Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ayyy bisi yapmicak ki hamileym die bisi yapamio maalesef bende gitmek istiorummm ama yapmiolar bisi yirmiliklerimde cikio vayy basimaaa :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yirmilik dişse hiç gitme boşuna ara ara ağrıyor o dişler dr una sor bu konuyu ağrı kesici için vs bilgin olsun bu arada en iyi ağrı kesici yani en zararsızı parol haberin ola cicikkk haa bide anamm derdi kaya tuzunu suda erit 2 yada 3 dk beklet ağzında ağrı biraz geçiyor iyide geliyor hakkett

ha
dün doktordaydım sabahtan herşey yolunda yumurtalıkların güzel dedi başka da bişi demedi yarın ya da cuma tekrar gideyim bakayım...hayırlısı olsun o zaman tatlım senin içinde :(

ne güzel inş öyledir canım hepimiz için hayırlısı inş vajinal muayene mi etti seni yoksa karından mı baktı bak benim ilçedeki dr um burdaki diyeyim sana üstten baktı herşey temiz normal dedi fakat kanamam sürünce merkezdeki dr a gittim vajinal muayene etti ve parça kaldığını söledi onuda dün attım şükür ama bir daha belki haftaya dr a gidicem bakalım herşey normal mi

Kizlar merhaba 3gun önce yumurtlama günüm olduğunu düşünerek 2 gün üst üste ilişki oldu o günden beri kasiklarim agriyodu şimdide belime arasira biri bastiriyomis gibi oluyor hatta sirtima batim 16 mayis niye ki acaba:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ha

ne güzel inş öyledir canım hepimiz için hayırlısı inş vajinal muayene mi etti seni yoksa karından mı baktı bak benim ilçedeki dr um burdaki diyeyim sana üstten baktı herşey temiz normal dedi fakat kanamam sürünce merkezdeki dr a gittim vajinal muayene etti ve parça kaldığını söledi onuda dün attım şükür ama bir daha belki haftaya dr a gidicem bakalım herşey normal mi
üstten baktı canım alttan bakmayayım dedi bu hafta zaten başka doktora gidicem orada alttan muayene olurum allaha şükür ağrılarım falan da azaldı çarşamba günü baya parça düşürdüm umarım temizlenmiştir benim kide

üstten baktı canım alttan bakmayayım dedi bu hafta zaten başka doktora gidicem orada alttan muayene olurum allaha şükür ağrılarım falan da azaldı çarşamba günü baya parça düşürdüm umarım temizlenmiştir benim kide

inş canım inş tertemizdir rabbim sağlıklı sıhhatli melekler göndersin bizlere inş

evet canım bazen yumurlama günlerindede yanılma olabiliyo sen gün aşırı çalışmalara başla:17::17:

Az önce bu yılın başı itibari ile kaç günde bir regl olduğuma baktımda... 35 - 41 - 39 gün çıkıyor... Canım sıkıldı. Normali 28-34 günde bir regl olmaktı dimi canım. Zaten bu zamanlara bakılırsa şansa bırakmak pek akıl işi değil gibi

Back