- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.941
SECİDO, canım ne yaptın,ne dedi Denizhan Bey?
Çok üzüldüm, ağladım ama elimden dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor.
Sağol canım Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kan testinde anlaşıldı
Canim ya sordum ilaci faydasida yok zararida yok dedi kullansammi bilemedim:44:Evet cnm ustelik bir tarafimda hic olmazken oldu...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Canim okadar hasta vardiki 19 da girebildim yine kostim var tabikisag yumirtalari gorduk iyi dedi ara kanamalaroma birsey yok dedi kist kucuktu hormon testlerim dogru cikmamiati oyuzden haziran reglde test yapip gidicem siz iliskiye devam edin dedi anlayacagin cauca gittim yolca geldim
Çok üzüldüm, ağladım ama elimden dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor.
Sağol canım Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kan testinde anlaşıldı
Kizlaaar size bisey sorucam benim Sat 30 nisan bat 26 29 mayis arası ama bugün su gibi adet gbi bi akıntı geldi sarımsıydi rengi anlam veremedim ama takip ettiğim kadarıyla en uzayan akintimda bu gibiydi ne diyorsunuz bu tarihe kalirmi ki yumurtlama bide uç gündür inanılmaz göğüs ağrısıyla uyaniyorumm:18:
Canim okadar hasta vardiki 19 da girebildim yine kostim var tabikisag yumirtalari gorduk iyi dedi ara kanamalaroma birsey yok dedi kist kucuktu hormon testlerim dogru cikmamiati oyuzden haziran reglde test yapip gidicem siz iliskiye devam edin dedi anlayacagin cauca gittim yolca geldim
Canim ya sordum ilaci faydasida yok zararida yok dedi kullansammi bilemedim:44:
kızlar aranızda parlodel kullanan war mı prolaktın ıcın , ya da onceden kullanmıs olan. benım bu ay 2. ay ve ılacı kullanırken hamıle kalabılır mıyım bılmıyorum. en azından bırının bı fıkrı warsa paylasırsa sewınırım.
gecen ay 28.gun adet oldum.bu ay karnım 10gun oncesınde agrımaya basladı.gece ay boyle olmamıstım.gazım war we karnım sıs,canım tatlı bıseyler ıstıyo. bunlar benım adet belırtılerımdır bılıyorum. ama ne bılım ınsan yıne de yazmak ıstıyo ya oyle bısey ıste..
su gıbı adet gıbı yazmıssın.sarı renklı sumuksu bır akıntı mı
Canım ben 2 ay önce parlodel kullandım 29 du prolaktinim ama 4. ilaçtan sonra acillik oldum yan etkisinden dolayı dr.um tekrar ölçüm istedi 116 olmuştu yani parlodel yükseltmiş bunu içme artık dedi ve dostinex verdi 8li olanından geçen ay onu içtim yan etki görmedim şükür dostinex çok etkiliymiş ki bittikten sonra adetimin 3. Günü gittim prolaktinim 0.6 ya düşmüş dr. Çok güzel artık ilaca gerek yok bebişimizi beklicez dedi bakalım bu ay ne olacak 3 ay olmazsa tekrar gel ölçüm yapalım dedi hakkımızda hayırlısı artık canım ama dr.um ilaç kullanırken korunmayın hamile kalabilirsin demişti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende algılayamadım aslında canm krem rengi gbi ama birden aktı tuvaletten yeni cıkmıştım bi avuc ortası kadardı nerdeyse sıvı ama birazda uzayan yani dediğim gbi bnde tam anlam veremedim😟
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım canım.pembe renklı ya da kan gıbı degılse o zaman belkı adetıne yakın yumurtlamıs olabılırsın. aslında bu da mantıklı bı acıklama olmadı.
😁Yok yok canm olur mu bizim vücudumuzda ben mantıklı bişey arayamaz oldum zaten 😁😜😜her an her şey yapıyo benmki.benim genelde akıntım vardır hiç kuru gezmem ama bi anda gelince okadr çok şaşırdım acaba yumurtlama akıntısı mı diye cnkü hiç şeffaf olmaz benm bu da krem rengi gbi olunca acaba 22. Gündemi yumurtluyorum dedim gebelik için erken heralde çnkü 😩
23-24 mayıs batım çok az kaldı ve ben adet olmak istemiyorumAlllah ım sen sağlıklı yavrulara sahip olmak isteyen bu kullarını geri çevirme yarabbim...
amin yawrrum amin aminnnnnnn bende adet olmak ıstemıyorum.hayırlısıyla bu ay hamıle kalmak ıstıyorum :'(