Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

en ıyısı canım kafayı bıraz dagıtmak gerekıyo. esımde cmt gunu spermıyogram testı yaptırcak.en azından hazırana hazırlıklı gırerız dıyo. bende adetın 3.gunu gıdıp prl olcturucem tekrar..

Noluuur daha kırmızıları gormeden ümidini yitirme arkadasım varsa üzme bebişinideee kırmızıyı görürsek ki inş görmezz kımseee ozaman hep birlikte hazırana geçip teselli ederiz birbirimizi ama daha şimdiden üzülmeyelim arkadasııım belkide güzel haberleri verirsin inşalllh hepnirlikte gün sayalıııımmm😬😬cabucakkk pozitifleri görürüz inşallllllaaaaah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esimin testlerini yaptirdik sukur birsey yok sorun bende yumurtam catlamiyor ve kist oluyor yumurta takibi falan yaptirmadim diger aya kaldi sanirim aman ben ancak aonbaharda hamile kalabilirim ama iliskiye devam edin dedi anlamadim ya kafam allak bullak

Doktor banada dedi adet olursan gel prolaktine tekrar bakarız diye ama ben istemiyorum artık şu 2-3 ay hiç düşünmek istemiyorum.arkadaşım 1 ay dostinex içmiş diğer ay hamile kalmış.ben 2 ay dostinex içtim 2 ayda da hamile kalamadım aman sen beni boşver canım sen bozma moralini daha iki günün var inş sürpriz yapar bebişin

ınsallah canım ınsallah dedıgın gıbı olur ama korkuyorum yaa yarına kendımı toparlayacagımı umuyorum. zaten 25 mayısa 3 gun kaldı.en fazka 3 gunluk sıkıntım kaldı.1 hazırana kadar adet olmazsam test yaparım dıyodum ama 26 mayısta test yaparım yuksek ıhtımalle.

canım cok saol destegın ıcın.bı nebze olsun ıyı geldın bana..

yok yawrum sen yıne de gıt prl nı olctur cunkı o prl denen zıkkım hamılelıge engel olan bı hormon.

Çokk şüküüür Demekki bu sürecte ihtımal var canım ondan neden sonbahar ki acaba?

Tamam bak ozaman 26sında birlikte test yapalım üç gün pozitif düşüncez olur mu canmmm😇😇

Ayrıca ne demek canm benim amacımızda bu diil mi kimseye söyleyemediklerimizi aslında sallamıcakları ve daha erken ama çocuk yok mu lafları arasında boğulmamak destek için varız 😬

Biliyorum canım hatta 4-5 milim hipofiz adenomum var mr çektirmem lazım ama bütün hevesim gitti.her ay umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

ben 5 aydır yasıyorum bu kırmızı kartı adet olunca duwara toslamayı.. Allahım yuzume baksa da bu ay hamıle kalabılsem :/

merhaba arkadaşım. prolaktin yazınca dikkatimi çekti sormak istedim. değerin kaç çıkmıştı canım. ilaç kullanınca düşmedi mi, düştü de hamile mi kalmadın. ben de bu ay dostinex kullandım da daha sonucu bilmiyorum. adet olursam tekrar ölçtürcem

cok tesekkur ederım.pazar gunu yıgenımın 40lık mewlıdı war.sımdı orda mııllet soracak bebek war mı hadı sende yap sewelım oyle hala olmakla olmuyo sende yap bıtane gorelım... sankı etraflarında hıc cocuk yokmus gıbı hey Allahım manyaklar yaaa

benım de prl 30 cıkmıstı.doktorum parlodel werdı 1.5 aydır kullanıyorum hapı.bu ay eger adet olursam gıdıp olcturucem.dostınexı kullanırken 28gunde mı adet olun ?

benım de prl 30 cıkmıstı.doktorum parlodel werdı 1.5 aydır kullanıyorum hapı.bu ay eger adet olursam gıdıp olcturucem.dostınexı kullanırken 28gunde mı adet olun ?

canım zaten ben normalde 30 günde bir adet olurum. bu ay ilk kez kullanmaya başladım. daha da adet olmadım. eğer hamile değilsem gidip tekrar ölçtürücem. düştü mü düşmedi mi diye. benim de 27 çıkmıştı değerim

tamam canım :) pzt gunu test yapıp soylıcem sana ama yıne babayı alcam gıbıme gelıyo puufff :/

Erken testlerden mi yapcaz ben senden sonra olmasına ragmen batım cuma yapıyım diyodum ama pazartesi mi yapalıım😬sen benden daha sabırlı çıktın arkadasım😬en iyisi beklemek de bi bekleyebilsekkk😈

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…