🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Aşılamada ben memnun kaldım kuzum ama tüp bebek düşüneceğim zaman devlete gitmem özele giderim direk. Amiiiin kuzum

Aşılamada ben memnun kaldım kuzum ama tüp bebek düşüneceğim zaman devlete gitmem özele giderim direk. Amiiiin kuzum
Kuzum sperm testinden anlıyor musun doktor sorun yok her şey normal demişti bugün detaylı baktım da hareket hızı falan yazmıyo gibi geldi bana sanki eksiklik var gibi testte

Kızlar 28 şubatta kürtaj oldum 9 haftalıktı bebeğim
İki adet korun dedi doktorum bu ay bende tekrardan çalışmalara başlayacağım ama bu sefer çok daha rahat çok daha sakin kalmak istiyorum ilk olduğundan çok sabırsız ve hevesliydim artık daha tecrübeliyim inşallah hepimize sağlıklı bebekler ve sağlıklı gebelikler nasip eder rabbim bu arada biraz da zayıflamak iyi gelecektir diye düşünüyorum diyete ve yürüyüşe başladım hadi bismillah

benimde beslenme değişikliğine gitmem gerekiyor. özellikle glutensiz sanırım. beslenme değişince vücut değişiyor. aşırı gaz hazımsızlık şişkinlik mutsuzluk yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…