Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Sağol tatlım ya.aslında bende biliyorum ilk aylar çok da sıkıntı yapmamaya çalışıyorum.ama tek korkum yıllarca uğraşıp sonradan doktorun "aaa sende ........ rahatsızlığı varmış da fark etmemişiz.boşuna beklemişiz ......ilaca başlayalım" demesinden korkuyorum.o yüzden bilgilenmek araştırmak istiyorum herşeyi.o yüzden çok çok teşekkür ederim canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktoruna söyle o zaman kaygılarını, ya da yeni bir doktor araştırıp bul onunla paylaş. için rahat eder böylelikle.

Yok iğne olmadm ben kendiliğinden çatlıo yumurtalıklarm die yani çatlama sorunum olmadığından iğne vermedi doktor.sen çatlatma iğnesi olcksn iste eger iğne olmazsa günde iki doz yüksek olduğundan yımurtalıklar çatlamayınca kiste dönüşür ama iğne olcgn için sorun olcgnı düşünmüorm kontrollerini aksatma kafana da takma bu ay bi kullan bakalmm

💕✨

iğne olcak falan demedi doktorum ama bilemedim gecen ay bi yumurta takibi yaptı 19 mm olmuştu ilişki takvimi belirledik 10 gün gecikmem oldu ama 11. gün hasta oldum :( şimdi de klomeni verdi bakalım artık sonuca ulaşmak istiyorum inşallah olur bu sefer yan etkilerinden korkuyorum klomenin de

Kızlaar bir de benm bu ay tahlillerim vardı kontrol için yaptırmıştm hani neden çocuğm olmuyor die buraya hiç yazmdm da kan pıhtılaşması çıktı doktor bebe aspirini verdi böyle bişey yaşayan var mı ??

💕✨

iğne olcak falan demedi doktorum ama bilemedim gecen ay bi yumurta takibi yaptı 19 mm olmuştu ilişki takvimi belirledik 10 gün gecikmem oldu ama 11. gün hasta oldum :( şimdi de klomeni verdi bakalım artık sonuca ulaşmak istiyorum inşallah olur bu sefer yan etkilerinden korkuyorum klomenin de

Canm bak bana doktor iğne vermedi ama ben ya çatlamaz da kiste dönşür die korktm tedbirimi alym ddm.
İncir kürü yaptım çatlama için bu ay ben de sonuç ne olacak bilmiyorum tabii bekleyip görcm hayırlısı......

💕✨

Slm arkadaslar.ya bana su ovulasyon zamani,ovulasyon testi,iliskiye ne zaman girilecegi,catlama ,dollenme vs.. Bunlar hakkinda sirasiyla detayli bi bilgi verirmisiniz.kafam cok karisiyo ve sanirim cok ince bir hesap

Canm bak bana doktor iğne vermedi ama ben ya çatlamaz da kiste dönşür die korktm tedbirimi alym ddm.
İncir kürü yaptım çatlama için bu ay ben de sonuç ne olacak bilmiyorum tabii bekleyip görcm hayırlısı......

💕✨

inşallah hayırlı haberini alırsın canım. incir kürü nasıl oluo?

Uzulme canim sikma canini ama umudunu yine kaybetme ve gec dollenme felan olur calismalarini ihmal etme yinede

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

1 mayista yumurtladim calisma fayda vermez dollenme zamanim.gecti ama tek umudum 10 gunde kana karisiyor diye yazi okudum eger dogruysa ihtimal olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu aya çok umutlu başlamıştım ama nedense gittikçe umutsuzlaşıyorum bata 11-12 gün kaldı ama sanırım bu ayda bişey yok:43:

Neden daha cok var daha dollenmis yumurtan rahime bile ulasmamsitir.Umutsuzlanma ama benim.8 gun kala kan degerim 0.1 cikti yani negatif

canım umutsuz olma en önemli etken stres çünkü rahat ol Allahın izniyle çaresiz deilz herhangi bi tedawi uyguladnz mı bu ay?

canım herhangibir tedavi uygulamadık sadece muayene için gittim doktora hormon testlerimde bir sıkıntı çıkmadı ultrasonla muayenede bir sorun olmadığını söyledi ve folic asit verdi benim bir oğlum var ve 2. çocuğu düşünüyoruz dediğim gibi mayıs ayına kendimi çok şartlandırmıştım umutsuzluğa kapıldım birden bire

Kizlar ya okuldan geldim zaten öğrencilerin karsisinda esneyip durdum eve gelince de evi süpürüp camasir topladim sadece ama sirtim belin inanilmax yattim kaldim simdi adet öncesi hep kasilirdi bacagim ama simdi sirtimda olunca suphelendim ya 9gun var adetime

canım herhangibir tedavi uygulamadık sadece muayene için gittim doktora hormon testlerimde bir sıkıntı çıkmadı ultrasonla muayenede bir sorun olmadığını söyledi ve folic asit verdi benim bir oğlum var ve 2. çocuğu düşünüyoruz dediğim gibi mayıs ayına kendimi çok şartlandırmıştım umutsuzluğa kapıldım birden bire

bide oğlun varmış bak bi sıkıntı yok demekki belkide yumurtlama zamanını ayarlayamadınız dur bakalım daha 10 gün varmış hem inşallah hayırlı haberini alırsınn:nazar:

Arkadaslar benim 6. Gunde negatifti bu yazida 8-10 gunde cikar diyor insallah oyledir bana dua edin

Eklentiler

• $1399462591976.jpg
    $1399462591976.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 22
Pufff bisey sorucam kizlar pazartesi degerim 45 ti bugun 53. Doktor rahim kalinligin mevcut fakat kimyasal gebelik olabilir dedi. Kimyasal ise ne yapmam gerek? Dis gebelikse kendi kendine mi atar yoksa ilac kullanmsm gerekir mi? Doktora ilasamadim henuz

15 Mayis beklenen adet tarihim 8 gun kala kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti. Sanirim bu ay da olmadi.Cunku dollenmeden 6 gun sonra kana karisirmis kana bugun 6 gun oldu. Umudum azaldi.

benimde adet tarihim seninle ayni allah yuzumuzu guldurshn insallah ben kan falan vermedim umutsuzum her ay gibi.

Back