- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.081
Gunaydin tatlimmmGunaydin kizlarrr mutlu huzurlu bir gun gecirmek dilegiyle gozlerimi actimm hadi hayirlisiii :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
sonucumu öğrenmeye gidiyorum benn birazdan sizlerleyim
Gunaydin tatlimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Npiyosun tatlim nasilsin iyimisin bebisimiz nasil bakalim bugun
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Istanbul kuzum aaa adama bak mutlu olsun senn gibi miss gibii esi varrr insn yaslanmaz senle
iyi haberlerini bekliyoruz
bir öpücük sana iki öpücük oğluşunahahaaa onlar torpilli bebemmm çok sağol kuzum hazirandan sonra die izin vermişti ama şimdi ben adet olmayı bekliyorum kaba bir hesap yapıyorum şöle ki mayısın sonunda adet olmam lazım uzayadabilir erkende olabilir bekleyip görcez hiiiiiiççç acele etmek yok sağlıkla gelsinde kuzum önemli değil
sınıfta kaldım kızlarr örtmen bana 1 vermiş :44: inş sizlerden güzel haberler alırız
Günaydınlarrrr :) dün yine çalışma yaptk bugn 4 saat bekleyip ovulasyon testi yapcam bnce 14. Günüm bugn inşallah tüplere ulaşmıştır spermciklerrr bugn dinleniyimmi sizce ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok tşk ederim canımm ama değerim 1 :)))) zaten manyaklık bende niye gidion kan vermeye ulaa çalışma olmadı ki zaten çalışma olduda benim spaydırmenim çok tedbirli davrandı öle kuzum herşeyin hayırlısı allahtan
Iyiyiz biz teyzecik midemiz bulanio sehirler arasi yolculuk gibi ise geliorm bir saatte mahf etti beni bugn ama iyiyz dun aksam hic uyuyamadm desem yeridir sen nasilsn bakalim
çok tşk ederim canımm ama değerim 1 :)))) zaten manyaklık bende niye gidion kan vermeye ulaa çalışma olmadı ki zaten çalışma olduda benim spaydırmenim çok tedbirli davrandı öle kuzum herşeyin hayırlısı allahtan
durmak yok yola devam en önemli günler bunlar .dün bizde çalışmadaydıkbugün olurmu bilmiyorumki adam perte :26: çıkacak
durmak yok yola devam en önemli günler bunlar .dün bizde çalışmadaydıkbugün olurmu bilmiyorumki adam perte :26: çıkacak
Aynn cnm bnmde onikinci gunbuay cok calistik calisicazda rabbm guc kuvvtversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?