- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.341
İns. Canim cok uzulduk esimle hic tahmin etmiyordum bir gun gecikmistim halbuki boyle olacagini bilsem yerimden kımildamazdim ins. Bu ay hamile kalirim esim de bende cok istiyoruz daha aslinda 10aylik evliyiz ama olsun istiyoruz. Dedigin gibi olur ins
Ben kurtajdan sonra hic korunmadim ama hamile kalamadim 2 ay. Bu ay adetimin ilk gununden 10. Gune kadar bal tarcin karistirip yedim bir de her gun incir yedim. 2 gun erken yumurtladim. Incir yumurtayi gelistiriyor. Insallah bu ay hamile kalirim ama oncelikle hayirlisi eli ayagi duzgun saglikli evlat nasip etsin rabbim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yumurtada çatlama oldumu?
Bende nisan ayinda dusuk yaptim ins bu ay hamile kalirim. Cok uzulduk esimle bir an once hamile kalmak istiyorum. İns bende arkaslariniz gibi hemen hamile kalirim
Kizlar adetime 8 gun kala yumurtlamadan 6 gun sonra yani bu sabah kan verdim sonuc 0.1. Sabah yazmistim ve aksama kadar canim sıkkındı.Aksam is cikisi hastaneye gittim sonucu dokuman olarak almak icin o sirada doktora sordurdum doktor kizdi. En erken yumurtlamadan 10 gun sonra cikarmis netice bana bekledigin adetten 2 gun once tekrar yaptir dedi. Sonra eve geldim camasirimda kahverengi leke var.Adetime 1 hafta var ya internetten baktim yerlesme kanamasi 1 hafta once kahverengi leke seklinde gelebilirmis.Bu arada belirti olarak gaz problemi yasiyorum normalde oyle biri degilim ama bugun bunlari yasadim.Kasiklarim catlayacak gibi agriyor.Midemde sanki tas var. Umarim psikolojik degildir.
Insalah canim hakkinda hayirlisi olsun ben anneme arkadaslarn dusuk gecerdiklerni soyledgmde obur aya hamile kalirlar demisti dedigi gibi oldu eskilerin lafi dogru cikiyo valla
Bat i 19 Mayis olanlar kervanindayim. Ilacla 2 yumurtam olustu. Kendiliğinden catladi. Meraklar, heyecanlar, hafakanlar...
Kizlar adetime 8 gun kala yumurtlamadan 6 gun sonra yani bu sabah kan verdim sonuc 0.1. Sabah yazmistim ve aksama kadar canim sıkkındı.Aksam is cikisi hastaneye gittim sonucu dokuman olarak almak icin o sirada doktora sordurdum doktor kizdi. En erken yumurtlamadan 10 gun sonra cikarmis netice bana bekledigin adetten 2 gun once tekrar yaptir dedi. Sonra eve geldim camasirimda kahverengi leke var.Adetime 1 hafta var ya internetten baktim yerlesme kanamasi 1 hafta once kahverengi leke seklinde gelebilirmis.Bu arada belirti olarak gaz problemi yasiyorum normalde oyle biri degilim ama bugun bunlari yasadim.Kasiklarim catlayacak gibi agriyor.Midemde sanki tas var. Umarim psikolojik degildir.
Hosgeldin tatlim ayniyiz senle hadi hayirlisi
Cok tesekkur edrim cok ilgilisin .vallahi dokturmeni bekliyorum .biran once nedir ne degildir ogrenmek istiyorum
canım sana yazacaktım yazamadım iş yerindeyim yoğunuz biraz ara ara bakabiliyorum akşam evde yazar döktürürüm bişeyler tecrübelerimden bahsederimistediğinide sorabilirsin
Eki Görüntüle 1105285 kızlarr yaa akşm biraz dha koyulaştı, bugn çalışma ypmdk dün olmştu yarın yapcaz geç olmaz dimi ? Çift çizgdn ne kdr sonra çatlıyor yumurta ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok kuzum gec olmaz bence hatta yarin dahada koyu olur ve kaliteli sperm hucreleriyle karsilasir
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Cnmm yumurtaaa ne zmn çatlıyo bi anlamadm tüplerde ne kdr kalıyo 24 saatmi
Cnmm yumurtaaa ne zmn çatlıyo bi anlamadm tüplerde ne kdr kalıyo 24 saatmi
Merhaba arkadaslar ben sizi takip ediuorum ama hic yorum yazmamistim benimde bat 14 mayis bir kac belirtim var sol kasigim ve bacagimda agri psikolojikte olabolir tabi bat yaklssanlar sizin nasil belirtilerinuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?