- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.141
burcuu gün aşırı mı yaptın bebeim??? çok kasma canım ölede sağlıklı olmuyor zaten yumurtan daha çatlamamış azcık bekle kuzum inş tutunur bebişin canım
Her gün birliktelik olursa zayıf spermler olur diye duymuştum. Buna bağlı olarak kafama takılan şey ne kadar sürede bir birliktelik olması gerektiği
Merhaba adete dort gun kala idrarda cikmaz. Kanda da adet gunu yaparsan daha net cvp alabilirsin. Normalde benimde her ay farkli reaksiyonlar gosterir oldu mevsimsel yada cok kafaya takmaktan da olabilir belki bilmiyorum. Insallah hamissindir cnm.
kaçıncı günün, bende takipdeyim meraktan 8.günden başladım yapmaya ikinci çizgi hep silik bir şekilde çıkıyor.
Kuzum ya ben sabahlari ve aksam yemeginden sonra sirkeli su iciyorum midem icin iyi geliyo acaba hamilelige engel olurmu ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
canım istersen gidiver hastaneye yaptır en azından aklında kalmasın
Walla ole yapiyom bende napim sinem tatlim akintiyi gorunce yani yumos catlayincami yumoslar dollenio o arada mi surekli iliski olmali
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
canım doktorların önerisi gün aşırı ilişki ama yumurtlam günlerinde günlükte olabilir diyorlar
hamileliğie engel mi bilmiyorum ama sabah akşam çok bence yani şöle bişey duymuştum mantıklıda zaten bide sürekli içince dişlerde çürüğe yol açıyormuş sirke arada iç kuzum bence
Benim adet zamanlarım biraz düzensizdir. Bugün adet başlangıcımdan itibaren 15. gün. Daha öncede yapmıştım ovulasyon testi ve pozitifi gördum ancak değerlendiremedik bazı durumlardan dolayı. Dediğim gibi şuan 2. çizgi silik bir şekilde oluştu. İçindeki prospektüsü okudun mu? Orda adet zamanlarına göre belirtiyor. Eğer adet zamanın düzenliyse tablo işine yarayabilir. Ama sende benim gibi düzensizlikler yaşıyorsan sıkı takibi bırakma canım
hamileliğie engel mi bilmiyorum ama sabah akşam çok bence yani şöle bişey duymuştum mantıklıda zaten bide sürekli içince dişlerde çürüğe yol açıyormuş sirke arada iç kuzum bence
2 gün üst üste oldu bugn kasıklarm ağrıyo sanırım yumurtlucam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet elifcan aynen öle sağlıkla gelsin minnoşlar inş
Valla kuzum.sizin uyguladiginizla benimki farkli bilion o jolemsi geldi benm cars gunu cars pers cuma calistik biz sizin.gibi olmadi yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Off dis dedinde benim.disim.agrior yaaaewww
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktorlar yumurtlama gunlerinde hergun iliski veriyor ama arada 36saat olsun dedi bnm doktorum yani bugun sabah iliski olduysa ertesi gunu aksam seklinde hergun aksamlari yada hergun sabahlari olmuyacakcanım doktorların önerisi gün aşırı ilişki ama yumurtlam günlerinde günlükte olabilir diyorlar
ben ilk defa kullanıyorum prospektüsü okudumda dediğim gibi meraktan yaptım 8-9-10 günler hep silik çizgi var.Hergün yapmayı düşünüyorum koyu çizgiyi görene kadar :18:
bu bi sınav canım sabret Allahm hayırlısıyla saglıklı bir evlat nasip etsin tekrardan canım . ciger acısı çok zor bide o kadar büyümüşken . annemde mesela dogduktan 1 gün sonra kaybetmiş hep söyler onların yeri ayrıdır .melek oldular canım üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?