-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hanımefendi bence hamilesiniz benim iki gün kala böyle çıkmıştı gebeliğim hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah sabırsızlanmayın süreç çok uzun yeterki bebeğiniz ve siz sağlıklı olun
Ben hareketsiz bi insanım sanırım su az içiyordum bi de çikolata düşkünlüğüm var bebek olursa zaten kilo alacağım olmadan biraz versem iyi olur 65 falan olsam çok iyibenimde beslenme değişikliğine gitmem gerekiyor. özellikle glutensiz sanırım. beslenme değişince vücut değişiyor. aşırı gaz hazımsızlık şişkinlik mutsuzluk yaşıyorum.
Olmaz mımolmaz mı
Ben hamile sembolünü bile koydummmm
Off kendimi aşırı net çizgi olmasına rağmen hamile miyim diye soran üyeler gibi hissettimOlmaz mımolmaz mıayyyy
Adet gününüzü geçtiniz miAldım bi tane daha ama çişim gelmiyor dkfkfk
Neler yaptın bu ay kuzum anlat anlatOff kendimi aşırı net çizgi olmasına rağmen hamile miyim diye soran üyeler gibi hissettimama çok net ya hala garip geliyor şu sonuç çıksa bi keşke
Şimdi hamilesiniz beta yükseldi mi kese var mı dolu mu bir sürü güzel heyecan anneliği hissettiğiniz bu ilk çizgiyle beraber hem endişe başlıyor hem o tatlı heyecan rabbim sağlıklı bir süreç versin size bizlere de dua edinOff kendimi aşırı net çizgi olmasına rağmen hamile miyim diye soran üyeler gibi hissettimama çok net ya hala garip geliyor şu sonuç çıksa bi keşke
Bi uygulama dün bi uygulama bugün gösteriyordu, son adetim 25 martAdet gününüzü geçtiniz mi
Kuzum hiçbir şeyNeler yaptın bu ay kuzum anlat anlat
İnşallah, bi kan sonucu da çıksın da sonra sağlıkla ilerlesin diye dua edicem ama sizler zaten hep dualarımdasınız bundan önce de sonra da. Allah isteyen herkesin kucağını doldursın inşallahŞimdi hamilesiniz beta yükseldi mi kese var mı dolu mu bir sürü güzel heyecan anneliği hissettiğiniz bu ilk çizgiyle beraber hem endişe başlıyor hem o tatlı heyecan rabbim sağlıklı bir süreç versin size bizlere de dua edin
Hastaneyi arasana kuzum özelmiydi
Ohaaa hamilesin bas baya ben demedim mi demedim miAl bi testi kullanan oldu mu? Bu kadar net çıkması normal mi 5.saniyede falan çıktı anlamadım ben
Eki Görüntüle 3417822
Özel canım 2-3 saat dediler 3 saat dolsun diye bekliyorumHastaneyi arasana kuzum özelmiydi
Verdim verdim sonucu bekliyorum hadi inşallahOhaaa hamilesin bas baya ben demedim mi demedim mi
Hemen beklmeden kan ver hemen
Bekleme yaaa kaç saat olduuuyÖzel canım 2-3 saat dediler 3 saat dolsun diye bekliyorum
10:05'te vermişim 2.5 saat oldu, öğle arası bitsin bakcam tekrarBekleme yaaa kaç saat olduuuy
Ayyy inşallah senin hamile olduğunu çooook hissetmiştim çok mutlu oldumVerdim verdim sonucu bekliyorum hadi inşallah
Hadi güzel haberlerle gel kuzum10:05'te vermişim 2.5 saat oldu, öğle arası bitsin bakcam tekrar