- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
O zaman ovulasyona devam kuzumGün aşırı olunca da ben stres yapıyorum görev gibi oluyor bugün olmadı yarın kesin olmalı filan diye düşünüyorum ya o gün de bir şey çıkıyor olmuyor filan bu defa 2 güne 1’i kaçırdık diye stres oluyorum
Hiç öyle düşünme iyi çıkar inşallah. Hem o bebek doğacaksa bir vakti var ve onu bekliyor biz ne kadar acele etsek de onun geleceği zaman belli yeter ki sağlıkla gelsinBu ay hastalanınca gidiyim bari ya ısrarla istiyim. Eğer bişey çıkarsa zaten kahrolurum herhalde neden erken gitmedim diye
Bu günler için varızDoktor da bittikten sonraki gün gel demişti tabi hesaplamadık cumaya bitiyo diyedoğru dedin p.tesi gideyim de garanti olsun sağol valla çiçeğim
Tamam bu sefer ben de öyle dicem ahaha hiç düşünmedim ben yalan söylemeyi gerekirse yapar herhalde diye düşünmüştümCanım ilk gebeliğimden önce hiç de 1 senedir denememiş olmamıza rağmen gidip 1 yıldır deniyoruz olmadı demiştim devlet hastanesindeki doktora hormon testi yapsın diye öyle söyledim ve yaptıNereden bilecek ki doktor sen de öyle söyle Adetinin 3. Günü filan git
Maşallah ne güzel. Ben 3 senedir deniyorum 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Polip ameliyatı oldum meğer o yüzden tutunamıyormuş bu ameliyat sonrası 2. Ayım inşallah hayırlı haberler alırız artıkNe kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama hepimiz aynı durumdayız, ben de 6 aydır deniyorum hep hüsran.. en yakın arkadaşım 5 yılın sonunda tam her şeyden ümidi kesip tüp bebek yapacağı ay doğal yolla hamile kaldı. 20 gündür tosuncuğumuzu öpüp kokluyoruz. Hepimiz tadıcaz hayırlısıyla bu duyguyu inşallah.
Ben de şubatta çekildim. Sonra polip ameliyatı oldum kuzum tık yok. Valla sanırım gerçekten salmak gerekiyor. Rabbim en güzelinden versin bizeUmudunu yinede kaybetme kuzum hiç kolay değil seni o kadar çok iyi anlıyorum ama bazende kendi haline salmak lazım heleki bu bize çok iyi gelicek sal ama umudunu kaybetmeden sal korunma ama üstünede düşme birde böyle dene kuzum ben son olarak rahim filmi çektirdim şubat sonunda dahada hiç birley yapmayı düşünmüyorum artık olursa olur
Amin inşallahMaşallah ne güzel. Ben 3 senedir deniyorum 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Polip ameliyatı oldum meğer o yüzden tutunamıyormuş bu ameliyat sonrası 2. Ayım inşallah hayırlı haberler alırız artık
Ben de şubatta çekildim. Sonra polip ameliyatı oldum kuzum tık yok. Valla sanırım gerçekten salmak gerekiyor. Rabbim en güzelinden versin bize
Ahhh o ağrılar hep var dur bakalım ❤Gelecek çünkü ağrısı var kendisi yokpazartesi gidersin kuzum daha mantıklı
Yok çok basit bi işlem zaten 10dk da bitti. Uyudum uyandım bitmiş. Uyandığımda sadece regl sancısı gibi ağrım vardı. Benim çok fazla varmış o yüzden tutmuyomuşAmin inşallahPolip ameliyatı ne kadar sürdü zor muydu? Sonrasında ağrı vs oldu mu? Doktorum bugün polipe benzer bir şey gördü ama emin olamadı adet zamanı tekrar gideceğim
Anladım çok teşekkür ederim bilgi içinYok çok basit bi işlem zaten 10dk da bitti. Uyudum uyandım bitmiş. Uyandığımda sadece regl sancısı gibi ağrım vardı. Benim çok fazla varmış o yüzden tutmuyomuş
evet canim koyulugu filan çok iyi benceKizlar merhaba bugunki ovulasyon testim pozitifmi sizce
Kız biz hamile kalmaya çalışıyoruz nerden bilelim onuKızlar eskiden hamile olan üyelerin haftalık hamilelik takvimi vardı kaçıncı hafta olduğu kaç gün kaldığı vs şimdi göremiyorum bu uygulama kaldırıldı mı
askim o takvimler düzgün çalışmıyor zatenKızlar eskiden hamile olan üyelerin haftalık hamilelik takvimi vardı kaçıncı hafta olduğu kaç gün kaldığı vs şimdi göremiyorum bu uygulama kaldırıldı mı
Kuzummm o zaman artık çok yaşlaşmışsın miniğineeeMaşallah ne güzel. Ben 3 senedir deniyorum 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Polip ameliyatı oldum meğer o yüzden tutunamıyormuş bu ameliyat sonrası 2. Ayım inşallah hayırlı haberler alırız artık
Ben de şubatta çekildim. Sonra polip ameliyatı oldum kuzum tık yok. Valla sanırım gerçekten salmak gerekiyor. Rabbim en güzelinden versin bize
Evet eskiden vardı benim hoşuma gidiyordu aslında. Şimdi baktım hamile olanların konularına yok cidden. Kaldırmışlar galiba. Hesap detaylarında bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazıyor oraya tarih ekleyince oluyor mu acaba bilemedim. Gerçi olsa hamileler yapardı herhalde. Güzeldi ama benceKızlar eskiden hamile olan üyelerin haftalık hamilelik takvimi vardı kaçıncı hafta olduğu kaç gün kaldığı vs şimdi göremiyorum bu uygulama kaldırıldı mı
Regl oldun mu bebişim sen ?Kuzummm o zaman artık çok yaşlaşmışsın miniğineee
Yok kuzum ya günüm bugün ne gelen var ne gidenRegl oldun mu bebişim sen ?
Gelmesin gelmesin yarın test yapYok kuzum ya günüm bugün ne gelen var ne giden
Yarın öğlene kadar olmazsam gidip test alıcam kuzumGelmesin gelmesin yarın test yap