Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

bide oğlun varmış bak bi sıkıntı yok demekki belkide yumurtlama zamanını ayarlayamadınız dur bakalım daha 10 gün varmış hem inşallah hayırlı haberini alırsınn

hayırlısı bakalım canım son adetime göre 8 ,10,12,14 ve 18 günlerde ilişki oldu 14 ile 18 i arasındaki 3 gün ilişki olmadı bu kafama takıldı biraz gün aşırı devam ediyoruz normal olarak:18:

hayırlısı bakalım canım son adetime göre 8 ,10,12,14 ve 18 günlerde ilişki oldu 14 ile 18 i arasındaki 3 gün ilişki olmadı bu kafama takıldı biraz gün aşırı devam ediyoruz normal olarak:18:

canım ben 12 14 16 olarak hesaplıodum 4 aydır gecen ay doktora gıttım artık we bana 16 18 20 . gunlerı söyledı aslında en mantıklısı adet bittikten sonra duzenlı olarak gun asırı dewam etmek gerekır gunu yakalamamak ımkansz olur o zaman :) bekle bakalım bi bende 5 aydır bekliyorum olmadı hala bu ay ilaca başlıyorum bakalım

canım kimyasal gebelikse normal adetle birlikte vücuttan atıyosun herhangibir sorun yaşnmıyor ama dış gebelik biraz daha farklı daha sıkıntılı, değerin normal olarak 2 kat ve üzerinde artış göstermesi gerekiyordu çok az yükselme olmuş yinede Allahtan umut kesilmez belki değerlerde hızla bir atış falanda olabilir hakkında hayırlısı

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi

yumurtada çatlama oldumu?

inşallah hayırlı haberini alırsın canım. incir kürü nasıl oluo?

İncir kürü şöyle canmm adetin 9. Günü başladım.kaynayan suyun içine 6 tane inciri ikiye bölüyorsn atıosn 6 dk kaynatıosn sonra bi tüm havucu içine doğruosn 4 dk da öyle kaynatıosn sonra kapatıosn altını.ılımaya bırakıosn süzüp onu bi günde bitiriosn.1 lt suya yapıosn bunları.ben dört gün hep aynı şekilde yaptım bakalmm :)

💕✨

Slm arkadaslar.ya bana su ovulasyon zamani,ovulasyon testi,iliskiye ne zaman girilecegi,catlama ,dollenme vs.. Bunlar hakkinda sirasiyla detayli bi bilgi verirmisiniz.kafam cok karisiyo ve sanirim cok ince bir hesap

şöle canım gitti gidiyordan labuqick marka ovülasyon testi al ben memnunum adetin bittikten sonra bir hafta 7. gün yapmaya başla oda gebelik testi gibi idrarla yapılıyor kolay yani ikinci çizgi azıcık kırmızılaşmaya başlayınca ilişki olsun sonra ikiside kopkoyu oluyor sık ilişki olsun mutlaka olsun ve ikinci çizgi koyuluktan sonra silikleştiği günde ilişki olsun sonrası allah kerim yapa yapa kendini tanıyacaksın öle birden olmuyor en kısa zamanda al testleri inş yardımcı olmuşumdur kolay gele

kızlar bu aya çok umutlu başlamıştım ama nedense gittikçe umutsuzlaşıyorum bata 11-12 gün kaldı ama sanırım bu ayda bişey yok

sibelimmm yavaşşş gellllll bu umutsuzluk nedir hııı ??? 12 gün ne demek sen bunu biliyon mu umutsuzluk yok stres yok sen elinden geleni yap kısmette varsa olcek zatii

Arkadaslar benim 6. Gunde negatifti bu yazida 8-10 gunde cikar diyor insallah oyledir bana dua edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım böle erken davranmanız hata en azından bir yada iki gün kala yapsanız tamamda çok erken yapmışsın umutsuz olma hemen

senin ki az kalmış aslında bi gebelik testi alsan silik milik bişeyler çıkar bence yada yarın sabah ilk idrarınla yap inş vardır bebito

Cevaplarsaniz cok sevimirim.bekliyorum

Cnm adetinin ilk gününden say 10. Günden ilişkiye başla daha sonra 13-14-15 te daha hergn oldn 19.güne kdr devam et tabi adetlerin düZenli ve. 28 günde bir ise cnm anladn özeldnde sorablrsn istediğini cevaplarm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sadece 4 gün mü kullanılıo yani bid ne zaman içilio hepsi bi anda mı tüketilecek?

dimi ama burcu adetine 3 gün kala hamiş olanlar var geç yumurtlamadan dolayı kanda çıkmıyor hemen beklemek en iyisi kuzum

Aynen ben vallah adetimi beklerm niye kendimi strese sokayım geçen ay kahverengi lekelerim olmayaydı hiç bile stres olmazdmm inşallah bu ay bebişimiz gelir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sadece 4 gün mü kullanılıo yani bid ne zaman içilio hepsi bi anda mı tüketilecek?

Aç karnına içilio hergün yapıp bir litre içecksn her sabah yap işte taze olması önemli kaç gün devam edilio bilmiorm da ben yumurtlama günlerimden önce içtim ki çatlama rahat olsn 4 gün içtim bıraktm

💕✨

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…