- 16 Kasım 2013
- 177
- 39
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #3.841
canım senın kan testı 0.100 mu cıkmıstı ? bıldıgım kadarıyla wuxudun sokulmeye calısıyo bu yuzden boyle oluyo.eger yarın da adetolmazsan doktora gıtmen gerekıyo.cunkı yanlıs hatırlamıyosam seın adetın 14 gun gecıkmıstı dımı ? stresten kaynaklı canım senınkı.. benımde ılk ay 8 gun gecıkmıstı.leke gelıyodu doktorum sokulmeye calısıyo wucudun demıstı
Off cok geriyor bu isler insani
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Aynen tatlim 0.100 gibi bisi cikti... Gitcem ztn cumartesi randevum bakalim ne diecek doktorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bişey söyleyin benimkide 24 mayısne zaman yapsam çıkar şüpheli ilişkinin üstünde kaç gün geçince çıkıyor daha namaz kılacam bezelye ayıkladım dolaba yerleşcek birsürü iş var
canım suphelı ılıskı dıe takılma sen.adetın gecıkınce yaparsın1 hafta sonra yap canım 27 mayısta.adetın 3 gun gecıkınce
saol canım aslında acemi değilim beni bu üçüncü olacak ama alrjim var bahara karsı bugünlerde çok azdı ilaç kullanmadan olmayacak geceleri nefes alamıyorum o yüzden sordum eger yoksa ilaç kullanmam gerekiyo
Rica ederim canım ne demek :) inşallah bebişin seninledir. benim daha hiç belirtim yok sadece gecikmenin ilk gününde göğüs uçlarım çok az sızladı. İnternetten baktım sütyen takmak şikayeti azaltıyormuş. Gece gündüz takıyorum şu anda rahatım. Henüz 4+4 olduğu için rahatsızlık vermiyor. 6. haftadan sonra başlıyormuş şikayetler. bakalım o zaman ne olacak. Ama bi sancı giriyor gülüyorum, göğüslerim acısa gülüyorum. Varlığının işaretleri insanı mutlu ediyor.
Darsı sizlerin de başına inşallah. Hep dualarımdasınız inan.
tatlım bunun ıcın doktorunla gorusmen gerekıyo.ıacın prospektusune baktın mı ? hamıleler kullanmasın yazar ya ondan dedım
Doktorum çok yoğun aksi gibi ulaşamadık dainşallah bu akşam görüşücez
yok daha doktora gitmenim her yıl kullanıyorum aynı ilaçları hamilelikte zararlı ilaçlar bunlar sprey hap ve göz damlası işte hami değilsem gideceğim ve iaçları alacağım bide alerji testi yaptırmam gerekiyor canım
eger zararlıysa kullanma bence test yapana kadar. ama gecelerı dayanmak zor gelıyosa kendını zorlama canım. bebegın olması ıcın senı saglıklı olman gerekıyo.
Cok sinirliyim......bu gun dr iliski mutlaka olsun dedi sevgili kocam bile bile uyudu gorevgibi geliyormus........cok dinirlendim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
cnm öyle birşey hiç okumadım, ben temizlendikten sonra başladım, birer gün ararla denedim bir ay boyunca, öyle stres yapmamaya çalıştım. hep şeyi düşündüm Allah alnımıza yazdıysa olur yoksa bekleyeceksek ne yaparsak yapalım bekleyecez diye düşündüm, ama yumurtlama günlerim gecince içime bir his doğdu umudum yokken birden hamilemiyim hissine kapıldım, gögüslerim hiç inmemişti şişliği duruyordu, bir garip hissettim sanki kendimi, dudağımda uçuk çıktı baktım gebelik belirtisiymiş, ama test yapmıyacam dedim adet günüme kadar bekledim yapmadım, adet günü bir baktım ki silik çizgiyi gördüm, mutluluktan uçtum.
en başta şunu düşünmek lazım, Allah yazdıysa bir kere de bile olur, elbet bir zamanı var, sakın üzülmeyin, endişelenmeyin, hayırlısı Allah'tan
temizlenince başlayın bir sonraki adete kadar deneyin
ben ilk ay sık sık denedim neredeyse hergün, o ay olmadı birşey
hadi canım Allah rahatlık versin benim daha işim iyi geceler
aynen oyle canım bende yorgunum barız ruhum yorgunyarın yenıden dokt gıdıcem bakalım ne olacak
Canım benim okuyamadım pek bgün ama sumelanın dediği gbi şeyleri bende duydum boş gecirme bence birazda nette araştırdım bu durumu kımseye yasaklamamıs doktor ama yanlıs yonlendirmek istemem naptın gorusebıldın mi doktorunlaa☺
Canım dün akşam görüştük. Adet oldum dedim. Onu adetten saymıyoruz düşük kanaması dedi. Üzerine tekrar adet gör dedi. Yani 1 ay ara verin vücudun normale dönsün dedi