🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Bu ay hastalanınca gidiyim bari ya ısrarla istiyim. Eğer bişey çıkarsa zaten kahrolurum herhalde neden erken gitmedim diye
Hiç öyle düşünme iyi çıkar inşallah. Hem o bebek doğacaksa bir vakti var ve onu bekliyor biz ne kadar acele etsek de onun geleceği zaman belli yeter ki sağlıkla gelsin

Tamam bu sefer ben de öyle dicem ahaha hiç düşünmedim ben yalan söylemeyi gerekirse yapar herhalde diye düşünmüştüm

Maşallah ne güzel. Ben 3 senedir deniyorum 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Polip ameliyatı oldum meğer o yüzden tutunamıyormuş bu ameliyat sonrası 2. Ayım inşallah hayırlı haberler alırız artık
Ben de şubatta çekildim. Sonra polip ameliyatı oldum kuzum tık yok. Valla sanırım gerçekten salmak gerekiyor. Rabbim en güzelinden versin bize

Amin inşallah Polip ameliyatı ne kadar sürdü zor muydu? Sonrasında ağrı vs oldu mu? Doktorum bugün polipe benzer bir şey gördü ama emin olamadı adet zamanı tekrar gideceğim

Amin inşallah Polip ameliyatı ne kadar sürdü zor muydu? Sonrasında ağrı vs oldu mu? Doktorum bugün polipe benzer bir şey gördü ama emin olamadı adet zamanı tekrar gideceğim
Yok çok basit bi işlem zaten 10dk da bitti. Uyudum uyandım bitmiş. Uyandığımda sadece regl sancısı gibi ağrım vardı. Benim çok fazla varmış o yüzden tutmuyomuş

Kızlar eskiden hamile olan üyelerin haftalık hamilelik takvimi vardı kaçıncı hafta olduğu kaç gün kaldığı vs şimdi göremiyorum bu uygulama kaldırıldı mı

Kuzummm o zaman artık çok yaşlaşmışsın miniğineee

Kızlar eskiden hamile olan üyelerin haftalık hamilelik takvimi vardı kaçıncı hafta olduğu kaç gün kaldığı vs şimdi göremiyorum bu uygulama kaldırıldı mı
Evet eskiden vardı benim hoşuma gidiyordu aslında. Şimdi baktım hamile olanların konularına yok cidden. Kaldırmışlar galiba. Hesap detaylarında bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazıyor oraya tarih ekleyince oluyor mu acaba bilemedim. Gerçi olsa hamileler yapardı herhalde. Güzeldi ama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…