- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Sağlıcakla artsın sağlıcakla kucağınıza alın inşallahh bizleri de dualarından esirgemeKızlar çıktı sonucum 288
Canım gözünaydın sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar çıktı sonucum 288
Kuzum takvimde görünen yumurtlamadan 5 gün sonra ilişki oldu sadece, 2 gün. Başka da olmadı diye hatırlıyorum taşınma işleri vs. Sürpriz oldu biraz yaniCanım gözünaydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Hangi günleri değerlendirdin, neler yaptın bu ay ?
Yaa gerçekten sürpriz ve mucize olmuş canım yumurtlamadan sonraki ilişkilerde tutmasıKuzum takvimde görünen yumurtlamadan 5 gün sonra ilişki oldu sadece, 2 gün. Başka da olmadı diye hatırlıyorum taşınma işleri vs. Sürpriz oldu biraz yani
Yaaa canım çok mutlu oldum tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar çıktı sonucum 288
Valla o kadar sinir bozucu bi işti ki aklıma bebiş hiç düşmedi, herkes taşınmalıYaaa canım çok mutlu oldum tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Acaba bizde mi taşınsak napsak
Minik civciv çok küçük sağlık ocağında artışını takip edebilirsin ya da kendi dr un varsa takipli hastası olduğun ona da gidebilirsin. Kese1500 de görünüyor kalp atışı da 6. Haftadan itibaren. Folik asite ilk 3 ay devam bırakma sakın. Sonra duruma göre ihtiyac olursa d vit ya da ferittin gibi takviye yazıyolarSizce Çarşamba sağlık ocağında kan verip artışa bakayım mı bugün gideyim mi doktora? Folik asit 1 aydır falan kullanmıyordum az önce içtim bi tane ama belki kan testi falan alır diğer değerlere bakmak için bilemedim, ne dersiniz
Yok canım sevdiğim doktor vardı ara vermiş, başka birine bakacağım. O zaman az daha bekleyeyimMinik civciv çok küçük sağlık ocağında artışını takip edebilirsin ya da kendi dr un varsa takipli hastası olduğun ona da gidebilirsin. Kese1500 de görünüyor kalp atışı da 6. Haftadan itibaren. Folik asite ilk 3 ay devam bırakma sakın. Sonra duruma göre ihtiyac olursa d vit ya da ferittin gibi takviye yazıyolar
Ahahhahahah demi demi bi düşünmedim değil bende onuYaaa canım çok mutlu oldum tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Acaba bizde mi taşınsak napsak
Ben bunu beyime diyimValla o kadar sinir bozucu bi işti ki aklıma bebiş hiç düşmedi, herkes taşınmalı
2 güne bi artışla bu haftayı takip edebilirsin sağlık ocağında sonra ki süreç de dr şart tabi ikili tarama testleri vs. Yolculuk uzun bebeğinle ❤Yok canım sevdiğim doktor vardı ara vermiş, başka birine bakacağım. O zaman az daha bekleyeyim
Valla ya bende istiyorum bendeeeeeeAhahhahahah demi demi bi düşünmedim değil bende onuartık kafadan nasıl atmışsa o derece mutlu son Orangegreysky
Maşallah, sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al bebişini inşallah çok güzel bir süreç başlıyor şimdi ne güzel heyecanlarKızlar çıktı sonucum 288
Oy maşallah kuzum sağlıkla artsınKızlar çıktı sonucum 288
Kuzummm ben seni ekim kasım topiğinden hatırlıyorum sağlıkla kucağına al çok sevindimCanımmm ben hamileyimmm hatırladın mı beni
Şimdi nasıl heyecanlısındır tahmin edebiliyorum:)) Bence 1 hafta bekle sonra kadın doğum doktoruna git hem kese ve yolk sac görünmüş olur. Bu aşamada folik asit kullanıp eğer için rahat etmiyorsa 2 günde bir artışa bakabilirsinSizce Çarşamba sağlık ocağında kan verip artışa bakayım mı bugün gideyim mi doktora? Folik asit 1 aydır falan kullanmıyordum az önce içtim bi tane ama belki kan testi falan alır diğer değerlere bakmak için bilemedim, ne dersiniz
Ahajjf ya evet, kafam dağılsın diye kitap aldım elime, dikkatim dağılıyor sürekli bi şeye bakıyorum telefondan şimdiŞimdi nasıl heyecanlısındır tahmin edebiliyorum:)) Bence 1 hafta bekle sonra kadın doğum doktoruna git hem kese ve yolk sac görünmüş olur. Bu aşamada folik asit kullanıp eğer için rahat etmiyorsa 2 günde bir artışa bakabilirsinKan testini hemen yapmaz diye tahmin ediyorum kalp atışları da duyulsun öyle bakar muhtemelen o da 2 hafta sonra inşallah
Ayy canım valla bi süre uzaklaştım buralardan artık o hayalet çizgileri aramayı bıraktım bi baktım olduYaaaa sen nerelerdesin yavrumayy allahım ne güzel bi gün böyle cok sevindim vallahi ya kaç haftalık nasıl oldu ne zaman oldu kese kalp atışı gördünüz duydunuz mu ayy allahım yarabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin imşallah anlat detayları bekliyorum