- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Aaa anca beraber kanca beraberSeni hamile yapıp kovucambu topikten analar topiğineeee hiiiççç canını sıkma aşkım
Aşılamada ben memnun kaldım kuzum ama tüp bebek düşüneceğim zaman devlete gitmem özele giderim direk. Amiiiin kuzumBenim bi arkadaşım ege üni de tüp bebek tedavisi gördü ( öncesinde tavmergende görmüştü tedaviyi gebelik elde edememişlerdi)
Yani canlı canlı yumurta toplama işlemi yaptılar falan diye anlatınca bi tırsmadım değil o yüzden üni hastanesine gitmeye korktum açıkcası. Şimdilik özele başladım ama ilerkeyen süreçte ne olur bilmiyorum Allah gerçekten yardımcımız olsun bebeğim❤
Kuzum sperm testinden anlıyor musunAşılamada ben memnun kaldım kuzum ama tüp bebek düşüneceğim zaman devlete gitmem özele giderim direk. Amiiiin kuzum
eşimden biliyorum kuzum onunkinde hepsi yazıyorduKuzum sperm testinden anlıyor musundoktor sorun yok her şey normal demişti bugün detaylı baktım da hareket hızı falan yazmıyo gibi geldi bana sanki eksiklik var gibi testte
Trendyoldan sorulara baktım 3 çizgi çıkması lazım gebelik için demişler ama kutusunda 2 çizgi diyor hiç anlamadımAl bi testi kullanan oldu mu? Bu kadar net çıkması normal mi 5.saniyede falan çıktı anlamadım ben
Eki Görüntüle 3417822
Özelden yollasam bakabilir misin rica etsem kuzum bana eksiklik var gibi geliyo emin olamıyorumeşimden biliyorum kuzum onunkinde hepsi yazıyordu
Yolla kuzum bakayımÖzelden yollasam bakabilir misin rica etsem kuzum bana eksiklik var gibi geliyo emin olamıyorum
Ayyy bariz var kuzummmAl bi testi kullanan oldu mu? Bu kadar net çıkması normal mi 5.saniyede falan çıktı anlamadım ben
Eki Görüntüle 3417822
Verdim canım bekliyorum sonucuAyyy bariz var kuzummmkan verdin mi
Hadi hayırlısı olsun kuzum haber ver mutlakaVerdim canım bekliyorum sonucu
Bu kadar yanıltması imkansız bence kuzummm ne zamana sonuç çıkacakVerdim canım bekliyorum sonucu
10da verdim 2-3 saate çıkar dediler 14 kere girdim hastanenin sitesine şimdiyeBu kadar yanıltması imkansız bence kuzummm ne zamana sonuç çıkacak
Kuzum bakşa test de alsaydın ya10da verdim 2-3 saate çıkar dediler 14 kere girdim hastanenin sitesine şimdiyebazı yerlerde hem t1 hem t2de çizgi olması lazım yazıyor ondan emin değilim
benimde beslenme değişikliğine gitmem gerekiyor. özellikle glutensiz sanırım. beslenme değişince vücut değişiyor. aşırı gaz hazımsızlık şişkinlik mutsuzluk yaşıyorum.Kızlar 28 şubatta kürtaj oldum 9 haftalıktı bebeğim
İki adet korun dedi doktorum bu ay bende tekrardan çalışmalara başlayacağım ama bu sefer çok daha rahat çok daha sakin kalmak istiyorum ilk olduğundan çok sabırsız ve hevesliydim artık daha tecrübeliyim inşallah hepimize sağlıklı bebekler ve sağlıklı gebelikler nasip eder rabbim bu arada biraz da zayıflamak iyi gelecektir diye düşünüyorumdiyete ve yürüyüşe başladım hadi bismillah
Aldım bi tane daha ama çişim gelmiyor dkfkfkKuzum bakşa test de alsaydın ya
Kuzum bakşa test de alsaydın ya