- 24 Ağustos 2022
- 4.145
- 12.794
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
İnşallah bitanem senin de öyle hsg sonrası hemen hamile kalanlar oluyor inşallah o ay bu aydırÖnünde Allah’ın izniyle engel kalmamış kuzum bak azcık daha sabret
Kuzum bat bugün dün test yaptım birşey yoktu fakat şöylede bir durum var bata 8 gün kala ben pozitif gördüm ovude normalde kullanamadım ovulasyon bu ay 8 gün kala hadi dedim bi bakayım nasıl çıkcak bildiğin pik çıktı ya geç yumurtladım yada 2. Yumurtlamaydı bugünde gelen giden yok test alsam sanki boşa olcak gibi geliyor şuanİnşallah bitanem senin de öyle hsg sonrası hemen hamile kalanlar oluyor inşallah o ay bu aydır
O zaman daha var mı bata? Bat değişti senin. İleri atmış olması lazım bebeğimKuzum bat bugün dün test yaptım birşey yoktu fakat şöylede bir durum var bata 8 gün kala ben pozitif gördüm ovude normalde kullanamadım ovulasyon bu ay 8 gün kala hadi dedim bi bakayım nasıl çıkcak bildiğin pik çıktı ya geç yumurtladım yada 2. Yumurtlamaydı bugünde gelen giden yok test alsam sanki boşa olcak gibi geliyor şuan
İşte bende onu anlayamıyorum şuan kuzum geçmiş yumurtladım bat ileriydim attı hiç bilmiyorum arada kaşık ağrısı göğüslerime dokunamıyorum birde işteO zaman daha var mı bata? Bat değişti senin. İleri atmış olması lazım bebeğim
Ay hadi inşallah hamilesinİşte bende onu anlayamıyorum şuan kuzum geçmiş yumurtladım bat ileriydim attı hiç bilmiyorum arada kaşık ağrısı göğüslerime dokunamıyorum birde işte
Aayyy bana bişeyler oluyor şuan tanımıyorum amaAy arkadaşım geçen ay evlendi, hamileymiş. Kıskançlıktan çatlıycam sizinle paylaşayım dedimnapıyo bunlar bizim yapamadığımız anlamıyorum
Ben de önce kızdım şakadan, sonra dualar mutluluktan ağlayış ve kapanışAayyy bana bişeyler oluyor şuan tanımıyorum amaşaka bir yana sağ sağlim kavuşsun evladına inşallah o şanstan bize de yollasın
O da iyi mi geçen yaz balkanlar turuna gitmiştik. Orda hamile kalırım diye totem yapmıştım. Kocasıyla atandığı için ayrı yaşayan bir arkadaş vardı turda. Bi baktım geçen doğurdum diye story paylaşmış. Tebrik ettim şaşırdım. Balkan turundan dönünce ertesi gün öğrendim dedi. İçime taş oturdu taşAy arkadaşım geçen ay evlendi, hamileymiş. Kıskançlıktan çatlıycam sizinle paylaşayım dedimnapıyo bunlar bizim yapamadığımız anlamıyorum
Bekleyelim bakalım kuzum ne olucakAy hadi inşallah hamilesineğer öyleyse 28i gibi regl olman gerekiyo daha çok erken yani
Balkan turundan kız bu tanıdık geldi bana ama çıkartamadım kimdiO da iyi mi geçen yaz balkanlar turuna gitmiştik. Orda hamile kalırım diye totem yapmıştım. Kocasıyla atandığı için ayrı yaşayan bir arkadaş vardı turda. Bi baktım geçen doğurdum diye story paylaşmış. Tebrik ettim şaşırdım. Balkan turundan dönünce ertesi gün öğrendim dedi. İçime taş oturdu taş
Biz çocuk yapmasını bilmiyoruzAy arkadaşım geçen ay evlendi, hamileymiş. Kıskançlıktan çatlıycam sizinle paylaşayım dedimnapıyo bunlar bizim yapamadığımız anlamıyorum
Birileri hayallerimizi yaşıyorO da iyi mi geçen yaz balkanlar turuna gitmiştik. Orda hamile kalırım diye totem yapmıştım. Kocasıyla atandığı için ayrı yaşayan bir arkadaş vardı turda. Bi baktım geçen doğurdum diye story paylaşmış. Tebrik ettim şaşırdım. Balkan turundan dönünce ertesi gün öğrendim dedi. İçime taş oturdu taş
Valla ben ciddi ciddi sordum biliyor musun arkadaşıma, dedim yapmadığım ne yapıyorsunuzBiz çocuk yapmasını bilmiyoruz
Yok kız tanımazsınBalkan turundan kız bu tanıdık geldi bana ama çıkartamadım kimdi
SormaBirileri hayallerimizi yaşıyor
Allah’ta seni güldürsünValla ben ciddi ciddi sordum biliyor musun arkadaşıma, dedim yapmadığım ne yapıyorsunuzvalla aynısını yapıyorlarmış
OkeyyyYok kız tanımazsın
Sorma
Ya işte insan hem başkası için çok seviniyor ama hem de kendine üzülüyor çok değişik yaaOkeyyybu an tanıdım gibi hissettim
Hayatın cilvesimi desek ne bir yanımız sevinçli bir yanımız üzgünYa işte insan hem başkası için çok seviniyor ama hem de kendine üzülüyor çok değişik yaa
Hım deneyeyim dedim olmuş muCanım kaldırılmadı var hala ayarlardan yapmak gerek onu bak sende yapmışsın. Ayarlardan forum seçeneklerine giriyorsun orda "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle" seçeneği var ona basınca görünüyor