Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Bat ın nezamn tatlııım agrım kesildi diyosun demekki regl değill inşallaah😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bat ın nezamn tatlııım agrım kesildi diyosun demekki regl değill inşallaah😁

ama agrının akıntının kesılmemesı gerekıyo.herkesın ya tas gıbı gogsu oluyo ya kasıkları sureklı sızlıyo ya goguslerı sısıyo ya da akıntıları cok fazla. benım oyle degıl kı akıntım yok denecek kadar az karnımın guruldaması kesıldı gogsumde acı fln da yok.sadece gogsum ve burnum kasınıyo bazen. ama sen tam tersını soyluyosun. lutfen umut wermek ıcın oyle deme :'( bunlar benım adet belırtılerım

Evet %99 adet oluyorum şuan çok kötüyüm yıkıldım resmen asla Rabbime isyan etmiyorum tabi ki ama çok üzgünüm çok

adet mı oldun canım Allahım sabır wersın napalım elden bısey gelmıyo ama sunu bıl yalnız degılsın arkadasım bende adet olucam yuksek ıhtımalle ama adet olmak ıstemıyorum

adet mı oldun canım Allahım sabır wersın napalım elden bısey gelmıyo ama sunu bıl yalnız degılsın arkadasım bende adet olucam yuksek ıhtımalle ama adet olmak ıstemıyorum

Oluyorum canım ya çok kötüyüm bağıra bağıra ağlamak istiyorum.bu ikinci ayım ama çok üzgünüm bu ay çok umutluydum.artık folbiol bile içmicem hormon testi de yaptırmıcam şu 4 ayda çok yıprandım sen inş olmazsın canım tek duam diğer bekleyenlerin yavrularına kavuşması

amin canım ınsallah olmam ama umıdım yok.soylemesı kolay dıcen ama hormonlarına baktırmayı sakın ıhmal etme. yawrum en azından adetın gecıkmedı buna da sukretmelı2 hafta adetı gecıken ınsanlar war. 3 gun sonra da sen benı tesellı edersın

Tatlıııım çıkmadık candan ümit kesilmez derleeer ümit vermek için diilde nekadr pozıtıf olursak okadr ıyı gibi geliyo bana yda bn çok pollyanayım😁eminim zamani gelince gelicek bebişlerimiz ben burda yeni uye olmama ragmen çok yazıları okudum dediğin gbi herkesin belirtileri çok farklı bu ay için demiyoruum amaa akıntı ya agrı hiç bi zamn ne umut ne de umutsuzluk bana gore canm benm bisürü arkadas var bi çok belirti yaşıyo ya da ogrense bile yaşamıyo ınan bana sadece tevekkul işimiz çalışmaları yaptıktan sonra😁bak ben bütün ay denedim geçen ay gün aşırı hala daha deniyorum bu ay ama bakcaz artık az da kalmış bak batına stress yapmayalım ki stresten gecikince dıger ayıda etkılıyo maaleseff😩😩

Amiiin canım benim anlamaya calısıyorum seni ama arkadasın dediği gbi en azından gecikmedi benm gecen ay hem erken geldi hem oniki gün sürdü😁şaka gibiydi sen tahlıllerni ihmal etme önümüzdeki ay bebişin tuttugunda keşke içseydim ilacımı dememn için durmak yok tam gaz devammm😬

Valla canım kadın doğum sırasında bütün hamileler arasında sıra bekleyip doktorların daha erken ama lafları arasında sürekli hormon testleri yaptırmaktan sıkıldım ve yoruldum.ki zaten ağustos gibi ev taşıcaz bir süre bu hormon ve bebek konularını düşünmek istemiyorum

Geçmiş olsun canım peki kistin engelmiymis gebelik için öyle olsa ilişkiye devam demezdi bence üzülme lütfen belki de bu ay gelir bebisin hazirana gerek kalmadaaan

Sanmiyorum ya ilk defa yumurtalarimi gordum dedim Allahim sen neler dusunmus ve yapmissin dedim..benim kistim atilip yeniden olusuyor 5 gunluk sogan kurune bakar:))) sonrada hayit hapina baslayayim diyorum

Orada muayene dahami iyi diyorsun buradada kotu degikdi en son bendim zaten ama birsey sorucam herkese doktoru klomen catlatma ignesi diyor bana deniz hoca hic ilac onermiyor bu ay icin iatersen dogum kont verelim desi istemedim cunku onun bir faydasi olmadi

bılıyorum zamanı gelınce ama keske o zaman bu ay olsa :'( batım 25 mayıs we 2 gun sonrası yıl donumum. esımı sewındırmek ıstıyodum ama nasıp olmayacak hıssedıyorum. bugune kadar hıc bıseyım yoktu ama bugun bı arkadasımın hamıle oldugunu duyunca onun adına hem coksewındım hem de moralım bozuldu Allahım herseyın ıyısını bılır herseyın hayırlısını werır bıze. napalım ıcımız acıya acıya umutları bır sonrakı aya dewredıcez..

Sanmiyorum ya ilk defa yumurtalarimi gordum dedim Allahim sen neler dusunmus ve yapmissin dedim..benim kistim atilip yeniden olusuyor 5 gunluk sogan kurune bakar:))) sonrada hayit hapina baslayayim diyorum

Reglin kaçıncı günü bgün evet Benimde aklım almıyo kaç gündür diyorum ki regli beklemiyoruz olmayınca bebiş oluyo büyüyo bi insan oluyo olunca sadece kan cok garıp😟bak ne güzel kistin problem diil demekki o hapı bı kaç arkadastan da duydum bi dene bakalım olmadı bnde deniyim diyorum çnkü benm yumurtlar kafalarına göre takılıyolar galiba olmazsa diğer kocamıda tutup doktora götürcem artık😈👿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…