Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

doktorlar yumurtlama gunlerinde hergun iliski veriyor ama arada 36saat olsun dedi bnm doktorum yani bugun sabah iliski olduysa ertesi gunu aksam seklinde hergun aksamlari yada hergun sabahlari olmuyacak

o konuyu tam olarak bilmiyorum. sadece yumurtlama günlerinde hergün olabilir demişlerdi. belki senin dediğin gibidir. ama ben yumurtlama günlerimde her gün yaptım zaten 3 gün olarak

yeni düşük yaptın ya kuzum hormonlarla ilgili olabilir bi iki gün yap bakalım düşecek mi yoksa öle mi kalacak ona göre hareket edersin sende

canım bi diş dr una git ilerleyen aşamalrda sorun olmasın sana yanlız hamiş olduğunu mutlaka söle diş röntgeni sakın olmasın zaten bilirsinde hatırlatma sadece şekerrr

Ayyy bisi yapmicak ki hamileym die bisi yapamio maalesef bende gitmek istiorummm ama yapmiolar bisi yirmiliklerimde cikio vayy basimaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy o nasl bişi cnm ya doktora gitsen ? Daha iyi olmazmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzum kimyasal gebelik sonrasi hamile kalmak daha kolay oluyormus bendn solemesii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy o nasl bişi cnm ya doktora gitsen ? Daha iyi olmazmı

bende anlam veremedim yumurtlamayı düşük gününden sayıp mı hesaplamalıyım yoksa adet gününden mi anlamadım...bugün yine test yapıcam pozitif çıkarsa gidicem doktora zaten pimpirikli bir insanım bir de böyle olunca evham yapıyorum

Bnm de hep silik bugn yada yarın günüm bakıyım helee çift çizgi görsem rahatlıcamm

öle yapayım olmadı doktora gidicem cuma günü bakalım o ne dicek sen nasılsın canım

evet kuzum bir kere git hem dr iyi geliyor bişeyciğin yoktur inş yumurtaların çatlıyordur hemen başlarsın çalışmalara :) bende iyim şükür artık adet olmayı bekleyeceğim tabi rabbim bir engel vermezse

evet kuzum bir kere git hem dr iyi geliyor bişeyciğin yoktur inş yumurtaların çatlıyordur hemen başlarsın çalışmalara :) bende iyim şükür artık adet olmayı bekleyeceğim tabi rabbim bir engel vermezse
dün doktordaydım sabahtan herşey yolunda yumurtalıkların güzel dedi başka da bişi demedi yarın ya da cuma tekrar gideyim bakayım...hayırlısı olsun o zaman tatlım senin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…