- 24 Ağustos 2022
- 4.133
- 12.762
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Yok ya hastaneyi aradım kontrol ettiler hala yok, ortalama 2 saat sürüyor dediler de 3 saat olduOrangegreysky canım sonuç çıkmsdı mı daha
Eski topiklerin birinde vardı pozitifti böyle hatta kuruma çizgisi falan da cıkarmıyodu ismi bilindik değil ama daha güvenilir bence de var ve ben burdayım diyorAl bi testi kullanan oldu mu? Bu kadar net çıkması normal mi 5.saniyede falan çıktı anlamadım ben
Eki Görüntüle 3417822
Predictorla da yaptım o da aynı koyulukta çıktıEski topiklerin birinde vardı pozitifti böyle hatta kuruma çizgisi falan da cıkarmıyodu ismi bilindik değil ama daha güvenilir bence de var ve ben burdayım diyorsizin taşınma işleriniz vardı galiba bakın kafadan atılınca nasıl da gerçek oluyot hemen gidip kan verin
Yaaa maşallah maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederimmPredictorla da yaptım o da aynı koyulukta çıktıverdim canım test bekliyorum
Canım muhakkak pozitif sonuç alıcaksın benimde üç gün önce testlerim seninki gibi çıkmıştı benimde adet günümdü akşamı kan verdim 270 çıktı sonuç inşallah güzel haberlerini duyarız ama içini ferah tut pozitif bir sonuç gelecek kesinPredictorla da yaptım o da aynı koyulukta çıktıverdim canım test bekliyorum
2-3 saat dediler 4 saat oldu yav öffCanım muhakkak pozitif sonuç alıcaksın benimde üç gün önce testlerim seninki gibi çıkmıştı benimde adet günümdü akşamı kan verdim 270 çıktı sonuç inşallah güzel haberlerini duyarız ama içini ferah tut pozitif bir sonuç gelecek kesin
Canımmm ben hamileyimmm hatırladın mı beniYaaa maşallah maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederimm
Çok saçmaa en fazla iki saatte çıkıyor ara hastaneyi sor sıkıştır onları2-3 saat dediler 4 saat oldu yav öff
Maşallah bebeğim sağlıcakla katlanarak artsınKızlar çıktı sonucum 288
Etmem mi canım ederim tabii, inşallah sağlıklı ilerler benimki deMaşallah bebeğim sağlıcakla katlanarak artsınbizlere de dua et lütfen
Tebrik ederimKızlar çıktı sonucum 288
Ohhh maşallah gözünüz aydın canım katlanarak yükselsin inşallahKızlar çıktı sonucum 288
Kendi hamilelik haberimi öğrenmiş gibi sevindimKızlar çıktı sonucum 288
Sağlıkla kucağına al kuzum çok sevindimKızlar çıktı sonucum 288
MaşallahKızlar çıktı sonucum 288
Yaaaa sen nerelerdesin yavrumCanımmm ben hamileyimmm hatırladın mı beni