- 1 Kasım 2023
- 746
- 433
- 29
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Sağol kuzucumSayende ben de güncel topiği bulmuş oldumkızlar yeni topiğiniz size hayırlı uğurlu gelsin inşalah ❤ hepinizin göbüşleri bebiş dolsun Zumruduanka96 @bernaad @Merveeee57
Bizde bizde çok özledikkkkKuzular @Merveeee57 @bernaadZumruduanka96 @benaroz napiosunuz? Ozledim sizi ya edosumun ( @edahandro ) haberi cok mutlu etti bugun beni. Bu vesileyle size de yazayim dedim. Güncel yeni topigi de bulmusken hem bir hayirli olsun diyeyim. Hem de hal hatir sorayim dedim. Ayni bomba haberi en kisa zamanda sizlerden bekliyorum ben de sayfadan biraz uzak kaldim. Her zaman yazamiyorum. Ama unutmadim da sizi hep aklimdasiniz
Teste gerek kalmadıhadi test yap kız heyecanlandımmm
Yaaa
Canımmm tebrik ederim çok sevindim
Kuzumm ben de her seyden bezip diyete ve spora baslamaya niyet ettigim zaman hamile kalmistim. Insallah senin de oyle olurCanım canım canım nasıl özlemişim seni yauzun bi süre ceza aldım burda yakın zamanda döndüm dün aklıma geldin ama giremedim sonra yazmak içn neler yapıyorsun yeğenim nasıll kuzum biz bıraktığın yerdeyiz işte ben diyete spora başladım 10 gündür bir de böyle deneyeyim dedim edoşuma öyle mutlu oldum ki resmen umut oldu bize
Iyiyim bebisim ben de şükürBizde bizde çok özledikkkknasılsın kuzumm
Kuzum tebrikler cok sevindim. Hayirli olsun bebişin. Saglikla gelsinAy bana yazdın galiba canımteşekkür ederim amin inşallah bu ay letu kullanmıştım 2 nisanda kontrolde 3 yumurtam vardı dr çatlatma iğnesi vermedi ilişki günleri verdi onları değerlendirdik sonrasında 25. Güne kadar devam ettik gün aşırı bide bu ay ben 3 kere gynoseed jel kullandım. 27. Gün silik çizgi gördüm erken gebelikte akşam gittim hemen kan verdim 2,77 çıktı çocuğu yerleşirken yakalamışım 3 gün sonra 20 çıktı değerim doktor yarın çağırdı tekrar kan vermemi istemedi ama ben idrar testisyle takip ettim gittikce koyulaşıyor tabi daha çok minik inşallah sağlıkla devam eder
insallah canım hoş geldinSat 10 Mayıs da ben biliyorum erken gelecek beni şaşırtmayacak bir gün bile geçmez mı insan gününü yok geçmiyorum ya... 10 Mart kimyasal oldu benim 10 Nisan da ilk reglimi oldum düşük ardından şimdi bakalım gelecek mi mucizemiz Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah.
Tabii ki hayırkızlar üç günlük gebelik, testte belli olur mu
Bunu ciddi olarak soruyormusunkızlar üç günlük gebelik, testte belli olur mu
evet ama valla mazur görün beni ben yeniyim bu işlerde ve burda da yeniyim merakimdan soruyorumBunu ciddi olarak soruyormusun
tesekkurler kuzumTabii ki hayır
Böyle birşey imkansız tıp henüz o kadar gelişmedievet ama valla mazur görün beni ben yeniyim bu işlerde ve burda da yeniyim merakimdan soruyorum
tesekkur ederim nezaketinden dolayi canimBöyle birşey imkansız tıp henüz o kadar gelişmedi
Rica ederim keşke mümkün olsa ama maaleseftesekkurler kuzum
hahaha ay keskeRica ederim keşke mümkün olsa ama maalesef