- 22 Nisan 2024
- 147
- 91
- 32
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Bu ay hastalanınca gidiyim bari ya ısrarla istiyim. Eğer bişey çıkarsa zaten kahrolurum herhalde neden erken gitmedim diyeKuzum bir sorun yoktur belkide ama önlem amaçlı buna bakmaları gerek 3 doktor nasıl bakmaz ben alamadım gitti asıl özelde bakarlar buna Allah Allah sen doktoru değiştirirsen deki bir senedir deniyoruz 3 doktora gittim hiç biri hormon testlerimi yapmadı ben bunları yaptırmak istiyorum de söylemememde yapmıyorlar benim doktorum da rahim filmine gerek yok dedi ben ısrar ettim çektiricem dedim de öyle çektirdim Allah’a çok şükür sorun çıkmadı ama ya çıksaydı hep içimde şüphe kalıcaktı bu seferde neden erken çektirmedim die düşünecektim
Kötü birşey çıkmaz kuzum ama önlem işte hem belki adet bile olmazsın bu ayBu ay hastalanınca gidiyim bari ya ısrarla istiyim. Eğer bişey çıkarsa zaten kahrolurum herhalde neden erken gitmedim diye
Canım Regl tarihim belli deil genelde değişken benim ama çatlamadan sonra 14.gün Regl olunuyor genelde ona istinaden cuma günü 14.gün az önce bir test yaptım ama negatif yine cumaya kadar yapacam hergün bakalım ama umudum kalmadı çünkü Ovalüsyon da koyu çıkmıyor olsa onda da koyu çıkardıRegl geçince direk kan verin bence en garantisi o çünkü
Yok be kuzum nolsun hala savaşıyoruzSağol balımmmiyi vallahi halen bebiş için çalışıyorum sen neler yapıyorsun varım bi gelişme varmıııı
Elbet bizim de yüzümüz gülecek canım bizde burda sevincimizi paylaşıcazYok be kuzum nolsun hala savaşıyoruzDilerim en kısa zamanda olur artık♥
Klomene devam aşkım cuma bitcek o gün mü gitsem p. Tesi mi gitsem onu düşünüyorumNasılsınız bakalım kızlar
Cuma bitiyorsa p.tesi git kuzum. Çünkü ogün gidersen kontrol amaçlı p.tesi tekrar çağırırKlomene devam aşkım cuma bitcek o gün mü gitsem p. Tesi mi gitsem onu düşünüyorumsenden naber nasıl gidiyo
Ayy hadi inşallahKötü birşey çıkmaz kuzum ama önlem işte hem belki adet bile olmazsın bu ay
Doktor ne zaman gel dediii iyi valla aşkım bende bat bugün benimkisi gelsin die bekliyorum işteeeeKlomene devam aşkım cuma bitcek o gün mü gitsem p. Tesi mi gitsem onu düşünüyorumsenden naber nasıl gidiyo
Siz ne zamandır deniyorsunuz acaba ?Doktor ne zaman gel dediii iyi valla aşkım bende bat bugün benimkisi gelsin die bekliyorum işteeee
Gerçekten çok yoruldum bebeğim. Daha sabah neden ya neden dedim. Herkesin yolu düz benim yokuş. Herkes çat diye hamile kalıyo ben uğraş didin yok. Valla artık yoruldum bu aydan sonra bırakıcam sanırımElbet bizim de yüzümüz gülecek canım bizde burda sevincimizi paylaşıcazAllahım artık geciktirmeden güzel haberler almayı nasip etsin bu süreçler çok yorucu ve yıpratıyor kuzum artık kimi zaman gücümün kalmadığını hissediyorum
Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama hepimiz aynı durumdayız, ben de 6 aydır deniyorum hep hüsran.. en yakın arkadaşım 5 yılın sonunda tam her şeyden ümidi kesip tüp bebek yapacağı ay doğal yolla hamile kaldı. 20 gündür tosuncuğumuzu öpüp kokluyoruz. Hepimiz tadıcaz hayırlısıyla bu duyguyu inşallah.Gerçekten çok yoruldum bebeğim. Daha sabah neden ya neden dedim. Herkesin yolu düz benim yokuş. Herkes çat diye hamile kalıyo ben uğraş didin yok. Valla artık yoruldum bu aydan sonra bırakıcam sanırım
Umudunu yinede kaybetme kuzum hiç kolay değil seni o kadar çok iyi anlıyorum ama bazende kendi haline salmak lazım heleki bu bize çok iyi gelicek sal ama umudunu kaybetmeden sal korunma ama üstünede düşme birde böyle dene kuzum ben son olarak rahim filmi çektirdim şubat sonunda dahada hiç birley yapmayı düşünmüyorum artık olursa olurGerçekten çok yoruldum bebeğim. Daha sabah neden ya neden dedim. Herkesin yolu düz benim yokuş. Herkes çat diye hamile kalıyo ben uğraş didin yok. Valla artık yoruldum bu aydan sonra bırakıcam sanırım
Doktor da bittikten sonraki gün gel demişti tabi hesaplamadık cumaya bitiyo diyeCuma bitiyorsa p.tesi git kuzum. Çünkü ogün gidersen kontrol amaçlı p.tesi tekrar çağırır
Nickinden 96’lısın diye düşündüm ben 90’lıyımKandan da hormonlara bakılsın canım umarım sorun çıkmazbiz 2 yıldır deniyoruz sanırım 4 yaş var aramızda
Gelcek mi nerden biliyon belki gelmicekDoktor ne zaman gel dediii iyi valla aşkım bende bat bugün benimkisi gelsin die bekliyorum işteeee
Canım ilk gebeliğimden önce hiç de 1 senedir denememiş olmamıza rağmen gidip 1 yıldır deniyoruz olmadı demiştim devlet hastanesindeki doktora hormon testi yapsın diye öyle söyledim ve yaptı5-6 aydır deniyoruz, 32 yasındayım doktora gittim ama daha hormon testlerime falan hiç bakmadı dr. 1 sene deneyin sonra bakıcaz dıyorlar ben de o yuzden stres yapıyorum bı sey mı var acaba dıye
Gelecek çünkü ağrısı var kendisi yokGelcek mi nerden biliyon belki gelmicekdoktor bittikten bi gün sonra gel dediydi de c.tesiye geliyo p.tesi gitmek daha mantıklı en azından yumurta daha iyi büyümüş olur herhalde badem fındık incir yiyorum gene her şeyi üst üste yaptığım bi aydayım
Gün aşırı olunca da ben stres yapıyorum görev gibi oluyor bugün olmadı yarın kesin olmalı filan diye düşünüyorum ya o gün de bir şey çıkıyor olmuyor filan bu defa 2 güne 1’i kaçırdık diye stres oluyorumAslında en mantıklı gün aşırı hem böyle insan stresede girmiyor