🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Ohh hadi inşallah diyelim var mı ailede ikiz, birde yaşınız kaç yaş ilerledikçe de çoğul gebelik şansı artıyormuş

Ovü testi yapmış mıydın canım emin misin yumurtlamadan? Eminsen tabi geç döllenme olmamıştır ya da belki iki kere yumurtlama olmuştur ikincisi döllenmiştir

Devam edin bence hiç belli olmuyor
Ediyorum hergun aynı saatte devam ama anlam veremediğim 8 gündür servikal mukus olur mu ya normalde mukus takibi yaparım 4gun sürerdi pik görürdüm bu sefer reglimden 5.gunu başladı hala devam ediyor yumurta ne büyümez yumurta oldu bu ay yahu nazlı çıktı bakalım ne olacak innovita yeni başladım devamlı silik çıkarıyor sanki ha bugün ha yarın diyorum çıkmıyor ne yapacağımı şaşırdım

Eklentiler

• 1000045475.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 51
Ovü testi yapmış mıydın canım emin misin yumurtlamadan? Eminsen tabi geç döllenme olmamıştır ya da belki iki kere yumurtlama olmuştur ikincisi döllenmiştir
Evet canım hatta atayım iki gün boyunca kopkoyuydu 11 ve 12 nisanda yumurtlama gördüm 13 de çatladı

Eklentiler

• IMG_7264.jpeg
    29,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…