- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.121
ay bende o kadar çok akıntı olmuyoki beyaz akıntı yıda farketmedim hiç . kısmet biz ugraşıyruz gerisi Allahıma kalmış artık. sen yedir canım devam durmayın
Bende farketmiyodum ama kendini kontrol et bende o sekilde anliyorum sende oyle yap kuzucum kontrol et kendini yapiskanlik oluo zaten bende etmiodum artik kontrol ediorum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kısmet ,sağlık olsun günün geçmişmiydi
benim adetime 4 gün var ama karnım ve sırtm çok fazla ağrıo hiç bu kadar erken ağrımazdı evde test yapsam çıkar mı acaba hangi markayı almalıyım bi de şimdiden çok sağolun:)))
aman ne bilim tatlım ya bakarım bundan sonra . bazılarına bakıyorum ne kolay hamile kalıyolar ceketini atsa .bizde ugraşıyoz o kadar olmuyoneden acaba ya
hayırlısı canım bozma moralini
benim adetime 4 gün var ama karnım ve sırtm çok fazla ağrıo hiç bu kadar erken ağrımazdı evde test yapsam çıkar mı acaba hangi markayı almalıyım bi de şimdiden çok sağolun:)))
yok tatlım moral bozmak yok haziranda inş bakalım çok tşk ederim ayrıca her zaman herşeyin hayırlısı
Herkese Merhabalar,
İçimizden umut hiç eksik olmasın bebişlerimiz için. Ben şuan ovulasyon testi ile takipliyorum. Bugün 2. çizgi çok hafif belirdi. Dün ise hiç bir şey yoktu. Acaba şimdiden değerlendirmeye başlasam mı karar veremedim. Bir fikri olan var mı arkadaşlar?
Hadi yafffolsunn daha cok aylar var :)saglikli olda gerisi bos kuzucum
sağol canım benim biz çocuk çalışması yapmadık kuzum sadece şüphe üzerine birde ilaç alcaktım ben ondan bi yapayım dedim inş sizlerden mutlu haberler alırız canım
aynen tam gaz çalışmalara devamyok tatlım moral bozmak yok haziranda inş bakalım çok tşk ederim ayrıca her zaman herşeyin hayırlısı
Ya cnm bugn dinlenelimmi ? Bilmyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım 1-2 gün daha bekliyip test yaptırıyım zaman geçmek bilmio sanki:))) burada bebek isteyen herkese de Allah nasip etsin inşallah:)canım belli olmuyo adetine 1 hafta kala öğrenenler bile var ama en net sonucu kan tahlilinde alırsın. inş hamişsindir
Degerlendir canim duzenli iliski yap ne olursa olsun bence
Herkese Merhabalar,
İçimizden umut hiç eksik olmasın bebişlerimiz için. Ben şuan ovulasyon testi ile takipliyorum. Bugün 2. çizgi çok hafif belirdi. Dün ise hiç bir şey yoktu. Acaba şimdiden değerlendirmeye başlasam mı karar veremedim. Bir fikri olan var mı arkadaşlar?
inşallah canım 1-2 gün daha bekliyip test yaptırıyım zaman geçmek bilmio sanki:))) burada bebek isteyen herkese de Allah nasip etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?