🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

İnşallah bitanem senin de öyle hsg sonrası hemen hamile kalanlar oluyor inşallah o ay bu aydır
Kuzum bat bugün dün test yaptım birşey yoktu fakat şöylede bir durum var bata 8 gün kala ben pozitif gördüm ovude normalde kullanamadım ovulasyon bu ay 8 gün kala hadi dedim bi bakayım nasıl çıkcak bildiğin pik çıktı ya geç yumurtladım yada 2. Yumurtlamaydı bugünde gelen giden yok test alsam sanki boşa olcak gibi geliyor şuan

O zaman daha var mı bata? Bat değişti senin. İleri atmış olması lazım bebeğim

O zaman daha var mı bata? Bat değişti senin. İleri atmış olması lazım bebeğim
İşte bende onu anlayamıyorum şuan kuzum geçmiş yumurtladım bat ileriydim attı hiç bilmiyorum arada kaşık ağrısı göğüslerime dokunamıyorum birde işte

Ay arkadaşım geçen ay evlendi, hamileymiş. Kıskançlıktan çatlıycam sizinle paylaşayım dedim napıyo bunlar bizim yapamadığımız anlamıyorum
O da iyi mi geçen yaz balkanlar turuna gitmiştik. Orda hamile kalırım diye totem yapmıştım. Kocasıyla atandığı için ayrı yaşayan bir arkadaş vardı turda. Bi baktım geçen doğurdum diye story paylaşmış. Tebrik ettim şaşırdım. Balkan turundan dönünce ertesi gün öğrendim dedi. İçime taş oturdu taş

Balkan turundan kız bu tanıdık geldi bana ama çıkartamadım kimdi

Birileri hayallerimizi yaşıyor

Hım deneyeyim dedim olmuş mu hamile değilim yarın adet günüm test yapacağım yarın belli olur teşekkürler canım cvp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…