🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

valla kuzum başka zaman olsa 10 gün önce yine yapardım test felan ama şimdi regl günümü beklicem çokda bekleyem baktım o gün geldi geldi gelmedi direk kana kendi bilir yani ben herşekilde ortaya koyarım o düşünsün şaka bir tarafa inşallah güzel haberler alırız

Yine var canım hesap detaylarından yapıyorsun ama herkesin görebilmesi için izin vermen gerekiyormuş ama onu nerden yaptığımı hatırlamıyorum

Eklentiler

• 1000058926.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar çok üzgünüm bu ay yumurtlama göremeyeceğim belli çünkü servikal mukus bitti ve 2gundur benden leke geliyor hergun aynı saatte yaptım belkide kaçırdım akşam pik oldu bilemiyorum ama bu ay olmadı çok umutluydum lekeler gelmeye devam ediyor 15.gun bugün olmadı buay belli umarım sizin güzel haberlerinizi alırız Rabbım daha fazla uğraştırmayın nasip etsin mucizelerimize kavuşalım artık

Eklentiler

• 1000045700.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 71
ben gecen ay 18inci gün yumurtladım kuşum, üzme kendini belki olur. olmasa bile önümüzdeki ay olur nolcak vardır elbet bı zamanı

Herşeyi anladım da süt ürünleri neden yasak? Ben de gluteni kestim ama süt ürünleri tüketiyorum çok da seviyorum

ben de özellikle kahve smoothıe vs sut kullanmayı seviyordum, badem sütüne geçtim sımdı. yanlıs bılgı vermıyım valla nedenini anlattı ama dogru aktaramam sımdı cok anlamadım dhgjdhf
Çok garip. Genelde süt ürünleri yoğurt peynir vs önerilir. Prolaktin nedeniyle mi acaba

Ya kızlar bu markanın her şeyi mi dandik ya ? Artımed strip test geldi 5₺ dedi eczacı e alayım madem dedim nasılsa her gün yapıyorum . aldım ilk 10dk içinde böyle çıkardı. Hayır ne düşüneceğimi şaşırdım 1 saat sonra çıksa kuruma diycem … var mı bunu daha önce kullanan.

Eklentiler

• IMG_5417.jpeg
    221,6 KB · Görüntüleme: 71
Hamile olabilirsin bilmiyorum bende hiç kuruma çizgisi ya da fake çizgi çıkarmadı bu test

innovita marka kullanıyorum ben ovulasyon testlerini, daha iyi kesin al dediğiniz bir marka var mıdır acaba memnunum ben de ama daha ıyısı varsa onu alıyım

Çok saçma olucak belkide ama birşey sormak istiyorum. Bu gün gecikmenin 3 günü fakat lekelenmelerim başladı peceteye silince pembe kan geliyor kan kokusu yok normalinde regl olmama 2-3 gün varken idrardada kan kokusu alırdım ve çok şiddetli ağrılar çekerdim . Acaba yerleşme kanamasi mi yoksa yine kendimi mi kandirmaya çalışıyorum.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…