Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

yirmilik dişse hiç gitme boşuna ara ara ağrıyor o dişler dr una sor bu konuyu ağrı kesici için vs bilgin olsun bu arada en iyi ağrı kesici yani en zararsızı parol haberin ola cicikkk haa bide anamm derdi kaya tuzunu suda erit 2 yada 3 dk beklet ağzında ağrı biraz geçiyor iyide geliyor hakkett

Ayy ayyy astim var kuzumm parol yasak banaaa :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

15 Mayis beklenen adet tarihim 8 gun kala kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti. Sanirim bu ay da olmadi.Cunku dollenmeden 6 gun sonra kana karisirmis kana bugun 6 gun oldu. Umudum azaldi.

15 Mayis beklenen adet tarihim 8 gun kala kan tahlili yaptirdim 0.1 cikti. Sanirim bu ay da olmadi.Cunku dollenmeden 6 gun sonra kana karisirmis kana bugun 6 gun oldu. Umudum azaldi.

Uzulme canim sikma canini ama umudunu yine kaybetme ve gec dollenme felan olur calismalarini ihmal etme yinede

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canim cok erken kan ver 10 gun once idrarda cikmaz cunku idrara iliskiden 10 gun sonra dusuyor

Yok kuzucm beklycm yine de ben :) kanı 5 gün kala yaparm ayy inşaallaah hamileyimdirr :) az önce kuaföre gittik geldik kvemle yürüdük sağ bacagm çok kasıldı yürürkenn

💕✨

Umudunu kaybetme bak yükselenler var sonradan bi bekle sen yine de belki geç döllenmedir

💕✨

Canım ben 2yıllık evliyim 3 ay önce bebek olmadan genel test yaptırayım dedim.prolaktinim yüksek çıktı dostinex içmeye başladım.ilk ay korunduk ikinci ay korunmadık ama bebiş olmadı.adetin 2.günü genel test yaptırdım prolaktin düşmüş ilacı bırak dedi doktor.iki ayda da karından baktı kistin yok yumurtalıkların güzel dedi.o yüzden merak ettim doktor hsg falan çekelim demedi alttan bakmadı.bende telaşlandım ama doktor başka bişi demedi.daha erken ilk dnemelerin telaşlanma dedi.başka birşeyim varmıdır diye telaşlandımda.çok sağol canım ayrıntılı cevabın için teşekkür ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence de doktorunun dediği gibi ilk denemeler o yüzden ümitsiz olma. kendiliğinden olması herkes için daha iyi olur. neden ilaç kullanasınki. inşallah çabucak anne olursun. :54:

rica ederim.

bende cuma günü başlayacagım günde iki doz verdi bana ama burada okuduğum yan etkilerden dolayı tedirgin oldum biraz sizde yan etki oldumu ne iğnesi oldunz çatlatma için mi?

Yok iğne olmadm ben kendiliğinden çatlıo yumurtalıklarm die yani çatlama sorunum olmadığından iğne vermedi doktor.sen çatlatma iğnesi olcksn iste eger iğne olmazsa günde iki doz yüksek olduğundan yımurtalıklar çatlamayınca kiste dönüşür ama iğne olcgn için sorun olcgnı düşünmüorm kontrollerini aksatma kafana da takma bu ay bi kullan bakalmm

💕✨

bende cuma günü başlayacagım günde iki doz verdi bana ama burada okuduğum yan etkilerden dolayı tedirgin oldum biraz sizde yan etki oldumu ne iğnesi oldunz çatlatma için mi?

Yani demk istediğim bende bi yan etkisi olmadı ama her bünye için aynı olur mu bilmiorm yanlış da yönlendirmek istemem ama çatlatma iğnesi olunca bi sıkıntı olmaz sanırım yaa ://

💕✨

canım bence de doktorunun dediği gibi ilk denemeler o yüzden ümitsiz olma. kendiliğinden olması herkes için daha iyi olur. neden ilaç kullanasınki. inşallah çabucak anne olursun. :54:

rica ederim.

Sağol tatlım ya.aslında bende biliyorum ilk aylar çok da sıkıntı yapmamaya çalışıyorum.ama tek korkum yıllarca uğraşıp sonradan doktorun "aaa sende ........ rahatsızlığı varmış da fark etmemişiz.boşuna beklemişiz ......ilaca başlayalım" demesinden korkuyorum.o yüzden bilgilenmek araştırmak istiyorum herşeyi.o yüzden çok çok teşekkür ederim canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back