Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlar şimdi size bişey sorucam? Bekle bekle düşün düşün canım sıkıldı yaaa. Normalde adet olmama sayılı günler kala göğüslerim ağrır hassaslaşır. Bat'ıma 4 gün var, yine öyle oldu göğüsler:( ama bazı arkadaşlar göğüs hassasiyeti hamileliğin habercisi de olabilir yazmış. Ay ben şimdi napim umutları çöpe mi atıyım yoksa umut etmeye devam mı ediyim? Yaaaaa yaaaa sinir oldum valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ya canım bu iğneli denemeye kaç ay denedikten sonra başlanıyor ve nasıl bir süreç.zahmet olmazsa biraz bilgi verir misin

kendi hikayemi anlatayım. biz uzun süre bebek istemedik maddi açıdan sıkıntıya düşmemek adına. ev almıştık falan. bi hsg (rahim filmi) çekti, ben polikistik overim o yüzden adet düzenlenmesi için bi ilaç verdi doktorum onu kullanarak dene dedi. ben ayrıca soğan kürü yaptım, yaklaşık 5 ay sonra gittim doktora tekrar baktı yumurtaların gelişiminde bi değişiklik yok ama kistin de yok (normalde polikistik overde minik minik kistler olur - sanırım soğan suyu bunları eritti emin değilim-) o yüzden biraz yumurtalarını dürtücez gelişsin diye dedi :1: yumurta geliştirici ilaç kullandım nisanda. ayrıca bi kaç gün de incir havuç kürü yaprım ama devam edemedim. kontrol için doktora gittim iki yumurtam gelişmiş biri 17 mm diğeri 20 mm. çatlamsı için beklemeyelim şansa bırakmayalım çatlatalım dedi. iğne verdi iğneyi kendim yaptım. bugün iğnenin 15. günü yarın da beklenen regl günüm.

benim hikayem böyle, ama senin durumun ne, ne gibi tedavi uygulanır bunun için dr'a gitmen gerekir. eşinin de dr'a gidip kontrol ettirmeli kendini. iyi bir doktor olmasına dikkat et. onlar en iyisini bilirler. :31:

Az önce bu yılın başı itibari ile kaç günde bir regl olduğuma baktımda... 35 - 41 - 39 gün çıkıyor... Canım sıkıldı. Normali 28-34 günde bir regl olmaktı dimi canım. Zaten bu zamanlara bakılırsa şansa bırakmak pek akıl işi değil gibi

aynen canım benimde bu ay olmazsa eylülde adetten hemen sonra başlıycam çalışmalara biraz geç kalmış olabilirim bu ay

Kızlar şimdi size bişey sorucam? Bekle bekle düşün düşün canım sıkıldı yaaa. Normalde adet olmama sayılı günler kala göğüslerim ağrır hassaslaşır. Bat'ıma 4 gün var, yine öyle oldu göğüsler:( ama bazı arkadaşlar göğüs hassasiyeti hamileliğin habercisi de olabilir yazmış. Ay ben şimdi napim umutları çöpe mi atıyım yoksa umut etmeye devam mı ediyim? Yaaaaa yaaaa sinir oldum valla

Cnmm stressiz beklermsn ltfnn sakin ol ...

Ayy ne biliyim cnm akşam üstü yapcm bnde

Ben daha önce laboquick, şimdi de surelab marka test kullandım. İkisinde de sabah 10 akşam 8 arası yazıyordu. Nolur nolmaz sende çok geç saate bırakma. 2 saat önce sıvı alımını yavaşlatmayı unutma canım. Birde hergün aynı saatte yapılması gerekiyormuş. (neyi etkiliosa artık saat)

Kızlarr ben çalıştığım için fazla giremiyorum.benim haaala umudum var umudunuzu yitirmeyin :) ben 4 nisanda adet oldum bugün ayın 7 si hala tık yok.kasıklarımda ağrı göğüslerim şiş, bazen hafif baş dönmesi var ama dün test yaptım negatif çıktı :(( ayın 4 ündede yapmıştım oda negatifti :( bu testler yanlış olabilirmi ya? Kafam çok karışık madem hamile değilim neden olmuyor? Hiç gecikmezdi halbuki..

kendi hikayemi anlatayım. biz uzun süre bebek istemedik maddi açıdan sıkıntıya düşmemek adına. ev almıştık falan. bi hsg (rahim filmi) çekti, ben polikistik overim o yüzden adet düzenlenmesi için bi ilaç verdi doktorum onu kullanarak dene dedi. ben ayrıca soğan kürü yaptım, yaklaşık 5 ay sonra gittim doktora tekrar baktı yumurtaların gelişiminde bi değişiklik yok ama kistin de yok (normalde polikistik overde minik minik kistler olur - sanırım soğan suyu bunları eritti emin değilim-) o yüzden biraz yumurtalarını dürtücez gelişsin diye dedi :1: yumurta geliştirici ilaç kullandım nisanda. ayrıca bi kaç gün de incir havuç kürü yaprım ama devam edemedim. kontrol için doktora gittim iki yumurtam gelişmiş biri 17 mm diğeri 20 mm. çatlamsı için beklemeyelim şansa bırakmayalım çatlatalım dedi. iğne verdi iğneyi kendim yaptım. bugün iğnenin 15. günü yarın da beklenen regl günüm.

benim hikayem böyle, ama senin durumun ne, ne gibi tedavi uygulanır bunun için dr'a gitmen gerekir. eşinin de dr'a gidip kontrol ettirmeli kendini. iyi bir doktor olmasına dikkat et. onlar en iyisini bilirler. :31:

Canım ben 2yıllık evliyim 3 ay önce bebek olmadan genel test yaptırayım dedim.prolaktinim yüksek çıktı dostinex içmeye başladım.ilk ay korunduk ikinci ay korunmadık ama bebiş olmadı.adetin 2.günü genel test yaptırdım prolaktin düşmüş ilacı bırak dedi doktor.iki ayda da karından baktı kistin yok yumurtalıkların güzel dedi.o yüzden merak ettim doktor hsg falan çekelim demedi alttan bakmadı.bende telaşlandım ama doktor başka bişi demedi.daha erken ilk dnemelerin telaşlanma dedi.başka birşeyim varmıdır diye telaşlandımda.çok sağol canım ayrıntılı cevabın için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Back