Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Arkadaşlar test yaptım silik çıktı az önce doktora gittim negatif çıktı moralim çok bozuk doktor pazartesi birdaha gel dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım morelını bozma hıc bazen gec cıkıyor gec dollenmeden dolayı. ınss pazartesı gunu mutlu haberlerle donersın

Aynen ama dün e göre çok belirgin demekki ben geçmi yumurtluyomşm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benımde oyleydı sılıkdı bende daha yenı yakalayabıldım 18. gunum bugun.sen devam et yapmaya 2 gune dahada belırgın olur. ıns bu ay hepımız tuttururuz guzel haberler verırız

Dogumgunumde hediye gibi gelsin istedim bebeğim ama olmadı önümüzdeki aylara bakacağız artık inşallah

cok umutsuzum cokkk ;(

yaaaaaaaaaa heyecan o heyecannnnnn valla cokk heyecanlıyımmm o yuzdennn ıstedgını dyebılırsınnn vallaa :) :) :)

Arkadaslar bat e 11 fun var.gebelk belrtsu yasyrm ama psikolojkde olbilr tabi.bunun yani sira iki gundr basmda cok agryo.ya bole belrti yasayan var mi yoksa bat yaklasiyo onun belrtsi mi.ama bu kadar erkn bat belrtsi olmaz demi

canım sana yazacaktım yazamadım iş yerindeyim yoğunuz biraz ara ara bakabiliyorum akşam evde yazar döktürürüm bişeyler tecrübelerimden bahsederim istediğinide sorabilirsin

Cok tesekkur edrim cok ilgilisin .vallahi dokturmeni bekliyorum .biran once nedir ne degildir ogrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…