Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kuzum benm hazıran ayıda yattı bnm dun doktora fıttım ultrasona gırdım..kıstım var nurtopu gıbı 4 cm hemde bu sefer..kan verdımm.sonuclarım yarın cıkcak..benımde bu kıstlerle basım dertte..yıne tekrarladı kendını gecmıstı dıye nne guzel sevınıodum.

Kuzum geçmiş olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah. Bende Temmuz'a devam battaşın olurum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Batım 23-24 mayıs ve dünden beri aşırı adet ağrım var ve hala adet olmadım vücudum adet olmaya çalışıyo sanırım :KK43:

o olmaya calısma anları bnı benden alıo..helekı bu ayyy...neydı ya ooo....zatenn 6 gun gelemedı..o 6.gunun sonunda bır bel agrısı bastan asagı gezen bı sancııı..kasık batması..öksururken bıle agrıyooo...ne bu kadınların cektıgı arkadas yaaaaa

Batım 23-24 mayıs ve dünden beri aşırı adet ağrım var ve hala adet olmadım vücudum adet olmaya çalışıyo sanırım :KK43:

çok stres yapıyoruz birazda ondan artıyo bizde ağrılar. çok dinlememeye çalış kendini, havalar da güzel çık dışarı azıcık yürüyüş yap. başka şeylere yoğunlaş. inan rahatlayacaksın. adet olacaksanda rahatca olursun bu şekilde. ben aynı şeyleri yaşıyorum aylardır. bi ay kesin hamileyim dedimve adetim 13 gün gecikti. kesin kendi psikolojimle geciktirdim :) 13. gün adet oldum ve geceyi hastanelerde geçirdim okadar cok agrım oldukı iğnelerle uyudum ancak. ondan sonraki ay da adet olucam dıye dıye 3 gün erken oldum :) bu ay bıraktım artık ne olursa olsun dedım. olmazsa da bır dahakı ay ovulasyon testini deneyeceğim.

o olmaya calısma anları bnı benden alıo..helekı bu ayyy...neydı ya ooo....zatenn 6 gun gelemedı..o 6.gunun sonunda bır bel agrısı bastan asagı gezen bı sancııı..kasık batması..öksururken bıle agrıyooo...ne bu kadınların cektıgı arkadas yaaaaa

Benim hiç olmazdı ilk kahverenhi akıntıyla adet sancım başlardı ama bu ay 10 gündür kasıklarım sızlıyo dün de sancım arttı bu ay oldu ilk defa böyle oldu ya :KK43:

Benim hiç olmazdı ilk kahverenhi akıntıyla adet sancım başlardı ama bu ay 10 gündür kasıklarım sızlıyo dün de sancım arttı bu ay oldu ilk defa böyle oldu ya :KK43:

ayy kuzummbnmm yaa ben anladımm kıstım oluuustunu kasık batmalarımm artmıstı son 10 gunde adetımm yaklastıkcaaa ve gectıkceee...zaten korkmaya baslamıstımm ya kıstımm olusuyo dıyeee..ıns.sendekı bole bısey dııldır..zama kaybı bu kıst olusumu..her gıden ay benm ıcın cok uzucu oluo..hazıran baslamadan bıttı ıste bnm ıcın...dusunmeme gerek kalmadı bebıssı bu ayy..

ayy kuzummbnmm yaa ben anladımm kıstım oluuustunu kasık batmalarımm artmıstı son 10 gunde adetımm yaklastıkcaaa ve gectıkceee...zaten korkmaya baslamıstımm ya kıstımm olusuyo dıyeee..ıns.sendekı bole bısey dııldır..zama kaybı bu kıst olusumu..her gıden ay benm ıcın cok uzucu oluo..hazıran baslamadan bıttı ıste bnm ıcın...dusunmeme gerek kalmadı bebıssı bu ayy..

