🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Napim kuşum ya regl olcam galiba ağrım falan var bekliyorum gelsin diye, bugün eşimi de doktora gönderdim git bi baktır bakalım sorun var mı diye. ben de regl oliyim randevu alcam hormon testi için
Kuzum gelmez belki sperm testi isticekler eşinden sende adet olursan 3. Gününe al randevunu

Merhabalar adete 5 gün var. Bugün kan verdim sonuç 0.06 çıktı. Sizce 5 günde yükselme ihtimali var mı?

Kuzum gelmez belki sperm testi isticekler eşinden sende adet olursan 3. Gününe al randevunu
Sperm testi vermiş, sonuçları bekliyoruz. Bugün ya da yarın regl olmam lazım cumartesi gününe randevu alıcam işte ya ikinci gün olcak ya üçüncü gün, yarın regl olursam üçüncü gün pazara denk geliyor o gün almazlar mecbur ikinci gün olmuş olcak.

Kızlar bende buraya yeni üyeyim ve ilk defa bu markayı kullanıyorum( innovita) ve daha 4.günüm bugün yorumlayıp beni bilgilendirebilir misiniz?♡

Kızlar bende buraya yeni üyeyim ve ilk defa bu markayı kullanıyorum( innovita) ve daha 4.günüm bugün yorumlayıp beni bilgilendirebilir misiniz?♡
Ben de bu markayı kullanıyorum, çok bilgili değilim yalan söylemiş olmiyım ama ikinci çizgiyi görmeye başlayınca her gün ya da gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum

Kuzum direk sprey testimi almışlar en son ne zaman ilişki olmuştu

Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum ahahahhaghaha artık dizilerde görüyoruz ya tek iliski sonrası hamilelik vs içimden çevremdekilere çaktırmadan gülüyorum o kadar kolay değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…