Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Merhaba adete dort gun kala idrarda cikmaz. Kanda da adet gunu yaparsan daha net cvp alabilirsin. Normalde benimde her ay farkli reaksiyonlar gosterir oldu mevsimsel yada cok kafaya takmaktan da olabilir belki bilmiyorum. Insallah hamissindir cnm.

kim ne hissetse benzer belirtiler bende de olmaya başlıo muhtemelen psikolojik sabırla beklemeye devam çok sağol inşallah hamişimdir:)))

kaçıncı günün, bende takipdeyim meraktan 8.günden başladım yapmaya ikinci çizgi hep silik bir şekilde çıkıyor.

Benim adet zamanlarım biraz düzensizdir. Bugün adet başlangıcımdan itibaren 15. gün. Daha öncede yapmıştım ovulasyon testi ve pozitifi gördum ancak değerlendiremedik bazı durumlardan dolayı. Dediğim gibi şuan 2. çizgi silik bir şekilde oluştu. İçindeki prospektüsü okudun mu? Orda adet zamanlarına göre belirtiyor. Eğer adet zamanın düzenliyse tablo işine yarayabilir. Ama sende benim gibi düzensizlikler yaşıyorsan sıkı takibi bırakma canım

Kuzum ya ben sabahlari ve aksam yemeginden sonra sirkeli su iciyorum midem icin iyi geliyo acaba hamilelige engel olurmu ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hamileliğie engel mi bilmiyorum ama sabah akşam çok bence yani şöle bişey duymuştum mantıklıda zaten bide sürekli içince dişlerde çürüğe yol açıyormuş sirke arada iç kuzum bence

Bende asilamami bu ay yaptirdim suan bekleme surecindeyim :) kizlar ben asilamami ozel yaptrdim rahim filmi falan cekilmeden doktor cekilmesi gerekir dedi ama ben bu ay asilamayi deneyelim olmazsa diger ay filmi cekeriz dedim cunku bir ay kaybetmem istemedim dr kabul etti rahim filmi cektirmedigim icinde devlet ilac masraflarini karsilamadi tabi ama olmazsa bu tup bebek asilamasi asamalari nasil mutlaka devletin tup bebek masraflarini karsilamasi icin oncesinde en az iki kez asilamami yapmak lazim???

Walla ole yapiyom bende napim sinem tatlim akintiyi gorunce yani yumos catlayincami yumoslar dollenio o arada mi surekli iliski olmali

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Valla kuzum.sizin uyguladiginizla benimki farkli bilion o jolemsi geldi benm cars gunu cars pers cuma calistik biz sizin.gibi olmadi yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamileliğie engel mi bilmiyorum ama sabah akşam çok bence yani şöle bişey duymuştum mantıklıda zaten bide sürekli içince dişlerde çürüğe yol açıyormuş sirke arada iç kuzum bence

Off dis dedinde benim.disim.agrior yaaaewww

ben ilk defa kullanıyorum prospektüsü okudumda dediğim gibi meraktan yaptım 8-9-10 günler hep silik çizgi var.Hergün yapmayı düşünüyorum koyu çizgiyi görene kadar :18:

Off dis dedinde benim.disim.agrior yaaaewww

canım bi diş dr una git ilerleyen aşamalrda sorun olmasın sana yanlız hamiş olduğunu mutlaka söle diş röntgeni sakın olmasın zaten bilirsinde hatırlatma sadece şekerrr

slm arkadaşlar biliyorsunuz ayın 22de kimyasal gebelik yaşadım geçen hafta çarşamba 1 gün adet oldum ve kesildi dün ovulasyon yaptım çift çizgi çıktı bu kadar erken yumurtlama olur mu acaba ya da hormonlarım düşükten sonra düzene mi girmedi ki? yumurtlama zamanı kasık ağrısı olurdu o da yok anlamadım gitti

ayy onuda çok zormuş yaaa ne diyelim kuzum allah bir daha yaşatmasın inş sağlıkla gelsin kuzucuklarımız amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…