Valla bilmiyorum canım ya hiç kistim olmamıştı bilmiyorum valla :KK43:

Kızlaaaar günaydııın gerci bursada tam aymadı ama 😜 bgüün bol bol göbişte bebiş haberleri alırız inşallahhhh

Kızlaaaar günaydııın gerci bursada tam aymadı ama 😜 bgüün bol bol göbişte bebiş haberleri alırız inşallahhhh

Valla bilmiyorum canım ya hiç kistim olmamıştı bilmiyorum valla :KK43:

Canm gecmış olsun kistin için ben lisede çekmiştim en son ameliyat dıyolardı çok büyümüstü sonra hap iğne derken küçüldü inşallah bi an önce seninde oyle olurr

Canm gecmış olsun kistin için ben lisede çekmiştim en son ameliyat dıyolardı çok büyümüstü sonra hap iğne derken küçüldü inşallah bi an önce seninde oyle olurr

bana qulairista dıye dogum kontrol hapı ıyı gelıo cnm.benım bu ılk deıl.. bundan oncesındede kıstım vardı hemde sağda 3 cm solda 2.5 cm bırcok lezyonlardı...ama erdıdı gıttı..o zaman bı 6 ay olmadı kıst tekrarlayan bısey zaten..sımdı ıse 1 adet 4 cm kıstım var...

günaydın kızlar.

dün dr'a gittim. 2 yumurtam var ama tam büyümemişler. 15 mm'de kalmışlar. Cuma günü yine çağırdı. hemen incir suyuna başladım. belki etki eder de biraz daha büyür. en az 17 mm olması lazım.

günaydın kızlar.

dün dr'a gittim. 2 yumurtam var ama tam büyümemişler. 15 mm'de kalmışlar. Cuma günü yine çağırdı. hemen incir suyuna başladım. belki etki eder de biraz daha büyür. en az 17 mm olması lazım.

Benimde sali gunu 19 mmdi biri biride 16 idi cumartesi gel dedi bu arada catlamak uzere degerlendir hergunu dedi ama bak simdi Ovulasyon testi hep negatif cikiyor kafam karisti

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

battaşlık başlamadan bıttı benm kuzu beyaaa:KK43:( bu ay yattıı anlıycannn.....temmuz ayına kaldı bnm ısss..

Çok üzgünüm canım. Cemreyiz de kimyasal gebelik yaşadı maalesef. İkiniz için de hayırlısı olsun.

Dualarım sizinle, sizler de bana dua edin nolur, daha Türkiyeye gidemedim :KK43:( muayene olamadım yani:KK43:((

daha fazla zaman ayırdıkları kesin.bir de çok bekledim diyorsun ya canım ondan dedim.aynen canım brnim gibi kist ameliyatı olan hastasına klomen kullandıran doktorlar var ama bana da hiç ilaçtan bahsetmedi deniz hoca.şanslıyız çünkü deniz hoca infertiliteden de anlıyor.en azından doğru yönlendirir.benim eski doktorum hep git 3 ay hamile kalamazsan gel olmazsa ameliyat git 3 ay hep böyle.kürtajdan sonra 14 ay beni oyaladı.aslında iyi bir doktor ama infertilite ile pek uğraşmıyordu.sevgi hanım.hayat hastanesinde.canım artık takma daha yaşın küçük.hem daha yeni evlisin.biraz tadını çıkar.birkaç ay daha olmaması bişey kaybettirmez.ben 34 ama yine de bekleyecem birkaç ay daha.yap haziranda testlerini git.artık hayırlısı.ben 1 haziranı bekliyom adet için.incir kürü bakalım ilk ay işe yarayacak mı?

sevgı hanımı hıc begenmedım ben sadece hamıle olup dogurmak ıcın gıdılır belkı...benımde tahmınıme gore cok fazla ılac kullandırmanın pesınde degıl yumurtalar ıyı dedı bende 5-6 gun sogan kuru uygulayayım dıyorum sonrada hayır hapına baslıycam ınsallah ıyı olur hepımız bebklerımıze kavusuruz

kuzum benm hazıran ayıda yattı bnm dun doktora fıttım ultrasona gırdım..kıstım var nurtopu gıbı 4 cm hemde bu sefer..kan verdımm.sonuclarım yarın cıkcak..benımde bu kıstlerle basım dertte..yıne tekrarladı kendını gecmıstı dıye nne guzel sevınıodum.

canım senındemı yumurtan catlamadıgı ıcın kıst olusuyor benımde gecmıstı yıne hortladı:KK25:

Benimde sali gunu 19 mmdi biri biride 16 idi cumartesi gel dedi bu arada catlamak uzere degerlendir hergunu dedi ama bak simdi Ovulasyon testi hep negatif cikiyor kafam karisti

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Canım yumurta takibi için adetin kaçıncı günü doktora gitmek gerekiyor ?

X