Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

İnşallah :) olmştr cnm :) ne gzl böylr birbirimize bilgiler vermek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş canım duacınım hep bebişin gelirde bu ay sende çok mutlu olursun inş

Ya sen ne kadar tatli birisin.dikkat ettimde burdaki herkese moral verip bilgilendiryosun.mukafatini Rabbim fazlasiyla versin ins.cooook tesekkur ederim.peki soylediginiz marka testi eczanelerde bulma sansim varmi .?

Cok tesekkur ederim yardimci oldgunuz icin hepiniz cok iyisiniz

İnşallah :) olmştr cnm :) ne gzl böylr birbirimize bilgiler vermek

İnşallah canmm :) en güzeli de yalnz olmadığını bilmek buraya abone olalı bi ay bile olmadı belki ama çokk iyi yapmışm üye olarak teşkkür edermm herkese iyi dilekleri içinn sana da çok çok teşkkür edermm :)

💕✨

Rica edermmm cnm :) hayırlı haberler alırsak daha güzel olur

Ya sen ne kadar tatli birisin.dikkat ettimde burdaki herkese moral verip bilgilendiryosun.mukafatini Rabbim fazlasiyla versin ins.cooook tesekkur ederim.peki soylediginiz marka testi eczanelerde bulma sansim varmi .?

şımardımmm uleynnn şaka bi yana ne demek tatlımm bildiklerimizi birbirimize anlatmamız lazım bende bilmiyordum arkadaşlar sağolsun sora sora öğrendik uyguladık canım ovülasyon testleri vardır eczanede fakat çok çok pahalı onlar ne gerek var sen bu siteden 30 tane alıyorsun istediğin gibi kullanıyorsun fakat eczanelerde 3 tanesi o paraya çok kazık eczaneler duyarız beni yolarlar bu arada sölemeyin uleynnn

yemeğimi pişirdim menüyüde yazam bari pirinç pilavı zeytinyağlı barbunya salata kızcemde gelmek üzere hepinizi kocaman öper veeee kaçarımm

canım sana yazacaktım yazamadım iş yerindeyim yoğunuz biraz ara ara bakabiliyorum akşam evde yazar döktürürüm bişeyler tecrübelerimden bahsederim istediğinide sorabilirsin

Arkadaşlar test yaptım silik çıktı az önce doktora gittim negatif çıktı moralim çok bozuk doktor pazartesi birdaha gel dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…