Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ınsallah sende bende hepımız canım Rabbim el açıp dua eden kimsenin elini boş çevirmez inşallah

Canim nasilsin?Ben telden guriyorum suekli cik yere abineyim diye bazrn bulamiyorum aradigimi:) nr var ne yok?Ben dun catlatma tedavisine basladim :)Dua edin banada lutfenn:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ınan pek bı bılgım yok. prl yuksek oldugu ıcın sana neyın ıyı gelecegını bılmıyorm. doktorunla bu konus ıstersen olur mu

öğleden önce gittim dr a sordum büyür mü gelişir mi diye de bekleyp görücz ama pek sansımız yok gibi adetin gecikirse de gel adet olursan da 3.günü gel ilaç vericm dedi sanıırm klomen filan yazck gelişim icin ama bnm bugüne kdr yumurta gelişimim hep güzeldi ilk kez böle oldu telaşlandm o yüzden bide sanki sol yumurtalıklarım daha çok sağ biras az gelişiyo onu farkettm

yok canım hıc telaslanma rahat olmaya calıs.klomen baya ıse yarıyo bu konularda ıcını ferah tut :)

yok canım usutmedıgımden emınım gece yorganla yatıyorum hala :) ayaklarım normalde hıc ısınmaz ama bu sıralar soguk degıl

canım nette araştırdım bu bilgiyi buldum
Kadınların önemli bir kısmında hiç bir hastalık söz konusu olmamasına karşın akıntı vardır. Fizyolojik akıntı olarak nitelendirilen bu akıntının en önemli özellikleri akıntının uzun zamandan beri var olması, hemen her gün bulunması, kokusuz olması, renginin şeffaf-beyaz veya açık sarı renkli olması, beraberinde ağrı, idrar yaparken yanma, kanama ve diğer belirtilerden hiç birinin bulunmamasıdır. Bu özelliklere sahip bir akıntının bir hastalıktan kaynaklanması pek olası değildir.
birde stresten olabileceği yazıyo

yok canım hıc telaslanma rahat olmaya calıs.klomen baya ıse yarıyo bu konularda ıcını ferah tut :)

sağol cnm yaa herkesle konuşulmuyo bu konular iyi ki burası var da paylasıyorz:)
buarada eşim geliyomuş bn çıkıyım grsmk üzere.....

cok saol canım yardımın ıcın.yazıdıgı gıbı bende yanma agrı fln yok.demek kı stresten.. dun cok moralım bozuktu bundan dolayı geldı sanırım.cok tesekkur ederım

Çok üzgünüm canım. Cemreyiz de kimyasal gebelik yaşadı maalesef. İkiniz için de hayırlısı olsun.

Dualarım sizinle, sizler de bana dua edin nolur, daha Türkiyeye gidemedim ( muayene olamadım yani((

ederıskuzum burdakı tum arkadaslar ıcın dua edıorumm hep..hamıslıgın guzel gecsın ıns.hayırlısıyla saglıkla bebegını kucagına al ıns.

sonrasında da adet oluyodun dımı ? bende hep bunu merak edıyodum dekek ılactan oluyomus bu agrılar

aynen adet oldum canım ama bu ay ilaç içmiyorum artık hatta bugün yumurtlama günüm kasıklarımda ağrı var ve akıntım var bu ay da öyle olmazsa yazarım sana yine canım bakalım ilacı içmediğim bu ay nasıl olacak umarım bi an önce kavuşuruz bebişlerimize canımm

anladım canım. benımde bu ay adet olacagım garantılestı zaten kasıgıma alttan alttan agrı wurup gecıyo. umutlar hazırana artık :)

Diğerleri erimiş bu da bi an önce uçsun gitsin inşallah canımmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş. yaa suprızlere o kadar ıhtıyacım var ki...mesela..kıstım erıse yumurtalarımm gelısene kadar sonra gelısenler catlasada bebısım gelse ....süprizin en buyugunu yasattırsa dımı....

olsun canm en azından sorunun ne olduğunu biliyosun o taraftan da bakmak lazım stress yok hem daha iyi beslenirsin yaz geldi sayılır spor yaparsın

çok guzel bır konuya degındın yavrumm benımm..bende 6 ay ıcınde kılo aldım yaa nasıl verecem bunları gerı...

Bebişim size uğur getirsin inşallah :)
Hepiniz hamile olursunuz inşallah :)
Sağlıklı hamilelikler yaşayın..

anladım canım. benımde bu ay adet olacagım garantılestı zaten kasıgıma alttan alttan agrı wurup gecıyo. umutlar hazırana artık :)

Allahım hayırlısını versin hakkımızda canım ben bu prolaktinle uğraşırken bi de eşiminde varikosel olduğunu öğrendik ve ameliyat oldu 2 ay önce, bi de şuan onunda iyileşme süresini bekliyoruz dua etmekten başka yapacağımız yok malesef

Allahım acıl sıfalar wersın canım. bızde cmt gunu spremıyogram testı yaptırıcaz. esım en azından hazırana hazırlıklı gırerız dıyo. allahım baska baska daha buyuk dertlerden korusun bızı.

canım ınsallah bu ay bebsın senınle olur valla hamılemız yok cok fazla beklemede olan ark var ınsallah bebıslerı gelecek

aynen yaa bnmde ole oldu..6 aydır yoktu bu dert yıne olusmus ama bu sefer 1 tane ve 4 cm erır dımı buu hapla..

bana doktorum dogum kontrol hapı verecektı ıstemedım sogan kuruyle erıyor benımde degısıyor bır sagda bır solda yıne sogan kuru yapıcam 5 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…