- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.421
Evet hamdolsunCanım sen hamişmisin yoksa?
Hadi selametle güzel haberlerKeseye gidiyorum kızlar
Kaçta randevu kuzu ?Ayy inşallah dua edın
3.30Kaçta randevu kuzu ?
Ayy çok sevındım canımmEvet hamdolsun
Ne güzelÇok şükürkızlar çok ağlayasım var
sağlıkla ilerlesin gebeliğin kalp atışı için ne zamana çağırdı?Çok şükürkızlar çok ağlayasım var
Çok şükür canımALLAH'IM TÜM İSTEYENLERE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH KIZLARİYİKİ VARSINIZ
sağlıkla ilerlesin gebeliğin kalp atışı için ne zamana çağırdı?
Çok şükür canımkalp sesi için nezaman çağırdı
Ikı hafta sonra ayın onunaALLAH'IM TÜM İSTEYENLERE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH KIZLARİYİKİ VARSINIZ
çok uzun değil mi ya ben kürtajla sonlanan gebeliğimde 10 gün sonra gel demişti. bende ilk böyle küçücük kese görmüştüm 10 gün sonra yolk sac da oluşmuştu kalp atışını da dinletmiştiIkı hafta sonra ayın onuna
Hadi güzel haberler inşallah canım kaç haftalık şuandaIkı hafta sonra ayın onuna
çok uzun değil mi ya ben kürtajla sonlanan gebeliğimde 10 gün sonra gel demişti. bende ilk böyle küçücük kese görmüştüm 10 gün sonra yolk sac da oluşmuştu kalp atışını da dinletmişti
Canısı dedıkı hem herşey net olur hemde uzak yoldan gelıyorsunuz gıt gel yapmamıs olursunuz dedi bızde tamam dedık olsun sağlikli olsunda beklerımçok uzun değil mi ya ben kürtajla sonlanan gebeliğimde 10 gün sonra gel demişti. bende ilk böyle küçücük kese görmüştüm 10 gün sonra yolk sac da oluşmuştu kalp atışını da dinletmişti
Beş dedı canısıHadi güzel haberler inşallah canım kaç haftalık şuanda
anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Proteine ağırlık ver tutunmasını kolaylaştırıyomuşCanısı dedıkı hem herşey net olur hemde uzak yoldan gelıyorsunuz gıt gel yapmamıs olursunuz dedi bızde tamam dedık olsun sağlikli olsunda beklerım
Yiyorum yiyorum çok teşekkür edermanladım canım hayırlısı olsun inşallah. Proteine ağırlık ver tutunmasını kolaylaştırıyomuş