- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 39
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
kuzum hayırlı uğurlu olsun minik mercimeğin darısı da bize olsun. Seni eski topiclerden hatırlıyorum profil fotondan tanıdım hatta :) Yaş kaçtı kuzum ve kaç aydır deniyordunuz? Bize biraz umut ver :)Ahajjf ya evet, kafam dağılsın diye kitap aldım elime, dikkatim dağılıyor sürekli bi şeye bakıyorum telefondan şimdihaftaya gideyim inşallah kan değerleri sağlıklı ilerlerse
Yaaa güzelimm benim çok çok teşekkür ediyorum valla bekleyince gelmedi salınca geldi çok şükürKuzummm ben seni ekim kasım topiğinden hatırlıyorum sağlıkla kucağına al çok sevindim
Yaa nasıl güzelsin maşallah kuzum ikinize de kalbinizin temizliği gibi malum olmuşAyy canım valla bi süre uzaklaştım buralardan artık o hayalet çizgileri aramayı bıraktım bi baktım olduhiç umudumda yoktu artık diyordum bu ayda olmayacak zaten her zamanki aldatmaca ağrılar dedim bi gün eşimle aynı gün bebek rüyası gördük bürolar çok kafama takıldı üç gün sonrasında test aldım yaptım bariz belli oldu hemen akşamı kan verdim 270 çıktı bugün de kontrole gittik 1000 olmuş daha kese oluşmadı şuan kuşum daha erken dedi doktor bekliyoruz işte rabbim sana da bu forumdaki tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah
7-8 ay olmuştu bizim deneyeli herhalde, 30'um benkuzum hayırlı uğurlu olsun minik mercimeğin darısı da bize olsun. Seni eski topiclerden hatırlıyorum profil fotondan tanıdım hatta :) Yaş kaçtı kuzum ve kaç aydır deniyordunuz? Bize biraz umut ver :)
Çok teşekkür ediyorum kuzum duaların içinYaa nasıl güzelsin maşallah kuzum ikinize de kalbinizin temizliği gibi malum olmuş❤ eli kulağında kese görünür en geç haftaya pazartesi, allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . Bende salcaktım hsg cekildikten sonra sağ tüpte tıkanıklık varmış biraz dr açtı vs adet olursan gel dedi adet olunca gittim hani bi üç beş ay rahat takılırım diyodum tüp de açılmış nasıl olsa diye ama dr bey sağolsun klomen + çatlatma iğnesine başlattı. Bakalım nasıl geçicek süreç
Allah razı olsun kuzucum çok sağol bende cok teşekkür ederim ❤❤❤❤❤Çok teşekkür ediyorum kuzum duaların içinolsun ara verme hazır herşey pırıl pırıl başla hemen rabbim gönlüne göre versin inşallah çok çok dua edeceğim senin için kuzum
Benim gecen ay periyodum böyleydi adet bitti bir hafta demeden göğüslerde şişme ağrı ateş gibiydiler sütyensiz duramadım o derece ağrılıydı. Adete iki üç gün kala hafifledi ağrıları. Ama yine de adet olmuştum senin ki böyle olmaz inşallahKızlar merhaba benim bi sorum olacaktı
Yumurtlamadan iki gün sonra göğüslerimde dolgunluk ve acı oluştu 9 gün kadar sürdü fakat dün sanki sisligi azaldı acıması geçti hala şiş açıyor ama ilk zamanki gibi değil böyle olan ve hamilelik öğrenen var mı ? Niye böyle oldu bu ;(
Benim daha 8 gün var adete 10 da olabilir pko var tam belli olmuyor inşallah hamileyimdirBenim gecen ay periyodum böyleydi adet bitti bir hafta demeden göğüslerde şişme ağrı ateş gibiydiler sütyensiz duramadım o derece ağrılıydı. Adete iki üç gün kala hafifledi ağrıları. Ama yine de adet olmuştum senin ki böyle olmaz inşallah
Pko için bişi kullanıyomusunuz peki ? İnşallah allah gönlünüze göre versinBenim daha 8 gün var adete 10 da olabilir pko var tam belli olmuyor inşallah hamileyimdir
Diaformin ve pikassos kullanıyorum canım amin inşallahPko için bişi kullanıyomusunuz peki ? İnşallah allah gönlünüze göre versin
Doktorla görüştün mü canım rabbim ferahlık versin inşallah bir sorun yoktur
Sizin hamilelik olabilir mi birde HCG testi mi yapsanız varsakızlar reglm 11.günü yumurtlama gördüm sonra bugün tekrar yaptım koyulaşacak gibi duruyor tekrar yumurtlama olabilir mi 9 gün var regl
Eki Görüntüle 3418028 k
İkiside tutarsa belki ikiz olur12.gün çatlama oldu canım şuan varsada çıkması imkansız bence 9 gün var regl tarihime 2.yumurtlamadır diye bugünü de değerlendireyim bakalım kısmet canım
Belki geç döllenme olmuştur, regl gününüzü bekleyip direk kan vermeye giderseniz en sağlıklı sonucu alırsınız diye düşünüyorumKızlar yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik pozitif oldu ? Bugün çatlamanın 10. günüydü koca bir negatif aldımsizce erken mi bilemedim moralim çok bozuldu daha önce gebelik kayıplarım oldu onları hep 10.gün öğreniyordum
ooo nerede o günler kuzum yaİkiside tutarsa belki ikiz olur
bir gün bile o kadar fark ediyor ki kuzum burda bir sürü örnekleri var bence beklemelisinKızlar yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik pozitif oldu ? Bugün çatlamanın 10. günüydü koca bir negatif aldımsizce erken mi bilemedim moralim çok bozuldu daha önce gebelik kayıplarım oldu onları hep 10.gün öğreniyordum
Canım geç döllenme şu deil mi işte adetten hemen önce yumurtlama oluyor oyüzden adeti çok geçince geç döllenme diyorlar yanlış mı biliyorum yani benim yumurtlama zamanı belli yani geç döllenme nasıl olabilir kiBelki geç döllenme olmuştur, regl gününüzü bekleyip direk kan vermeye giderseniz en sağlıklı sonucu alırsınız diye düşünüyorumumarım vardır