O kadar rejim yaptım hiç veremedim, ağır bir grip geçirdim 3 kilo verdim. Geri alırım büyük ihtimal :) 55 kiloyum şimdi, almazsam sadece spor yeterli olucak.
ohh ne güzel ben de 55 olmak istiyorum yaa
ama iradem o kadar zayıfki bi türlü boğazıma dur diyemiyorm
bi hafta dursam öteki hafta fazlasıyla yiyorum
şimdi 59 kiloyum
arkadaşlar bitki çayı için derim ama doğal olanlarından ben kendimi bildim bileli kilo sorunum olmadı ama düzenli sporumu yapmaya özen gösteririm bol bol adaçayı ve ıhlamur içerim ve de tabi su..
off bende bu konuda çok dertliyim ya, 1.71 boyum 63 kiloyum 3 kilo filan versem yeter ama göbeğimin gitmesi lazım, birazda kol çalışması yapmalıyım
o kadar sene voleybol oynadım, kaslı yapısı vardı ama şimdi bıraktım diye hemen yumuşamışlar. ama kendimi tutayım tatlı ve çikolata yemeyim diyorum, 2 gün tutuyorum sonra dayanamıyorum. ama nişan zamanı heyecan ve stresten farkında olmadan son hafta 4 kilo vermiştim, şimdide veririm diye düşünüyorum ama ciddi spor yapmam lazım...her gün ihmal ediyorum.
ama yinede fazlalıklar bölgesel olunca kötü oluyor :) ama halledeceğiz bence son zamanlar heyecandan hemen gider diye düşünüyorum ben :)canm sen iyisin gibi yaa benm boyum 1.61 ama kilom 59 yani düşün :s
benim durumumda çok vahim 6 mayıs geliniyim ve hala kilo vermek için çaba sarfetmedim.1.68 boyundayım ve 62 kiloyum yani acilen vermem lazım bu kiloları
ya tatlım ben link alamıyorum ordan daha doğrusu bulmıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?