Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

SECİDO, canım ne yaptın,ne dedi Denizhan Bey?

Canim okadar hasta vardiki 19 da girebildim yine kostim var tabiki:KK43: sag yumirtalari gorduk iyi dedi ara kanamalaroma birsey yok dedi kist kucuktu hormon testlerim dogru cikmamiati oyuzden haziran reglde test yapip gidicem siz iliskiye devam edin dedi anlayacagin cauca gittim yolca geldim:KK25:

Çok üzüldüm, ağladım ama elimden dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor.
Sağol canım Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kan testinde anlaşıldı :KK43:

Canım benim çok geçmiş olsun atlaticaksiniz hayirlisiyla vee nazlı bebisleriniz kucağınıza gelivericek bol bol dua edicez milyonlarca kadın kimyasal gebelik geçirirmiş aslında farketmeden biz belki de çok aceleciyiz ama arkadaşın doktorunun da dediği gbi en azından hamile kalabiliyosun öyle dusun :KK5:

Canim okadar hasta vardiki 19 da girebildim yine kostim var tabiki:KK43: sag yumirtalari gorduk iyi dedi ara kanamalaroma birsey yok dedi kist kucuktu hormon testlerim dogru cikmamiati oyuzden haziran reglde test yapip gidicem siz iliskiye devam edin dedi anlayacagin cauca gittim yolca geldim:KK25:

Geçmiş olsun canım peki kistin engelmiymis gebelik için öyle olsa ilişkiye devam demezdi bence üzülme lütfen belki de bu ay gelir bebisin hazirana gerek kalmadaaan :KK3:

adetıme 3 gun kaldı.

akıntım yok
karnımın guruldaması azaldı
karnımdakı sıslık dewam edıyo
gogsuma we burnuma kasıntı wuruyo

bunlar benım adet belırtılerım :)

Kizlaaar size bisey sorucam benim Sat 30 nisan bat 26 29 mayis arası ama bugün su gibi adet gbi bi akıntı geldi sarımsıydi rengi anlam veremedim ama takip ettiğim kadarıyla en uzayan akintimda bu gibiydi ne diyorsunuz bu tarihe kalirmi ki yumurtlama bide uç gündür inanılmaz göğüs ağrısıyla uyaniyorumm:18::KK50:

Çok üzüldüm, ağladım ama elimden dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor.
Sağol canım Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kan testinde anlaşıldı :KK43:

Çok iyi biliyorum o duyguyu.. Öyle emindim ki o drğerin artacağından niyeyse eşimde bende öyle hissetmiştik ama tam tersi oldu o an sadece ağlayabildik. Yüzüne bakamadım eşimin neden bilmiyorum.. Ama emin ol geçecek ilk şoktan sonra normale döneceksin. Yeniden umut besleyeceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlaaar size bisey sorucam benim Sat 30 nisan bat 26 29 mayis arası ama bugün su gibi adet gbi bi akıntı geldi sarımsıydi rengi anlam veremedim ama takip ettiğim kadarıyla en uzayan akintimda bu gibiydi ne diyorsunuz bu tarihe kalirmi ki yumurtlama bide uç gündür inanılmaz göğüs ağrısıyla uyaniyorumm:18::KK50:

su gıbı adet gıbı yazmıssın.sarı renklı sumuksu bır akıntı mı

hadi ya canımsın.bak sitres hormonları çok etkiliyor.azıcık rahat bırak kendini.haziran da yap testlerini götür.naçizane bir tavsiyem oalcak eger seni sarsmazsa doğu fertilde 80 tl muayene ücreti.hem randevuya gerek yok.denizhan hoca pazar hariç sabah 10-12 arası orda.hem daha iyi ilgilenir seninle.testlerini de sağlık ocağında yaptırabilirsin.ben orda şahit oldum.uğraş hoca bir kadından hormon tahlilleri istemiş.sağlık ocağında yaptırabilirsin demiş kadına ve gerçekten de yapılıyormuş malatyada.birçok yerde sağlık ocakları yapmıyor hormon testlerini

kızlar aranızda parlodel kullanan war mı prolaktın ıcın , ya da onceden kullanmıs olan. benım bu ay 2. ay ve ılacı kullanırken hamıle kalabılır mıyım bılmıyorum. en azından bırının bı fıkrı warsa paylasırsa sewınırım.

gecen ay 28.gun adet oldum.bu ay karnım 10gun oncesınde agrımaya basladı.gece ay boyle olmamıstım.gazım war we karnım sıs,canım tatlı bıseyler ıstıyo. bunlar benım adet belırtılerımdır bılıyorum. ama ne bılım ınsan yıne de yazmak ıstıyo ya oyle bısey ıste..

