Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Aç karnına içilio hergün yapıp bir litre içecksn her sabah yap işte taze olması önemli kaç gün devam edilio bilmiorm da ben yumurtlama günlerimden önce içtim ki çatlama rahat olsn 4 gün içtim bıraktm

💕✨

İnşallah :) olmştr cnm :) ne gzl böylr birbirimize bilgiler vermek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen ben vallah adetimi beklerm niye kendimi strese sokayım geçen ay kahverengi lekelerim olmayaydı hiç bile stres olmazdmm inşallah bu ay bebişimiz gelir :)

inş canım duacınım hep bebişin gelirde bu ay sende çok mutlu olursun inş

şöle canım gitti gidiyordan labuqick marka ovülasyon testi al ben memnunum adetin bittikten sonra bir hafta 7. gün yapmaya başla oda gebelik testi gibi idrarla yapılıyor kolay yani ikinci çizgi azıcık kırmızılaşmaya başlayınca ilişki olsun sonra ikiside kopkoyu oluyor sık ilişki olsun mutlaka olsun ve ikinci çizgi koyuluktan sonra silikleştiği günde ilişki olsun sonrası allah kerim yapa yapa kendini tanıyacaksın öle birden olmuyor en kısa zamanda al testleri inş yardımcı olmuşumdur kolay gele

Ya sen ne kadar tatli birisin.dikkat ettimde burdaki herkese moral verip bilgilendiryosun.mukafatini Rabbim fazlasiyla versin ins.cooook tesekkur ederim.peki soylediginiz marka testi eczanelerde bulma sansim varmi .?

Cnm adetinin ilk gününden say 10. Günden ilişkiye başla daha sonra 13-14-15 te daha hergn oldn 19.güne kdr devam et tabi adetlerin düZenli ve. 28 günde bir ise cnm anladn özeldnde sorablrsn istediğini cevaplarm

Cok tesekkur ederim yardimci oldgunuz icin hepiniz cok iyisiniz

İnşallah :) olmştr cnm :) ne gzl böylr birbirimize bilgiler vermek

İnşallah canmm :) en güzeli de yalnz olmadığını bilmek buraya abone olalı bi ay bile olmadı belki ama çokk iyi yapmışm üye olarak teşkkür edermm herkese iyi dilekleri içinn sana da çok çok teşkkür edermm :)

💕✨

İnşallah canmm :) en güzeli de yalnz olmadığını bilmek buraya abone olalı bi ay bile olmadı belki ama çokk iyi yapmışm üye olarak teşkkür edermm herkese iyi dilekleri içinn sana da çok çok teşkkür edermm :)

💕✨

Rica edermmm cnm :) hayırlı haberler alırsak daha güzel olur

Ya sen ne kadar tatli birisin.dikkat ettimde burdaki herkese moral verip bilgilendiryosun.mukafatini Rabbim fazlasiyla versin ins.cooook tesekkur ederim.peki soylediginiz marka testi eczanelerde bulma sansim varmi .?

şımardımmm uleynnn :32: şaka bi yana ne demek tatlımm bildiklerimizi birbirimize anlatmamız lazım bende bilmiyordum arkadaşlar sağolsun sora sora öğrendik uyguladık canım ovülasyon testleri vardır eczanede fakat çok çok pahalı onlar ne gerek var sen bu siteden 30 tane alıyorsun istediğin gibi kullanıyorsun fakat eczanelerde 3 tanesi o paraya çok kazık eczaneler duyarız beni yolarlar bu arada sölemeyin uleynnn :52:

yemeğimi pişirdim menüyüde yazam bari pirinç pilavı zeytinyağlı barbunya salata kızcemde gelmek üzere hepinizi kocaman öper :54: veeee kaçarımm

canım sana yazacaktım yazamadım iş yerindeyim yoğunuz biraz ara ara bakabiliyorum akşam evde yazar döktürürüm bişeyler tecrübelerimden bahsederim:34: istediğinide sorabilirsin

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399470151.069566.jpgbugn daha belirgin sanki :) ltfnnnn yorum alayım yarın14 öyleyse benm günüm :)

Arkadaşlar test yaptım silik çıktı az önce doktora gittim negatif çıktı moralim çok bozuk doktor pazartesi birdaha gel dedi :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back