- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.281
Aç karnına içilio hergün yapıp bir litre içecksn her sabah yap işte taze olması önemli kaç gün devam edilio bilmiorm da ben yumurtlama günlerimden önce içtim ki çatlama rahat olsn 4 gün içtim bıraktm
💕✨
Aynen ben vallah adetimi beklerm niye kendimi strese sokayım geçen ay kahverengi lekelerim olmayaydı hiç bile stres olmazdmm inşallah bu ay bebişimiz gelir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş canım duacınım hep bebişin gelirde bu ay sende çok mutlu olursun inş
şöle canım gitti gidiyordan labuqick marka ovülasyon testi al ben memnunum adetin bittikten sonra bir hafta 7. gün yapmaya başla oda gebelik testi gibi idrarla yapılıyor kolay yani ikinci çizgi azıcık kırmızılaşmaya başlayınca ilişki olsun sonra ikiside kopkoyu oluyor sık ilişki olsun mutlaka olsun ve ikinci çizgi koyuluktan sonra silikleştiği günde ilişki olsun sonrası allah kerim yapa yapa kendini tanıyacaksın öle birden olmuyor en kısa zamanda al testleri inş yardımcı olmuşumdur kolay gele
Cnm adetinin ilk gününden say 10. Günden ilişkiye başla daha sonra 13-14-15 te daha hergn oldn 19.güne kdr devam et tabi adetlerin düZenli ve. 28 günde bir ise cnm anladn özeldnde sorablrsn istediğini cevaplarm
İnşallah :) olmştr cnm :) ne gzl böylr birbirimize bilgiler vermek
İnşallah canmm :) en güzeli de yalnz olmadığını bilmek buraya abone olalı bi ay bile olmadı belki ama çokk iyi yapmışm üye olarak teşkkür edermm herkese iyi dilekleri içinn sana da çok çok teşkkür edermm :)
💕✨
Rica edermmm cnm :) hayırlı haberler alırsak daha güzel olur
Ya sen ne kadar tatli birisin.dikkat ettimde burdaki herkese moral verip bilgilendiryosun.mukafatini Rabbim fazlasiyla versin ins.cooook tesekkur ederim.peki soylediginiz marka testi eczanelerde bulma sansim varmi .?
İnşallah tatlm 5 gibi ovulasyon yapcam işşteym susuzda zor dayanıom inşallah koyulaşır :)
inş kıpkırmızı olurda rahatlarsın bebeim
İnşallah cnm bnmmm yaa :) bn bu ay hç bişi hissetmiyom
yemeğimi pişirdim menüyüde yazam bari pirinç pilavı zeytinyağlı barbunya salata kızcemde gelmek üzere hepinizi kocaman öperveeee kaçarımm
Ya sen ne kadar tatli birisin.dikkat ettimde burdaki herkese moral verip bilgilendiryosun.mukafatini Rabbim fazlasiyla versin ins.cooook tesekkur ederim.peki soylediginiz marka testi eczanelerde bulma sansim varmi .?
Eki Görüntüle 1104712 bugn daha belirgin sanki :) ltfnnnn yorum alayım yarın14 öyleyse benm günüm :)
Yok kuzum daha degil ama yaklasiyo bir iki gune yumurtlarsin sen :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
19 mayisin bayram olmasini bekleyenlerden biride benim asilama yaptirdim 19 mayis asilamaan sonra 15.gun acaba o gunu beklemesemde 2 gun once cmt gunu yaptirsam kanda cikmayabilirmi :/19 mayısbakalım benim içinde bayram olacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?