- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.221
Canim cok erken kan ver 10 gun once idrarda cikmaz cunku idrara iliskiden 10 gun sonra dusuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yirmilik dişse hiç gitme boşuna ara ara ağrıyor o dişler dr una sor bu konuyu ağrı kesici için vs bilgin olsun bu arada en iyi ağrı kesici yani en zararsızı parol haberin ola cicikkk haa bide anamm derdi kaya tuzunu suda erit 2 yada 3 dk beklet ağzında ağrı biraz geçiyor iyide geliyor hakkett
19 mayısbakalım benim içinde bayram olacakmı
15 Mayis beklenen adet tarihim 8 gun kala kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti. Sanirim bu ay da olmadi.Cunku dollenmeden 6 gun sonra kana karisirmis kana bugun 6 gun oldu. Umudum azaldi.
Canim cok erken kan ver 10 gun once idrarda cikmaz cunku idrara iliskiden 10 gun sonra dusuyor
15 Mayis beklenen adet tarihim 8 gun kala kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti. Sanirim bu ay da olmadi.Cunku dollenmeden 6 gun sonra kana karisirmis kana bugun 6 gun oldu. Umudum azaldi.
Ayy ayyy astim var kuzumm parol yasak banaaa
arkadaşlarrrr klomen kullanan var mı yazar mı lütfenn?
Canım ben 2yıllık evliyim 3 ay önce bebek olmadan genel test yaptırayım dedim.prolaktinim yüksek çıktı dostinex içmeye başladım.ilk ay korunduk ikinci ay korunmadık ama bebiş olmadı.adetin 2.günü genel test yaptırdım prolaktin düşmüş ilacı bırak dedi doktor.iki ayda da karından baktı kistin yok yumurtalıkların güzel dedi.o yüzden merak ettim doktor hsg falan çekelim demedi alttan bakmadı.bende telaşlandım ama doktor başka bişi demedi.daha erken ilk dnemelerin telaşlanma dedi.başka birşeyim varmıdır diye telaşlandımda.çok sağol canım ayrıntılı cevabın için teşekkür ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben klomen türü bi ilaç kullandm serephone ama adete 10 gün var daha sağ bacagım kasılıyor yürüdüğüm zaman bir de uykusuz hissediorm ne kadar uyusam da...bir de sol göğüsmde sızı hissediorm bi kaç gündür
💕✨
ilk defa mı kullanıyosunuz peki?
Evet ilk kez adetin 5. Günü başladım günde bi doz bir de iğne olmadm ben
💕✨
Ayy ayyy astim var kuzumm parol yasak banaaa
bende cuma günü başlayacagım günde iki doz verdi bana ama burada okuduğum yan etkilerden dolayı tedirgin oldum biraz sizde yan etki oldumu ne iğnesi oldunz çatlatma için mi?
bende cuma günü başlayacagım günde iki doz verdi bana ama burada okuduğum yan etkilerden dolayı tedirgin oldum biraz sizde yan etki oldumu ne iğnesi oldunz çatlatma için mi?
canım bence de doktorunun dediği gibi ilk denemeler o yüzden ümitsiz olma. kendiliğinden olması herkes için daha iyi olur. neden ilaç kullanasınki. inşallah çabucak anne olursun.
rica ederim.
Yanlis anlamisim.iki gun kala yapacakmissin evet 2 gun kala silik cizgi cikabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?