- 18 Nisan 2014
- 1.198
- 560
- 83
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.301
Arkadaşlar test yaptım silik çıktı az önce doktora gittim negatif çıktı moralim çok bozuk doktor pazartesi birdaha gel dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen ama dün e göre çok belirgin demekki ben geçmi yumurtluyomşm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:) ayy inşaallaah 2 gün kala yapcm bakalmm güzel haberlerle konuşruz bu ay içinde inşaallah
💕✨
yemeğimi pişirdim menüyüde yazam bari pirinç pilavı zeytinyağlı barbunya salata kızcemde gelmek üzere hepinizi kocaman öperveeee kaçarımm
Aynen ama dün e göre çok belirgin demekki ben geçmi yumurtluyomşm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yeni düşük yaptın ya kuzum hormonlarla ilgili olabilir bi iki gün yap bakalım düşecek mi yoksa öle mi kalacak ona göre hareket edersin sende
Tamam bnm dedigimde hergun oluyor ama bir gun sabah iliski olduysa ertesi gun akaam spermlerin kalitesi icin lazimmis
İlgincmis arkadasim ins tutr ya buay
ben de mi 2 gün kala yapsam yaa, çok sabırsızım...
İnşaallaaah canmm amin
💕✨
cok umutsuzum cokkk ;(
yüksek müsadenle sana bundan sonra leylaaa demek istiyorum kızım aşıkmısın sen bi bekle bune hız uleynnnerken döllenme geç döllenme die bişey var acele etme derim ben sen hamile kalsan 9 ay nasıl bekleyecen akıllı ol taam mı
Kızlaaaarrr bata 10 gün kaldııı heyacnlaa bekliorm dayanamadm bugn iki tane gebelik testi aldmm heralde yapıcm iki gün kala :)
💕✨
canım sana yazacaktım yazamadım iş yerindeyim yoğunuz biraz ara ara bakabiliyorum akşam evde yazar döktürürüm bişeyler tecrübelerimden bahsederimistediğinide sorabilirsin
Cnm ya bnmde bu ay olmazsa gercktn cook umutsz olcm
bende bu aydan umudumu kestım bu ayda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?