- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.921
Bencede dun catladi dun iliski olmadi bugun olcak kismetse planim bu hos bir yumurtam daha var 16 mm di oda catlar bir iki gune bi paket daha test alacagim bakalim buarada son hali bu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
hehehehe :) bısey yazmadıgım zamanda hepınız ne konusmusunu okuyorum ıtınaylahobılerımın arasında walla burayı okumak kikikik :)
bende oyleyım yaaa gırmessem bosluk oluyor alıskanlık yaptıdoktora gıdıcem ya tedirginim her gittiğimde olumsuz haber alıyorum
canım sen hayıt hapını kullandında 2. yuumurta olustu demı :) iyi kızz yedeği varmış hahaaa
canım sakın ol onemlı olan ne bılıomusun olan sorunu cozmek. onun cozunce zaten hersey yoluna gırer we hamıle kalırsın boyle dusun
Evet cnm ustelik bir tarafimda hic olmazken oldu...
masallah ya ne guzel bugun sorucam doktora bu ılacı
Sor kuzum ama bu testler kafami karistirdi drumu arasammiki
canım bak sunu dıyecek ben gordugume ınanırım o testler hatalı olabılır der emın olkı o testlerın hata oranı yüksek doktor demiş yumurta oldugunu o plastıkleremı ınanıyorsun doktoramı
aaaaaa çok üzüldüm canım. Hayırlısı olsun. Bir dahaki ay mutlaka tekrar dene. Kimyasal gebelik sonrası hamle kalma şansı çok yüksek oluyormuş.
ya ben kan tahlili bile yaptıramadım.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Dualarım seninle((
6 aydır aynı hüsranı acıyı yasadığım için içi buruk bir şekilde umudunu hazirana saklayan siz hevesli arkadaslarımı çok iyi anlıyorum. Allah ım sabır versin dayanma gücü versin hepimize.
Tüp bebekti. Adet olunca doktora gidicem. Bakalım hemen tekrar yapar mı ara mı verelim der hiç bilmiyorum. Hayırlısı
bence yarın test yap :) gogus ucların koyuslasmıssa hayırlı olsun dıyorum ben
Cikarmi ki ya cikmassa bide emin olamassam die korkuyorum canim ay azindan bal damliyo insssss.. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Değerim düştü. Kimyasal gebelik. çok üzgünüm(((
Cikarmi ki ya cikmassa bide emin olamassam die korkuyorum canim ay azindan bal damliyo insssss.. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım erken gebelik testleri var ama tavsiye etmem. Gebelik çıkınca kna değerlerinin artmasını bekleyeceksin onu beklemek çok daha zor inan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim üzülme demek olmayacak ama çabuk toparlamaya çalış. Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Toparlanmaya çalışıyorum. Allah yardımcın olsun regl oldun mu kan testinden mi anlaşıldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi