🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah ne zamandır görüyodum seni bi şey soracaktım jeli kaçıncı günlerinde kullandın

aşkım şu yeme düzeni bu düzeldi mi gerisi gelir yaaa

kuzum ne jeli bu
Gynoseed diye bir gebenin günlüğü ebru hanımın spermler daha kolay ulaşması için bir jel sıkıyorsun vajen e falan filan bende kullandım bende olmadı arkadasa nasip olmuş darısı başımıza

Canım canım canım nasıl özlemişim seni ya uzun bi süre ceza aldım burda yakın zamanda döndüm dün aklıma geldin ama giremedim sonra yazmak içn neler yapıyorsun yeğenim nasıll kuzum biz bıraktığın yerdeyiz işte ben diyete spora başladım 10 gündür bir de böyle deneyeyim dedim edoşuma öyle mutlu oldum ki resmen umut oldu bize

Sayende ben de güncel topiği bulmuş oldum kızlar yeni topiğiniz size hayırlı uğurlu gelsin inşalah ❤ hepinizin göbüşleri bebiş dolsun Zumruduanka96 @bernaad Merveeee57
Amin edoşumm sen kırdın zincirimizi biz de peşinden gelicez inşallah hem ben totem yaptım edoş pozitif görürse ben de bu yıl görücem dedim inşallah görücem de

Amin edoşumm sen kırdın zincirimizi biz de peşinden gelicez inşallah hem ben totem yaptım edoş pozitif görürse ben de bu yıl görücem dedim inşallah görücem de
Olacak olacak canım inanıyorum ❤ olmak zorunda anca beraber kanca beraber. Ben sizsiz, siz bensiz yapamazsınız Allah büyük inşallah bir kaç arayla hepimiz hamile olacağız kuzum

Olacak olacak canım inanıyorum ❤ olmak zorunda anca beraber kanca beraber. Ben sizsiz, siz bensiz yapamazsınız Allah büyük inşallah bir kaç arayla hepimiz hamile olacağız kuzum
Ha şunu bileydin ucundan bucağından bi yerinden seni yakalamamız lazım ben de çok inanıyorum edoşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…