Canım ben 2 ay önce parlodel kullandım 29 du prolaktinim ama 4. ilaçtan sonra acillik oldum yan etkisinden dolayı dr.um tekrar ölçüm istedi 116 olmuştu yani parlodel yükseltmiş bunu içme artık dedi ve dostinex verdi 8li olanından geçen ay onu içtim yan etki görmedim şükür dostinex çok etkiliymiş ki bittikten sonra adetimin 3. Günü gittim prolaktinim 0.6 ya düşmüş dr. Çok güzel artık ilaca gerek yok bebişimizi beklicez dedi bakalım bu ay ne olacak 3 ay olmazsa tekrar gel ölçüm yapalım dedi hakkımızda hayırlısı artık canım ama dr.um ilaç kullanırken korunmayın hamile kalabilirsin demişti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

su gıbı adet gıbı yazmıssın.sarı renklı sumuksu bır akıntı mı

Bende algılayamadım aslında canm krem rengi gbi ama birden aktı tuvaletten yeni cıkmıştım bi avuc ortası kadardı nerdeyse sıvı ama birazda uzayan yani dediğim gbi bnde tam anlam veremedim😟

Canım ben 2 ay önce parlodel kullandım 29 du prolaktinim ama 4. ilaçtan sonra acillik oldum yan etkisinden dolayı dr.um tekrar ölçüm istedi 116 olmuştu yani parlodel yükseltmiş bunu içme artık dedi ve dostinex verdi 8li olanından geçen ay onu içtim yan etki görmedim şükür dostinex çok etkiliymiş ki bittikten sonra adetimin 3. Günü gittim prolaktinim 0.6 ya düşmüş dr. Çok güzel artık ilaca gerek yok bebişimizi beklicez dedi bakalım bu ay ne olacak 3 ay olmazsa tekrar gel ölçüm yapalım dedi hakkımızda hayırlısı artık canım ama dr.um ilaç kullanırken korunmayın hamile kalabilirsin demişti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım cok tesekkur ederım paylasımların ıcın. bende parlodel kullanıyorum.bana sadece uyku werıyo.halsız kalıyorum gun boyu.

adet duzenım ne olacak bılmıyorum.gecen ay hıc agrım yoktu bu ay batımdan 10gun onceden basladım kasıgımdakı sızlanmalar fln. bunlar normal mı merak edıyorum.doktoruma da ulasamıyorum. 25ınde adet olcagımdan adım gıbı emınım.olmadı dostınexı kullanayım mı dıye sorayım.
gercekten cok tesekkur ederım.

Bende algılayamadım aslında canm krem rengi gbi ama birden aktı tuvaletten yeni cıkmıştım bi avuc ortası kadardı nerdeyse sıvı ama birazda uzayan yani dediğim gbi bnde tam anlam veremedim😟

anladım canım.pembe renklı ya da kan gıbı degılse o zaman belkı adetıne yakın yumurtlamıs olabılırsın. aslında bu da mantıklı bı acıklama olmadı.

anladım canım.pembe renklı ya da kan gıbı degılse o zaman belkı adetıne yakın yumurtlamıs olabılırsın. aslında bu da mantıklı bı acıklama olmadı.

😁Yok yok canm olur mu bizim vücudumuzda ben mantıklı bişey arayamaz oldum zaten 😁😜😜her an her şey yapıyo benmki.benim genelde akıntım vardır hiç kuru gezmem ama bi anda gelince okadr çok şaşırdım acaba yumurtlama akıntısı mı diye cnkü hiç şeffaf olmaz benm bu da krem rengi gbi olunca acaba 22. Gündemi yumurtluyorum dedim gebelik için erken heralde çnkü 😩

23-24 mayıs batım çok az kaldı ve ben adet olmak istemiyorum :KK43: Alllah ım sen sağlıklı yavrulara sahip olmak isteyen bu kullarını geri çevirme yarabbim...

😁Yok yok canm olur mu bizim vücudumuzda ben mantıklı bişey arayamaz oldum zaten 😁😜😜her an her şey yapıyo benmki.benim genelde akıntım vardır hiç kuru gezmem ama bi anda gelince okadr çok şaşırdım acaba yumurtlama akıntısı mı diye cnkü hiç şeffaf olmaz benm bu da krem rengi gbi olunca acaba 22. Gündemi yumurtluyorum dedim gebelik için erken heralde çnkü 😩

ewet canım dogru soyluyosun kadın bunyesı manyak bısey :) bız burda bırbırmızde hep benzer belırtıler arıyoruz ama herkesın belırtısı bırbırınden farklı.bak bende de akıntı kesıldı.karnımın agrısı da kesıldı.sadece gogsumde we burnumda kasıntı war. adet olacam dıye de korkuyorum :KK43:

23-24 mayıs batım çok az kaldı ve ben adet olmak istemiyorum :KK43: Alllah ım sen sağlıklı yavrulara sahip olmak isteyen bu kullarını geri çevirme yarabbim...

amin yawrrum amin aminnnnnnn bende adet olmak ıstemıyorum.hayırlısıyla bu ay hamıle kalmak ıstıyorum :'(

X