Mayıs Ayı Tüp Bebeleri :)

eylulmeb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
367
249
merhaba kızlar,30 nisanda yumurta toplama ve dün(2 mayısta) transferim oldu..2 yumurta son aşamaya kadar gelebildi ve transfer edildi,biri 2 hücreli diğeri ise 5 hücreli..şu an kasık ağrısı dışında feci şekilde göğüs ağrım var..sizin belirtiler neler? mayıs test tarihim bu arada :) Allah hepimizin yüzünü güldürsün dilerim..

Slm cnm hayırlısı olsn inşallah bebişn hayırlısıyla gelir sana bu ay bende ilk hafta başlıycam kısmetse nerde yaptırdın ne kadar yapırdın kaç embriyo konuldu ne kadar a izin var cok soru sordum biliyrm ama tecrübenden yararlanmak isterim bu ay hep beraber olucaz kısmetse inşallah güzel haberler veririz sonunda

Merhabalar benimde transferim 28 nisanda oldu bugun 5 gunum 11 test gunu hayirli olsun canim ins iyi haberler aliriz

mzuhal kavacık medistatette yaptırdım 3500 tl,ilaçlarım 985 tuttu,doktorumun özel muayenehanesi var,kendisi profesör ve marmara üniversitesinden.2 yumurta transfer edildi,biri 2 hücreli diğeri 5 hücreli ve 2. gün embriyosu.yaşım 36 olduğu için 2 tane koyabildi,35 altına 1miş çünkü

Offf kizlar yaa canim cok sikkin dun aksam parol icmek zorunda kaldim migrenim baslamisti agirlasmadan ictim sabah kalktigimda dahi devam ediyodu az once gecti,bu gun 9. Gunum ama moralim bozuldu migren zaten hep adet olacagim zaman basliyor hormonlarin yukselmesine bagliymis bu kadar ilaca tepki verdi iste offfffff

Ağrın olursa parol iç dedi bana da doktorun,bence düşünme hiç,test yapmadın mı?

hayır hiç fikrim yok,doktoruna sordun mu? bir de kasık ve göğüs ağrın var mı?

6 mayista transfer oldum 17si test tarihim.hicbisey hissetmiyorum.buda beni olumsuz dusunmeye sevkediyo.fazla umitlenmek istemiyorum.1 tane orta kalite transfer yapildi.beklemek cok zor getcekten.zamna gecmek bilmiyor.

2 gecedir rüyamda israr testi yapıp çift çizgi görüyorum,sabah kalkıp test yaptım,tabi ki negatif çıktı daha 6. gün bugün,zaman çok zor geçiyor,Allah herkesin gönlündekini versin mübarek günde...

Merhaba kızlar, bende tedaviye nisanda başlayıp mayısa sarkanlardanım :) Uzun protokol uyguluyoruz ve gonalf'in 6. günündeyim yarın ilk kontrolum var. Merakla bekliyorum neler oldu içerde diye :) Kasıklarımda ağrılarım var dik oturduğumda ve bacak bacak üstüne attığımda sıkışma hissiyle pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Pskolojik mi bilemiyorum ama sanırım bir gelişme mevcut :) Süreç heycanlı ve delik deşik göbek ile devam ediyor :))

hayır hiç fikrim yok,doktoruna sordun mu? bir de kasık ve göğüs ağrın var mı?
Canim kusura bakma yeni gordum mesajini ,cuma gunu lekelenmem oldu kahverengine dondu saonrada kirmiziya dun sabah( pazar sabahi )lekelenmem kesildi ama bi pihti dustu ,sonrada hic bisey gelmedi aksam test yaptirdim 32 cikti dusuk ama bakalim,goguslerimde gerginlik vardi ama simdi yok,estrofemin etkisiymis gerginlik hassasiyet,sol kasigimda bacagima inen agri oldu bi gece uyuyamadim hafifledi simdi,iki gun sonra test yaptiricam bakalim yukselecekmi,

Son gunke zaman gecmiyor dogru ,ben iki gun boyunca agladim durdum idrar testi icin cok cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…