekkürlerOlsun dur ekliyim
Rabbim sağ sağlım kavuşmanı nasip etsin2.ye verdim kuzum 910'u gördük, yarın tekrar vermeyi düşünmüyorum pek çünkü sağlık ocağı almıyor bu kadar takip etmene gerek yok diyereközelde de çok pahalıya geliyor her seferinde. İdrarda enfeksiyon var onun için kültür verdim, tiroid hapı kullanacağım bi de. Salı günü keseyi görmeye gideceğim inşallah