- 2 Ocak 2024
- 531
- 134
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.341
Aminn canım ya duaya o kadar ihtiyacım var ki kendimi çok kötü hissediyorumHah iyi ozaman sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Stres yapma kuzum herşey güzel olacak Rabbimin izniyle dualarım seninleAminn canım ya duaya o kadar ihtiyacım var ki kendimi çok kötü hissediyorum
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahStres yapma kuzum herşey güzel olacak Rabbimin izniyle dualarım seninle
Canım ne yaptın son kan kaç çıktı nasılsınÇok şükür ben de oğlum da da6 çatlama sonucunda kavuşmuş tüm buda ikinci olacak inşallah kese kalp atısını duyarız sağlıcakla perşembe yeniden kan vereceğim ben
En son 850 çıktı orda bıraktım pazartesı keseye çağırdı doktor ama umarım gorurumCanım ne yaptın son kan kaç çıktı nasılsın
Ne zaman 850En son 850 çıktı orda bıraktım pazartesı keseye çağırdı doktor ama umarım gorurumbel agrısı benı mahvedıyor
Ben aşırı sancı oluyorum korkuyorum normal dedi bel ağrısı yok ama adet sancisindan beter sancı oluyorumEn son 850 çıktı orda bıraktım pazartesı keseye çağırdı doktor ama umarım gorurumbel agrısı benı mahvedıyor
Perşembe 851 idiNe zaman 850
Salı kaçtıPerşembe 851 idi
İlaç kullanıyor musunuzPerşembe 851 idi
427 ıdı canısı valla bılmıyorum bu agrılar ne olacak sen ne zaman gördünmü keseyı değer kaçtıSalı kaçtı
Protestan kan sulandırıcı kullanıyorum sen daha folık asıt vermedı pazartesı galıba degerım çok düşük çıkmıştı o yüzden doktor kımyasal olabılır dedı bıseye baslatmadı çok şükür korktuğumuz olmadıİlaç kullanıyor musunuz
Çarşamba 118 çıktı cuma gel dedi gittim kese göründü ama aşırı küçük sonra ki hafta yine gel dedi. Birde gidince kan ver dedi 3000 küsur çıkmıştı427 ıdı canısı valla bılmıyorum bu agrılar ne olacak sen ne zaman gördünmü keseyı değer kaçtı
Kan sulandırıcı iğne mi hap miProtestan kan sulandırıcı kullanıyorum sen daha folık asıt vermedı pazartesı galıba degerım çok düşük çıkmıştı o yüzden doktor kımyasal olabılır dedı bıseye baslatmadı çok şükür korktuğumuz olmadı
Son çıkan değer benı bıraz ürküttü ama normal dedı doktor tam ıkı kat atmamıştıÇarşamba 118 çıktı cuma gel dedi gittim kese göründü ama aşırı küçük sonra ki hafta yine gel dedi. Birde gidince kan ver dedi 3000 küsur çıkmıştı
Asprın hap kullanıyorıumKan sulandırıcı iğne mi hap mi
Bakslım yarın saat 3 de ısrara sıkısık burda ol dedı inşallah görür de rahatlarımÇarşamba 118 çıktı cuma gel dedi gittim kese göründü ama aşırı küçük sonra ki hafta yine gel dedi. Birde gidince kan ver dedi 3000 küsur çıkmıştı
Allah selamet e erdirsin ikimizide burdaki tüm arkadaşlari da .. ben kan sulandırıcı igre aspirin duphaston ve folik asit yazmıştı onları kullanıyorumAsprın hap kullanıyorıum
Evet bana iki hafta sonra en erken duyabiliriz dediBakslım yarın saat 3 de ısrara sıkısık burda ol dedı inşallah görür de rahatlarımgercı o zaman da kalp atısı ucın sabretmek gerekecek
Bırde benım demır depoları bos üç ayda bır damardan 3 gün takvıye alıyorum o nu da alamayacağım nasıl olacak bilmiyorumAllah selamet e erdirsin ikimizide burdaki tüm arkadaşlari da .. ben kan sulandırıcı igre aspirin duphaston ve folik asit yazmıştı onları kullanıyorum