- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #2.181
amin canım cümlemizin inşallahInsallah kuzum insallah Rabbim saglikla evladini.kucagina almayi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım cümlemizin inşallahInsallah kuzum insallah Rabbim saglikla evladini.kucagina almayi nasip etsin
inşallah canım. oldukça stabil bir durumdayım. ağrım falan da yok.
o zaman sabah akşam inciri ye kuzum...bende bir ara yaptım midem kalktı ama bu ay yine yapayım diyorum galiba işe yarıyorBi kaç gün yaptmda midem almadıı ya üff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy bisi yapmicak ki hamileym die bisi yapamio maalesef bende gitmek istiorummm ama yapmiolar bisi yirmiliklerimde cikio vayy basimaaa
o zaman sabah akşam inciri ye kuzum...bende bir ara yaptım midem kalktı ama bu ay yine yapayım diyorum galiba işe yarıyor
Heycanlı ve güzel bekleyiş umarm hayal kırıklığı olmaz :)
aynen öle bize tadı kötü geliyor ama şifa için işte yiyip içiyoruzTabikide yarıyor Rabbim boşa yaratmamış alimlerde bulmş neye yaradığını
umarım. bu ilk yumruta geliştirme ve çatlatma iğneli deneme. olmazsa bi dahaki ay aynı şekilde devam :)![]()
Bnm de hep silik bugn yada yarın günüm bakıyım helee çift çizgi görsem rahatlıcamm
İnşallah gerek kalmaz bebişin göbişindider cnmm :)
dün doktordaydım sabahtan herşey yolunda yumurtalıkların güzel dedi başka da bişi demedi yarın ya da cuma tekrar gideyim bakayım...hayırlısı olsun o zaman tatlım senin içinde![]()
Kıyamam bbğme naslsn
hayırlısı diyelım ozamaan :)))Aynen var canım bende vajiliydim ilk ay hamile kalmıştım inşallah hayırlısıyla olur seninde
üstten baktı canım alttan bakmayayım dedi bu hafta zaten başka doktora gidicem orada alttan muayene olurum allaha şükür ağrılarım falan da azaldı çarşamba günü baya parça düşürdüm umarım temizlenmiştir benim kideha
ne güzel inş öyledir canım hepimiz için hayırlısı inş vajinal muayene mi etti seni yoksa karından mı baktı bak benim ilçedeki dr um burdaki diyeyim sana üstten baktı herşey temiz normal dedi fakat kanamam sürünce merkezdeki dr a gittim vajinal muayene etti ve parça kaldığını söledi onuda dün attım şükür ama bir daha belki haftaya dr a gidicem bakalım herşey normal mi
üstten baktı canım alttan bakmayayım dedi bu hafta zaten başka doktora gidicem orada alttan muayene olurum allaha şükür ağrılarım falan da azaldı çarşamba günü baya parça düşürdüm umarım temizlenmiştir benim kide
umarım. bu ilk yumurta geliştirme ve çatlatma iğneli deneme. olmazsa bi dahaki ay aynı şekilde devam :)![]()
iyim kuzum bu ay içim kıpır kıpır sanki olacak gibi hissediyorum ya inşallah olur
evet canım bazen yumurlama günlerindede yanılma olabiliyo sen gün aşırı çalışmalara başla![]()
Bnm de bugn yada yarn 14.gnmmm ama tık yok akşam test yapım hele nolcak