Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

İyiyimm duygumm nasıl olymm az kaldı onun heyecanı sardı yine sakin olmaya çalısıorm ama olmuo bugn dayanamdm aldm iki tane gebelik testi....

💕✨

Okudum cnm.aman sakn yapma brz daha bkle valla bnde ikimz adina heycnlym.bzde bgn esmle doktorq gdcktk ama nasp olmadi.ins cuma gunu bakalm bi problemimiz var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size selam size selam getirmisem:) herkese selamlar

Ve aleykum selam cnm.aldk kabul ettk.hosgeldn.hadu bakalm umarm bu ay ucumz berbr hamiss oluruz

Valla bnde senin gibiym cnm.cok heycnli ve umutlym.bu arada iki gundur siddetli bas agrm var.bat e daha 10 gun var bu bat belrtsi degldr demi

Canim benimde iki gundur basim agriyor batada 11 gun var daha birde midem kotu agzima eksi su geliyo anlamadm

Merhaba arkadaşlar mart topigi nisan topigi derken Mayıs da açıldı :) galiba ben bu ay şükür diyenlerden olucam idrarda çıktı inşaallah kanda da çıkar bir aksilik olmaz. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

Simdidn hayirli olsun canim bi kac test yapip pozitif sonuc aldiysan kandada cikar

Arkadaslar merhaba. Bende bu ay hamis olmak istiyorum gecen ay erken gebelik doneminde dusuk yaptigimi soyledi ben daha test yapmamistim. Adetim bir gun gecmisti cok siddetli kanamam oldu esim saglikci oldugu icin hemen doktora goturdu doktor erken donem gebelikte dusuk yasiyorsun dusuk baslamis kurtaramaztiz dedi cok uzulduk. İki gun hastanede yattim kurtaja gerek olmadigini soylediler. Acaba bu ayda denesek olur mu yoksa dusukten sonra bir iki ay ara mi verelim cok kafamiz karisti bi fikir lutfen

Merhaba canım seninle herşeyimiz aynı nerdeyse. Benim de bir oğlum var(Allah bağışlasın tüm kuzuları) ben de çalışıyorum mayıs benim içinde çok uygundu ama galiba olmadı bu ay Kısmet tabii. Oğluşumda hiç uğraşmadom birde baktım ki hamileyim:) Rabbim herkesin gönlündeki hayırla sağlıkla versin inşallah. Amin. Sevgiler

Kizlar adetime 8 gun kala yumurtlamadan 6 gun sonra yani bu sabah kan verdim sonuc 0.1. Sabah yazmistim ve aksama kadar canim sıkkındı.Aksam is cikisi hastaneye gittim sonucu dokuman olarak almak icin o sirada doktora sordurdum doktor kizdi. En erken yumurtlamadan 10 gun sonra cikarmis netice bana bekledigin adetten 2 gun once tekrar yaptir dedi. Sonra eve geldim camasirimda kahverengi leke var.Adetime 1 hafta var ya internetten baktim yerlesme kanamasi 1 hafta once kahverengi leke seklinde gelebilirmis.Bu arada belirti olarak gaz problemi yasiyorum normalde oyle biri degilim ama bugun bunlari yasadim.Kasiklarim catlayacak gibi agriyor.Midemde sanki tas var. Umarim psikolojik degildir.

Canim dusukten sonra korunmana gerek yok icin temizleniyor.düsugun kici icerde kalirmis pesi sira hamile kalirsin.Ve dikkat et

Canim dusugn arkasi hizli gelir derler dogruda benim iki arkadas dusuk yasadi biri ertesi ay digeride iki ay sonra hemen hamile kaldilar

Canim dusukten sonra korunmana gerek yok icin temizleniyor.düsugun kici icerde kalirmis pesi sira hamile kalirsin.Ve dikkat et

İns. Canim cok uzulduk esimle hic tahmin etmiyordum bir gun gecikmistim halbuki boyle olacagini bilsem yerimden kımildamazdim ins. Bu ay hamile kalirim esim de bende cok istiyoruz daha aslinda 10aylik evliyiz ama olsun istiyoruz. Dedigin gibi olur ins

Canim dusugn arkasi hizli gelir derler dogruda benim iki arkadas dusuk yasadi biri ertesi ay digeride iki ay sonra hemen hamile kaldilar

Bende nisan ayinda dusuk yaptim ins bu ay hamile kalirim. Cok uzulduk esimle bir an once hamile kalmak istiyorum. İns bende arkaslariniz gibi hemen hamile kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…