Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kızlar bir şey sormak istiyorum. dünden beri adet sancısına benzer bir sancım var. bat 25 mayıs. yani tam adetten 10 gün önce başladı. geçen ay da aynı şekilde adetten 10 gün önce böyle birkaç gün sancım olmuştu. bu ay da mı tutturamadık? bu sancının sebebi ne olabilir, daha önce yaşayan var mı?

kızlar bir şey sormak istiyorum. dünden beri adet sancısına benzer bir sancım var. bat 25 mayıs. yani tam adetten 10 gün önce başladı. geçen ay da aynı şekilde adetten 10 gün önce böyle birkaç gün sancım olmuştu. bu ay da mı tutturamadık? bu sancının sebebi ne olabilir, daha önce yaşayan var mı?

canım belkı gec yumurtluyorsundur sen yınede calısmalara devam et derim

merhaba kizlar bende araniza katilabilirmiyim bizde bi aydir korunmamaya baslamistik bukadar erken beklemiyordum acikcasi ama 4 gun once test yaptim silik cizgi cikti sonra clearblue den bi test yaptim hamile 1-2 hafta once dollenme olmus diye yaziyodu☺️☺️☺️

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

hayırlı olsunc anım benım hemen kana koş:):KK9:

Kızlar hevesle başladığım mayıs ayı yerini haziran hüznüne bıraktı ya. Bir an önce adetmin bitmesini yeni çalışmaların başlamasını istiyorum günler geçmek bilmiyo. Bu süreçte stres olmamak için kendmi derslere baska seylere verdim bu yüzden bu ay buraya daha az katılma kararı aldım her ay baska bir totem yapıorm elimden geldğince takip edicem sizi. Öpüldünüz :KK34:

cnm yaa bnde sen gibiyim günler gecmiyo içim kıpır kıpır oluversn istiyorm gelsin yumurtlama günlerm inşallahhhhh

Arkadaşlar 4. ayımdayım henüz bir şey yok ortalıkta bu ay da hamile kalamazsam. Doktora gitsem hormon testleri yaptırsam diyorum? Hormon testi yaptıran var mı içinizde?

Arkadaşlar 4. ayımdayım henüz bir şey yok ortalıkta bu ay da hamile kalamazsam. Doktora gitsem hormon testleri yaptırsam diyorum? Hormon testi yaptıran var mı içinizde?

evet canım adetın 3. veya 4. gunu gıdıp yaptırıyorsun inşallah sonuclar iyi gelir

yok canım fark etmıyor sen 3. gunu kacırma yeter:)

cnm ben bugun gunum gectı dıye gıttım test yaptırdımsonuç 0.1 gebelık yok çok cnm sıkıldı çok uzuldum.3 gun gectı hala regl da olmadımm yenı tarıhımde bellı dııl.offf .içim içimi yiyo resmennnn:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

cnm ben bugun gunum gectı dıye gıttım test yaptırdımsonuç 0.1 gebelık yok çok cnm sıkıldı çok uzuldum.3 gun gectı hala regl da olmadımm yenı tarıhımde bellı dııl.offf .içim içimi yiyo resmennnn:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

üzülme daha büyük acılar var elbet rabbim verecektir evlat.. lütfen üzülme bak ne dertler var rabbim çaresiz dert vermesin sağlık versin herşey olacaktır..

kızlar hamileliği zorlaştıran tiroide bağlı bir hormonum yüksek çıktı endokrin doktorum kullanmam için bir ilaç verdi onun günlük ilacın yarsını kullanıorum yarısını kullan dediğine göre çokta yüksek değil demekki diye düşünüyorum bir ay sonra kontrole gitcem.

adetim bittiğinde ise kadın doğuma kontrole gitcem hakkımızda hayırlısı olsun bata çok var.

Bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum. 7. Gunu baslamayi dusunuyorum. Daha once bu yontemi uygulayan oldu mu? Ne kadar ise yarar acaba. Hakiimizda hayirlisi

samsung

X