-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.981
Valla canım kadın doğum sırasında bütün hamileler arasında sıra bekleyip doktorların daha erken ama lafları arasında sürekli hormon testleri yaptırmaktan sıkıldım ve yoruldum.ki zaten ağustos gibi ev taşıcaz bir süre bu hormon ve bebek konularını düşünmek istemiyorum
bılıyorum zamanı gelınce ama keske o zaman bu ay olsa :'( batım 25 mayıs we 2 gun sonrası yıl donumum. esımı sewındırmek ıstıyodum ama nasıp olmayacak hıssedıyorum. bugune kadar hıc bıseyım yoktu ama bugun bı arkadasımın hamıle oldugunu duyunca onun adına hem coksewındım hem de moralım bozulduAllahım herseyın ıyısını bılır herseyın hayırlısını werır bıze. napalım ıcımız acıya acıya umutları bır sonrakı aya dewredıcez..
Reglin kaçıncı günü bgün evet Benimde aklım almıyo kaç gündür diyorum ki regli beklemiyoruz olmayınca bebiş oluyo büyüyo bi insan oluyo olunca sadece kan cok garıp😟bak ne güzel kistin problem diil demekki o hapı bı kaç arkadastan da duydum bi dene bakalım olmadı bnde deniyim diyorum çnkü benm yumurtlar kafalarına göre takılıyolar galiba olmazsa diğer kocamıda tutup doktora götürcem artık😈👿
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
en ıyısı canım kafayı bıraz dagıtmak gerekıyo. esımde cmt gunu spermıyogram testı yaptırcak.en azından hazırana hazırlıklı gırerız dıyo. bende adetın 3.gunu gıdıp prl olcturucem tekrar..
Noluuur daha kırmızıları gormeden ümidini yitirme arkadasım varsa üzme bebişinideee kırmızıyı görürsek ki inş görmezz kımseee ozaman hep birlikte hazırana geçip teselli ederiz birbirimizi ama daha şimdiden üzülmeyelim arkadasııım belkide güzel haberleri verirsin inşalllh hepnirlikte gün sayalıııımmm😬😬cabucakkk pozitifleri görürüz inşallllllaaaaah
Doktor banada dedi adet olursan gel prolaktine tekrar bakarız diye ama ben istemiyorum artık şu 2-3 ay hiç düşünmek istemiyorum.arkadaşım 1 ay dostinex içmiş diğer ay hamile kalmış.ben 2 ay dostinex içtim 2 ayda da hamile kalamadımaman sen beni boşver canım sen bozma moralini daha iki günün var inş sürpriz yapar bebişin
Esimin testlerini yaptirdik sukur birsey yok sorun bende yumurtam catlamiyor ve kist oluyor yumurta takibi falan yaptirmadim diger aya kaldi sanirim aman ben ancak aonbaharda hamile kalabilirim ama iliskiye devam edin dedi anlamadim ya kafam allak bullak
yok yawrum sen yıne de gıt prl nı olctur cunkı o prl denen zıkkım hamılelıge engel olan bı hormon.
ınsallah canım ınsallah dedıgın gıbı olur ama korkuyorum yaayarına kendımı toparlayacagımı umuyorum. zaten 25 mayısa 3 gun kaldı.en fazka 3 gunluk sıkıntım kaldı.1 hazırana kadar adet olmazsam test yaparım dıyodum ama 26 mayısta test yaparım yuksek ıhtımalle.
canım cok saol destegın ıcın.bı nebze olsun ıyı geldın bana..
Tamam bak ozaman 26sında birlikte test yapalım üç gün pozitif düşüncez olur mu canmmm😇😇
ınsallah canım ınsallah dedıgın gıbı olur ama korkuyorum yaayarına kendımı toparlayacagımı umuyorum. zaten 25 mayısa 3 gun kaldı.en fazka 3 gunluk sıkıntım kaldı.1 hazırana kadar adet olmazsam test yaparım dıyodum ama 26 mayısta test yaparım yuksek ıhtımalle.
canım cok saol destegın ıcın.bı nebze olsun ıyı geldın bana..
Biliyorum canım hatta 4-5 milim hipofiz adenomum var mr çektirmem lazım ama bütün hevesim gitti.her ay umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Çokk şüküüür Demekki bu sürecte ihtımal var canım ondan neden sonbahar ki acaba?
ben 5 aydır yasıyorum bu kırmızı kartı adet olunca duwara toslamayı.. Allahım yuzume baksa da bu ay hamıle kalabılsem :/
Doktor banada dedi adet olursan gel prolaktine tekrar bakarız diye ama ben istemiyorum artık şu 2-3 ay hiç düşünmek istemiyorum.arkadaşım 1 ay dostinex içmiş diğer ay hamile kalmış.ben 2 ay dostinex içtim 2 ayda da hamile kalamadımaman sen beni boşver canım sen bozma moralini daha iki günün var inş sürpriz yapar bebişin
Ayrıca ne demek canm benim amacımızda bu diil mi kimseye söyleyemediklerimizi aslında sallamıcakları ve daha erken ama çocuk yok mu lafları arasında boğulmamak destek için varız 😬
merhaba arkadaşım. prolaktin yazınca dikkatimi çekti sormak istedim. değerin kaç çıkmıştı canım. ilaç kullanınca düşmedi mi, düştü de hamile mi kalmadın. ben de bu ay dostinex kullandım da daha sonucu bilmiyorum. adet olursam tekrar ölçtürcem
Ben gülemedim inşallah sen gülersinde bebişin gobişine gelir canım benim :)
benım de prl 30 cıkmıstı.doktorum parlodel werdı 1.5 aydır kullanıyorum hapı.bu ay eger adet olursam gıdıp olcturucem.dostınexı kullanırken 28gunde mı adet olun ?
tamam canım :) pzt gunu test yapıp soylıcem sana ama yıne babayı alcam gıbıme gelıyo puufff :/