Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Bencede dun catladi dun iliski olmadi bugun olcak kismetse planim bu hos bir yumurtam daha var 16 mm di oda catlar bir iki gune bi paket daha test alacagim bakalim buarada son hali bu

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım sen hayıt hapını kullandında 2. yuumurta olustu demı :) iyi kızz yedeği varmış hahaaa:KK52::KK76::KK9:

hehehehe :) bısey yazmadıgım zamanda hepınız ne konusmusunu okuyorum ıtınayla :KK70: hobılerımın arasında walla burayı okumak kikikik :)

bende oyleyım yaaa gırmessem bosluk oluyor alıskanlık yaptı:KK14:doktora gıdıcem ya tedirginim her gittiğimde olumsuz haber alıyorum:KK50:

canım sakın ol onemlı olan ne bılıomusun olan sorunu cozmek. onun cozunce zaten hersey yoluna gırer we hamıle kalırsın boyle dusun :KK66:

bir ilgilenselr belkı sorunu cozecekler valla bu sefer doktora restı cekıcem her seferınde su gun bugun ıstemıyorum varsa hastlaık bulsun ya bırde malatyanın en ıyı dokt dıye gıdıyorum her gıdıse ucretını alıyor ama:KK20:

Sor kuzum ama bu testler kafami karistirdi drumu arasammiki

canım bak sunu dıyecek ben gordugume ınanırım o testler hatalı olabılır der emın olkı o testlerın hata oranı yüksek doktor demiş yumurta oldugunu o plastıkleremı ınanıyorsun doktoramı:KK20:

canım bak sunu dıyecek ben gordugume ınanırım o testler hatalı olabılır der emın olkı o testlerın hata oranı yüksek doktor demiş yumurta oldugunu o plastıkleremı ınanıyorsun doktoramı:KK20:

Aynen oyle ama uzuldum birsuru parada verdim bunlara yaaa neyse yrnda yapicm bitsin dahada yapmam

aaaaaa çok üzüldüm canım. Hayırlısı olsun. Bir dahaki ay mutlaka tekrar dene. Kimyasal gebelik sonrası hamle kalma şansı çok yüksek oluyormuş.
ya ben kan tahlili bile yaptıramadım.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Dualarım seninle :KK43:((

Tüp bebekti. Adet olunca doktora gidicem. Bakalım hemen tekrar yapar mı ara mı verelim der hiç bilmiyorum. Hayırlısı

Tüp bebekti. Adet olunca doktora gidicem. Bakalım hemen tekrar yapar mı ara mı verelim der hiç bilmiyorum. Hayırlısı

Anladım canım hayırlısı olsun. Vaz geçmek yok. Benim de sancım var. Endişeliyim biraz. Durumundan beni haberdar et olurmu?
Hakkımızda hayırlısı olsun. Dualarım seninle sende dualarını eksik etme...

kızlaaaaaaar

bu ay batım 28 i ama cok korkuyorum. bu ayda olmadı gıbı gelıyo:KK43: o yuzden haziranı dusunmeye basladım. eger olmazsa ovulasyon testi alıcam. marka tavsiyesi olan var mı? bide ovulasyon testi ile yumurtlamadan sonra ilişkiye girenlerin bebekleri genelde erkek oluyomus dedıler. bu konuda bılgısı olan var mı acep?

Değerim düştü. Kimyasal gebelik. çok üzgünüm :KK43:(((

Canım benim üzülme demek olmayacak ama çabuk toparlamaya çalış. Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Toparlanmaya çalışıyorum. Allah yardımcın olsun regl oldun mu kan testinden mi anlaşıldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cikarmi ki ya cikmassa bide emin olamassam die korkuyorum canim ay azindan bal damliyo insssss.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım erken gebelik testleri var ama tavsiye etmem. Gebelik çıkınca kna değerlerinin artmasını bekleyeceksin onu beklemek çok daha zor inan

Canım erken gebelik testleri var ama tavsiye etmem. Gebelik çıkınca kna değerlerinin artmasını bekleyeceksin onu beklemek çok daha zor inan

Bende ole dusunuyorum canim tereddutte kalmamaayayim istoyorum yani bunun kimyasali var bos gebeligi var cok uzulurum mecbur sabredicem 1 hafta hayirlisi olsun herlez icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim üzülme demek olmayacak ama çabuk toparlamaya çalış. Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Toparlanmaya çalışıyorum. Allah yardımcın olsun regl oldun mu kan testinden mi anlaşıldı

Çok üzüldüm, ağladım ama elimden dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor.
Sağol canım Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kan testinde anlaşıldı :KK43:

X