- 22 Nisan 2024
- 147
- 91
- 32
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
valla kuzum başka zaman olsa 10 gün önce yine yapardım test felan ama şimdi regl günümü beklicem çokda bekleyem baktım o gün geldi geldi gelmedi direk kanaBenim kasık ağrısı 1 saat kadar sürüp geçti şuan hiç ağrım yok. Zaten regl öncesi de karnım kasıklarım pek ağrımaz genelde bel ağrım çok olur birde midem bulanır oradan anlarım reglimin geleceğini. Daha da çok var bat a zaman geçmiyor gibi geliyorsen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun kuzum ben hemen yapmak istiyorum ama çıkmayacağını biliyorum
Yine var canım hesap detaylarından yapıyorsun ama herkesin görebilmesi için izin vermen gerekiyormuş ama onu nerden yaptığımı hatırlamıyorumEvet eskiden vardı benim hoşuma gidiyordu aslında. Şimdi baktım hamile olanların konularına yok cidden. Kaldırmışlar galiba. Hesap detaylarında bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazıyor oraya tarih ekleyince oluyor mu acaba bilemedim. Gerçi olsa hamileler yapardı herhalde. Güzeldi ama bence
Ben erken gebelik testi eczaneden 80tl yemi ne almıştım bir kaç ay önce markasını hatırlamıyorum odamı değişmiştir acabaKızlar gebelik testi eczanede ne biçim pahalıymış yav. İnternetten stoklayın230 TL predictor
Bilmiyorum canım ben de predictor olanı aldım 230'du, al-bi diye normal kaset test 30'duBen erken gebelik testi eczaneden 80tl yemi ne almıştım bir kaç ay önce markasını hatırlamıyorum odamı değişmiştir acaba
benim fazla kilom olduğu için diyetisyene gidiyorum zaten çocuk düşünüyorum diyince benden Yeşilçay vs bitki çaylarını yasakladı, gluten ve süt-süt ürünlerini kesti, her gün yarım avokado yememi istedi bir de bebiş için söyledikleri bunlarkızlar beslenme düzeniniz nasıl
ben gecen ay 18inci gün yumurtladım kuşum, üzme kendini belki olur. olmasa bile önümüzdeki ay olur nolcak vardır elbet bı zamanıKızlar çok üzgünüm bu ay yumurtlama göremeyeceğim belli çünkü servikal mukus bitti ve 2gundur benden leke geliyorhergun aynı saatte yaptım belkide kaçırdım akşam pik oldu bilemiyorum ama bu ay olmadı çok umutluydum lekeler gelmeye devam ediyor 15.gun bugün olmadı buay belli umarım sizin güzel haberlerinizi alırız Rabbım daha fazla uğraştırmayın nasip etsin mucizelerimize kavuşalım artık
Herşeyi anladım da süt ürünleri neden yasak? Ben de gluteni kestim ama süt ürünleri tüketiyorum çok da seviyorumbenim fazla kilom olduğu için diyetisyene gidiyorum zaten çocuk düşünüyorum diyince benden Yeşilçay vs bitki çaylarını yasakladı, gluten ve süt-süt ürünlerini kesti, her gün yarım avokado yememi istedi bir de bebiş için söyledikleri bunlar
ben de özellikle kahve smoothıe vs sut kullanmayı seviyordum, badem sütüne geçtim sımdı. yanlıs bılgı vermıyım valla nedenini anlattı ama dogru aktaramam sımdı cok anlamadım dhgjdhfHerşeyi anladım da süt ürünleri neden yasak? Ben de gluteni kestim ama süt ürünleri tüketiyorum çok da seviyorum
Çok garip. Genelde süt ürünleri yoğurt peynir vs önerilir. Prolaktin nedeniyle mi acababen de özellikle kahve smoothıe vs sut kullanmayı seviyordum, badem sütüne geçtim sımdı. yanlıs bılgı vermıyım valla nedenini anlattı ama dogru aktaramam sımdı cok anlamadım dhgjdhf
Hamile olabilirsin bilmiyorum bende hiç kuruma çizgisi ya da fake çizgi çıkarmadı bu testYa kızlar bu markanın her şeyi mi dandik ya ? Artımed strip test geldi 5₺ dedi eczacı e alayım madem dedim nasılsa her gün yapıyoru . aldım ilk 10dk içinde böyle çıkardı. Hayır ne düşüneceğimi şaşırdım 1 saat sonra çıksa kuruma diycem … var mı bunu daha önce kullanan.
olabilir, bir dahaki görüşmemizde sorarım tekrar :)Çok garip. Genelde süt ürünleri yoğurt peynir vs önerilir. Prolaktin nedeniyle mi acaba
Ben de her ay çıkarıyor nerdeyse bunun kaset olanı ama bunu ilk kez kullandım.. Bu kadar bariz yanıltmada olmamalı ya vallahi kul hakkıHamile olabilirsin bilmiyorum bende hiç kuruma çizgisi ya da fake çizgi çıkarmadı bu test
Yok kuzum olmadımZumruduanka96 Regl oldum mu kuşum ?
hadi test yap kız heyecanlandımmmYok kuzum olmadım