Ağrın olursa parol iç dedi bana da doktorun,bence düşünme hiç,test yapmadın mı?dUOTE]
Canim ya bana da oyle dedi ama ne biliyim .test yaptirmadim hayir,korkuyorum pazartesi test gunum aslinda transferin 13. Gunune denk geliyo, ama idrar testi yaptirmays dahi korkuyorum cesaresizim bayagi
evet 2 mayısta transferim oldu,8. gün bitti bakalım,10.gün test yapıcam..transferın oldu mu
Canim kusura bakma yeni gordum mesajini ,cuma gunu lekelenmem oldu kahverengine dondu saonrada kirmiziya dun sabah( pazar sabahi )lekelenmem kesildi ama bi pihti dustu ,sonrada hic bisey gelmedi aksam test yaptirdim 32 cikti dusuk ama bakalim,goguslerimde gerginlik vardi ama simdi yok,estrofemin etkisiymis gerginlik hassasiyet,sol kasigimda bacagima inen agri oldu bi gece uyuyamadim hafifledi simdi,iki gun sonra test yaptiricam bakalim yukselecekmi,hayır hiç fikrim yok,doktoruna sordun mu? bir de kasık ve göğüs ağrın var mı?
Son gunke zaman gecmiyor dogru ,ben iki gun boyunca agladim durdum idrar testi icin cok cok erken2 gecedir rüyamda israr testi yapıp çift çizgi görüyorum,sabah kalkıp test yaptım,tabi ki negatif çıktıdaha 6. gün bugün,zaman çok zor geçiyor,Allah herkesin gönlündekini versin mübarek günde...