Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Hayita reglinin ilk gunu baslamalisin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

kızlar az önce drdan geldm 14.gün yumurtam 8.8 mm olmuş dr pek sansımız yok buay dedi bidahaki ay adet olurasn 3.günü gel dedi de gelişmez mi artık bu yumurta yaa yumurtlama günlerimi nsl da sabırsızlıkla beklediydmmm( çok üzüldüm şimdi incir kürü yapsam bu aya etkisi olur mu

Diğerleri erimiş bu da bi an önce uçsun gitsin inşallah canımmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım bence de sadece hamilelik takibi için gidilir.yumurtalar iyi dediyse hiç takma.ben baktım bu hapı içip baya hamile kalan olmuş.inşallah sende de işe yarar canım benim.ve hamile kalırsın

ben ovulasyon testini ptesi yapmıştım. silik çizgi çıktı. akşama ya da yarın sabaha yine yapayım bakalım noolcak. :44:

evet canım bence de sadece hamilelik takibi için gidilir.yumurtalar iyi dediyse hiç takma.ben baktım bu hapı içip baya hamile kalan olmuş.inşallah sende de işe yarar canım benim.ve hamile kalırsın

ınsallah sende bende hepımız canım Rabbim el açıp dua eden kimsenin elini boş çevirmez inşallah

aynen canım.cunkı negatıf cıktıgında hem moral bozuluyo hem de acaba gec yumurtlamamı dıyoruz ya da kesın tutmadı bu ay dıyoruz.en ıyısı beklemek. pzt beraber yaparız ama senın ıcın yıne erken olur pzt cunkı senın cuma gunu batın

Kuzum baksana dayanamıcam ben en azından yok diyip kafamı rahatlatırım yoksa ben cuma yapcaktım dayanamayıp pazartesi gene iyi😜😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam o zaman pzt beraber yaparız :) canım ya bısey sorcam sana. az once wc ye gıttı acık sarı renkte akıntım wardı.hayatımda ılk kez bu kadar koyu bu akıntı gordum kendımde. krem peynır gıbıydı kıwamı. gozlerıme ınanamadım durdum durdum bı daha baktım. dun kendımı baya uzup sıkmıstım sanırım bu yuzden oldu.

bu akıntıyla ılgılı bı fıkrın wr mı ? sımdı usuttum mu dıye dusundum ama adım gıbı emınım usutmedım hala yorganla yatıyorum ayaklarım da buz gıbı degıl.normalde yumurtlama donemınde cok soguk oluyodu adetıme kadar suruyodu ama su sıralar ayaklarım usumuyo.

canım eger prl yuksek degılse ıncır kurunu kullanabılırsın yumurtayı gelıstırıyomus. ıcıne hawucta katarsan havucta catlamaya yardımcı oluyomus.hanı belkı ısıne yarar dıye soylım dedım

olsun canm en azından sorunun ne olduğunu biliyosun o taraftan da bakmak lazım stress yok hem daha iyi beslenirsin yaz geldi sayılır spor yaparsın

canım eger prl yuksek degılse ıncır kurunu kullanabılırsın yumurtayı gelıstırıyomus. ıcıne hawucta katarsan havucta catlamaya yardımcı oluyomus.hanı belkı ısıne yarar dıye soylım dedım

hmm sağol cnm kanda pro 35 çıktı biras yüksek ama dr göğsünden süt geliyomu diye filan sordu olumsuz bişi olmadığından ilaca gerek yok dedi pro biras yüksek ya kullanmıyım mı ters mi etki yapar

kızlar ay ne olur bırı bısey desın

az ınce acık sarı renkte beyaz akıntım geldı.benım hıc bu kadar yogun kıwamda gelmemıstı. krem peynır gıbıydı.cok sasırdım sureklı baktım durdum we kokusuzdu ayrıca. usutmedıgımden de emınım. bu akıntı nıye gelır kı dun moralım cok bozuktu psıkolojık olabılır mı bu akıntı

çok bi bilgim yok canım ama genelde üşütmeden olur diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…