Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Aynen tatlim 0.100 gibi bisi cikti... Gitcem ztn cumartesi randevum bakalim ne diecek doktorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen tatlim 0.100 gibi bisi cikti... Gitcem ztn cumartesi randevum bakalim ne diecek doktorum

ınsallah bı aksılık cıkmazda hemen hallolur canım. benım de batım 25 mayıs ama adet olcagmı hıssedıyorum.ıcım sokuluyo

kızlar bişey söyleyin benimkide 24 mayısne zaman yapsam çıkar şüpheli ilişkinin üstünde kaç gün geçince çıkıyor daha namaz kılacam bezelye ayıkladım dolaba yerleşcek birsürü iş var

canım suphelı ılıskı dıe takılma sen.adetın gecıkınce yaparsın1 hafta sonra yap canım 27 mayısta.adetın 3 gun gecıkınce

canım suphelı ılıskı dıe takılma sen.adetın gecıkınce yaparsın1 hafta sonra yap canım 27 mayısta.adetın 3 gun gecıkınce

saol canım aslında acemi değilim beni bu üçüncü olacak ama alrjim var bahara karsı bugünlerde çok azdı ilaç kullanmadan olmayacak geceleri nefes alamıyorum o yüzden sordum eger yoksa ilaç kullanmam gerekiyo

tatlım bunun ıcın doktorunla gorusmen gerekıyo.ıacın prospektusune baktın mı ? hamıleler kullanmasın yazar ya ondan dedım

İnşallah gelmiştirrr canım benimm tak tak gece gunduz tak emzirirken memişler fora gezceksin zaten😁o belirtiler bile mutlu edıyo düşün kucagına bi melek inicek hayırlısıyla inşallah kolaycacık gecicek tatlım haftaların 💃💃💃👼

tatlım bunun ıcın doktorunla gorusmen gerekıyo.ıacın prospektusune baktın mı ? hamıleler kullanmasın yazar ya ondan dedım

yok daha doktora gitmenim her yıl kullanıyorum aynı ilaçları hamilelikte zararlı ilaçlar bunlar sprey hap ve göz damlası işte hami değilsem gideceğim ve iaçları alacağım bide alerji testi yaptırmam gerekiyor canım

Doktorum çok yoğun aksi gibi ulaşamadık da inşallah bu akşam görüşücez

Canım benim okuyamadım pek bgün ama sumelanın dediği gbi şeyleri bende duydum boş gecirme bence birazda nette araştırdım bu durumu kımseye yasaklamamıs doktor ama yanlıs yonlendirmek istemem naptın gorusebıldın mi doktorunlaa☺

Cok sinirliyim......bu gun dr iliski mutlaka olsun dedi sevgili kocam bile bile uyudu gorevgibi geliyormus........cok dinirlendim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

eger zararlıysa kullanma bence test yapana kadar. ama gecelerı dayanmak zor gelıyosa kendını zorlama canım. bebegın olması ıcın senı saglıklı olman gerekıyo.

Cok sinirliyim......bu gun dr iliski mutlaka olsun dedi sevgili kocam bile bile uyudu gorevgibi geliyormus........cok dinirlendim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

sabah erken saatte yaparsın canım sakın ol.ya da fantazı bıseyler gıy. uzerınde dantellı bısey oldugunu hıssedınce uyanır :)

Çok saol tatlım kessiiinlikşe uçmussundur eminiiim👼👼Bende stres yapmamaya çalısıyorum inan ama bazen cok zor oluyo dediğin gbi calısıyoruz sadece☺evet bnde hergun denemıyorum çnkü gercekten gorev gbi oluyo kesinlikle zamaninda gelıcek biliyorum ama sınavım olmasına ragmen elim hep siteye gerı geliyo😁😁hayırlısı bakalım bütün aylar bizim Allah nezamn verirse bnde beklicem mutlaka reglımi o gün sınavım olsada😩

Canım dün akşam görüştük. Adet oldum dedim. Onu adetten saymıyoruz düşük kanaması dedi. Üzerine tekrar adet gör dedi. Yani 1 ay ara verin vücudun normale dönsün dedi

Günaydın canm hayırlısı olsuuun inşallah diğer ay saglıkla gelir bebişin bitanem hiç üzülme bi ay kafanı dınlersin normaldede yaşadıgın belirtilere bakarsın hem cogu şey psikolojık bızde herhalde anlamış oluruz😜

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…