- 25 Mart 2024
- 356
- 350
- 34
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.441
Yaaa maşallah hayırlı olsunÇok şükürkızlar çok ağlayasım var
Amin inşallah hep dualarımda herkesALLAH'IM TÜM İSTEYENLERE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH KIZLARİYİKİ VARSINIZ
Normalde yumurtlama günleriniz bu aralar miydiKızlar bugun kontrole gittim bir adet cok guzel yumurta gelısmıs 23 mm dedi kendi catlar muhtemelen bugun ya da yarın dedi ama istiyorsan bi orvitrelle yapalım dedi ben çatlıyor diye istemedim ama yeterlı büyüklüğe gelınce ne kadar surede catlar bilginiz var mı? Bide çatlama gecıkırse yumurta büyüyüp etkisiz hale donusur mu?
Evet canım tam bugundu doktor o yuzden yumurtlamam nasıl diye bakmaya cagırmıstı sabah gittim 23 mm gayet güxel büyümüş dediNormalde yumurtlama günleriniz bu aralar miydi
Kuzum bende elendim bu ay olmadı nasip işte ne kadar istesekte olmuyor biraz modum düştü bir kaç gündürBen kırmızı kartı yedim canımZumruduanka96 ve @Candy7777 bu ay da yumurtlamayı erken gördüm gördüm yoksa ayın 15 de memlekete gidecem eşten iki ay ayrı kalacağız o çalışıyor benim okulda bitince gidiyorum işte
Oldum kuzum bir kaç gündün modum düşük bakmadım buralara pek yöne olmadı bu ay artık kısmet ne zaman olucak bakalım tüp bebek için karar mı verdin kuzumZumruduanka96 kuzum regl oldun mu sen baktım da gecmiş tarihin, masallah bır suru hamiş varmış artık inşallah sen de katılırsın aralarına. biz artık kesin tüp bebek deniycez de yıne de bı umut bekliyorum 7 gun kaldı reglime
Canım beni listeden silmişsinOldum kuzum bir kaç gündün modum düşük bakmadım buralara pek yöne olmadı bu ay artık kısmet ne zaman olucak bakalım tüp bebek için karar mı verdin kuzum
Kaçıncı günün reglde? Benimde öyle canım ya nebilim sanki hiç olmayacak gibi insan umutsuzluğa düşüyor regl olunca ben sabah oldum inşallah yumurtlama erken olurda değerlendirebilirim en azındanKuzum bende elendim bu ay olmadı nasip işte ne kadar istesekte olmuyor biraz modum düştü bir kaç gündür
3500 cıvarı olmask lazım canısı en son perşembe baktırdım ona göre hesaplıyorumPkolu_anneadayi gunaydın, senin HCG bakıldı mı dün? Kaç civarı kese göründü acaba?
Var gibi. Regl günü tekrar yap benceMerhaba
Bir süredir okuyorum yazdıklarınızı. Ovülasyon testi yapmayı da buradan akıl ettim doktor söylemedi sadece belirli günleri değerlendir demişti. Sanıyorum ucu başı 6-7 aydır korunmasız denedik olmamıştı. Bu sabah predictor yaptım aşağıdaki gibi çıktı. İlk foto 3. Dakika son foto ise 7 dk.
Regl başlamasına 3 gün daha var. Normalde bu günlerde her ay koyu renk ve az miktarda akıntı olur.
Merak ettim yorumlarınızı. 1987 doğumluyum bu arada
Ayrıca innovita da yaptım. Onda da ikinci çizgi silik ama predictordan az daha net çıktı. İnnovita Foto eklemedim.
Bu arada geç yumurtlama var. bende yumurta gelişimi ve çatlama normale göre 3-4-5 gün sonra oluyor.Var gibi. Regl günü tekrar yap bence
Bu lh mı hcg miMerhaba
Bir süredir okuyorum yazdıklarınızı. Ovülasyon testi yapmayı da buradan akıl ettim doktor söylemedi sadece belirli günleri değerlendir demişti. Sanıyorum ucu başı 6-7 aydır korunmasız denedik olmamıştı. Bu sabah predictor yaptım aşağıdaki gibi çıktı. İlk foto 3. Dakika son foto ise 7 dk.
Regl başlamasına 3 gün daha var. Normalde bu günlerde her ay koyu renk ve az miktarda akıntı olur.
Merak ettim yorumlarınızı. 1987 doğumluyum bu arada
Ayrıca innovita da yaptım. Onda da ikinci çizgi silik ama predictordan az daha net çıktı. İnnovita Foto eklemedim.
HcgBu l
Bu lh mı hcg mi
Şimdilik iyi hamdolsun düzenli arttı bakalım cuma günü gideceğimAyy çok sevındım canımmAllah büyüktür betaların nasıl
Canım benim hayırlı olsun inşallah kaç hafta uyumlu dediÇok şükürkızlar çok ağlayasım var
5+6 da iki üç gün oynar normal dedi büyüyünce yakalar dediCanım benim hayırlı olsun inşallah kaç hafta uyumlu dedi