- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.261
bide oğlun varmış bak bi sıkıntı yok demekki belkide yumurtlama zamanını ayarlayamadınız dur bakalım daha 10 gün varmış hem inşallah hayırlı haberini alırsınn
hayırlısı bakalım canım son adetime göre 8 ,10,12,14 ve 18 günlerde ilişki oldu 14 ile 18 i arasındaki 3 gün ilişki olmadı bu kafama takıldı biraz gün aşırı devam ediyoruz normal olarak:18:
Pufff bisey sorucam kizlar pazartesi degerim 45 ti bugun 53. Doktor rahim kalinligin mevcut fakat kimyasal gebelik olabilir dedi. Kimyasal ise ne yapmam gerek? Dis gebelikse kendi kendine mi atar yoksa ilac kullanmsm gerekir mi? Doktora ilasamadim henuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi
yumurtada çatlama oldumu?
O adetliyken belli oluyo galiba daha adet olmadim
inşallah hayırlı haberini alırsın canım. incir kürü nasıl oluo?
canım bayağı bir soru sormuşsun uzun uzadıya cevap vermek zor karışık mevzular çünkü ama bazılarını cevaplayım bir bakayım da sorulara
Slm arkadaslar.ya bana su ovulasyon zamani,ovulasyon testi,iliskiye ne zaman girilecegi,catlama ,dollenme vs.. Bunlar hakkinda sirasiyla detayli bi bilgi verirmisiniz.kafam cok karisiyo ve sanirim cok ince bir hesap
kızlar bu aya çok umutlu başlamıştım ama nedense gittikçe umutsuzlaşıyorum bata 11-12 gün kaldı ama sanırım bu ayda bişey yok
Arkadaslar benim 6. Gunde negatifti bu yazida 8-10 gunde cikar diyor insallah oyledir bana dua edin
Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi
sibelimmm yavaşşş gellllll bu umutsuzluk nedir hııı ??? 12 gün ne demek sen bunu biliyon mu umutsuzluk yok stres yok sen elinden geleni yap kısmette varsa olcek zatii
Aynen ya bende çok kızdm bismillah yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cevaplarsaniz cok sevimirim.bekliyorum
İncir kürü şöyle canmm adetin 9. Günü başladım.kaynayan suyun içine 6 tane inciri ikiye bölüyorsn atıosn 6 dk kaynatıosn sonra bi tüm havucu içine doğruosn 4 dk da öyle kaynatıosn sonra kapatıosn altını.ılımaya bırakıosn süzüp onu bi günde bitiriosn.1 lt suya yapıosn bunları.ben dört gün hep aynı şekilde yaptım bakalmm :)
💕✨
Canim bat ne zaman
dimi ama burcu adetine 3 gün kala hamiş olanlar var geç yumurtlamadan dolayı kanda çıkmıyor hemen beklemek en iyisi kuzum
sadece 4 gün mü kullanılıo yani bid ne zaman içilio hepsi bi anda mı tüketilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?