Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Canım ilk öğrendiğimde 44 tü doktor iki hafta ilaçsız bekle dedi tekrar baktık 66 olmuş.mr çektirdim hipofiz adenomu çıktı dostinex içtim iki ay.sonraki değerim 0.14 çıktı doktor çok düşmüş ilacı bırak dedi ve bıraktım.ilk ay içip hamile kalanlarda var canım bana bakma sen olumsuz örneğim ben

doktorum oyle aman aman bı yukseklık yok demstı.bu yuzden fazla takmıyorum ben.ınsallah hapla beraber duser bu deger de kurtuluruz yaa

Haziransa tahlil yapsam temmuz da ancak yumurta takibi bayram derken hoop eylul

Bayram mayram dinlemek yok arkadasım full çalışmaaa😬bebiş bu nezamn gelceği belli öi olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah canım benim. Rabbim inşaallah en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin sana ve hepimize

benım batım pazar gunu ama beklemeden cuma mı yapsak :) en azından bı gun gecsın kız :) o zmn sen pacmt yap ben pzt yapayım
ıkımızın de 1 gun sonrası yapalım hak gecmesın .D

doktorum oyle aman aman bı yukseklık yok demstı.bu yuzden fazla takmıyorum ben.ınsallah hapla beraber duser bu deger de kurtuluruz yaa

evet öyle zaten benim de çok yüksek değil ama doktor ilaç dedi. demek ki engel olabiliyor. tek sorun bu olsun Allah başka dert vermesin inşaallah da.. bebkerimiz de gelsin hayırlısıyla inşaallah canımm

Sorma tatlım yaa sanki keyiften yaomıyozmuş gbi bide üstüne sen hiç duyma kimseyi ne sevmeci bu insanlar anlamadım biz yapsak da sevsek inşallah😬

evet öyle zaten benim de çok yüksek değil ama doktor ilaç dedi. demek ki engel olabiliyor. tek sorun bu olsun Allah başka dert vermesin inşaallah da.. bebkerimiz de gelsin hayırlısıyla inşaallah canımm

ınsallah canım yaaa..prl dusupte 2 3 ay sonra hamıle kalan ınsanlar da warmıs.hatta bu parlodelle destınoxu kulanırken hamıle kalanlarda warmıs.nasıp ıste bı yerde..

ınsallah canım yaaa..prl dusupte 2 3 ay sonra hamıle kalan ınsanlar da warmıs.hatta bu parlodelle destınoxu kulanırken hamıle kalanlarda warmıs.nasıp ıste bı yerde..

evet canım aynen. benim arkadaşımın 46ydı değeri dostinex kullandığı ay hemen hamile kaldı. nasip dediğin gibi. inşaallah hepimize tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbim

bende hayırlısı mayırlısı dıyorum sen yao ben seweyım dıyorum cok guzel sewerım dıyorum gecıstırıyorum :) sen ne zmn yapcan test ? pzt ye kadar bekleyebılcen mı :)

bende hayırlısı mayırlısı dıyorum sen yao ben seweyım dıyorum cok guzel sewerım dıyorum gecıstırıyorum :) sen ne zmn yapcan test ? pzt ye kadar bekleyebılcen mı :)

Benim batıma aslında daha cok pazartesi yapmak daha iyi sanki aslında ama dayanamam mı dıye de düşünmüyo diiliiim 😬benm haftaya cuma aslında bat abarttım mi ki acaba😈👿

Canım bu ilaç öyle ağrıları erken yapıyo adetten bende de 10 gün öncesi başlıyodu aynı senin gibiydim dostinexdede öyle oldu benim adetim çok düzenliydi zaten benim o sıkıntım olmadı ama bu ilaçlar adeti de düzenliyor diye biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yawrum seın haftaya cumaysa pzt test yapman erken olur.bekle sen bekle bekle :)

sonrasında da adet oluyodun dımı ? bende hep bunu merak edıyodum dekek ılactan oluyomus bu agrılar

yawrum seın haftaya cumaysa pzt test yapman erken olur.bekle sen bekle bekle :)

Erkenden testten de mi olmaaaz😬bende iki üçtane alcaktım yarın😕pazartesi birlikte yapalım bn gene günümdede yaparım olmadı amaaan bütün testler bizimnmmm 😂😁yapmamı diyosun varsada çıkmaz zaten dimi o güne daha belkide anca yumurtluyom zaten baksana😫

daha fazla zaman ayırdıkları kesin.bir de çok bekledim diyorsun ya canım ondan dedim.aynen canım brnim gibi kist ameliyatı olan hastasına klomen kullandıran doktorlar var ama bana da hiç ilaçtan bahsetmedi deniz hoca.şanslıyız çünkü deniz hoca infertiliteden de anlıyor.en azından doğru yönlendirir.benim eski doktorum hep git 3 ay hamile kalamazsan gel olmazsa ameliyat git 3 ay hep böyle.kürtajdan sonra 14 ay beni oyaladı.aslında iyi bir doktor ama infertilite ile pek uğraşmıyordu.sevgi hanım.hayat hastanesinde.canım artık takma daha yaşın küçük.hem daha yeni evlisin.biraz tadını çıkar.birkaç ay daha olmaması bişey kaybettirmez.ben 34 ama yine de bekleyecem birkaç ay daha.yap haziranda testlerini git.artık hayırlısı.ben 1 haziranı bekliyom adet için.incir kürü bakalım ilk ay işe yarayacak mı?

bilmemkii ben 40 günde bir oluyom farklı oluyo ikimizin sanırsamm valla reglim bittiği gbi gün aşırı başladık bile

kuzum benm hazıran ayıda yattı bnm dun doktora fıttım ultrasona gırdım..kıstım var nurtopu gıbı 4 cm hemde bu sefer..kan verdımm.sonuclarım yarın cıkcak..benımde bu kıstlerle basım dertte..yıne tekrarladı kendını gecmıstı dıye nne guzel sevınıodum.

hahahaaaa kızlar ben de cemreyiz ile attaş tım ikimizde hamişiz. Battaş lığın uğuru size de bulaşsın inşallaaaah:) Amiiiin

Dualarım sizinle...

battaşlık başlamadan bıttı benm kuzu beyaaa( bu ay yattıı anlıycannn.....temmuz ayına kaldı bnm ısss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…