Mayis Ayi Hamilelik Deneme Günlügüm

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.862
5.020
358
Selam kizlar,
Konuyu istikrarli bir takip yapabilmek amaci ile aciyorum. Kisaca kendimden bahsedeyim 35 yasindayim, 7.5 yasinda bir kizim var, tek korunmasiz iliskimizde hamile kaldim. Dogduktan sonra 5 yasina kadar korunduk. Saniyordum ki kizimdaki gibi korunmayi birakir birakmaz hamile kalirim ama öyle olmadi. Yaklasik 3 yildir korunmadigimiz halde hamile kalamiyorum. Cogu kadinda olan pcos beni de buldu. 2 yil önce1 defa kolomen kullandim olmadi, gecen yil 1 defa asilama denedik olmadi bunun üzerine tüp bebek yaptik. 8 adet 4. gün emriyosu donduruldu 2 adet transfer oldum ama o da olumsuz oldu. Sonrasinda almanya`ya tasindigim icin gidip transfer yaptiramadim en erken yaz tatilinde gidebilirim. O zamana kadar kendim denemeye karar verdim.
Bu ay kendim femara kullanarak ovulasyon testi ile de yumurta takibi yapacagim, ovitrelle de aldim. Biliyorum kafama göre kullanmak cok tehlikeli ama maalesef kac tane kadin dogum uzmanini aradiysam listelerinin dolu oldugunu söyleyerek beni almadilar. Arada eger beni tek defalik kabul eden bir doktor olursa kist olusma durumunu kontrol ettirecegim.
Bu sürecte su sekilde ilerlemeye karar verdim.
  • Sabah ve aksam yemeklerden sonra glifor icecegim (bunu zaten endokrin ve tüp bebek doktorum vermisti kullanmam icin)
  • Inositol iceren bir takviye aldim (Gynopol) sabah ve aksam bir sase icecegim.
  • Omega3, D vitamini, probiyotik hap ve Elevit multi vitamin günlük kullanacagim.
  • Sabah ve aksam nane cayi icecegim.
  • Dogal zeytinyagi ve incir aldim esim ile yeztinyagli incir kürünü de yapacagiz sabahlari.
  • Esim ile günlük cig kabak cekirdegi de yiyecegiz.
  • Diyet yapiyorum zaten ve günlük 1 saate yakin bisiklet sürüyorum hareket olarak yeterli diye düsündüm.
  • Femara ya 3. gün baslayip sabah aksam bir adet 5 gün icecegim.
  • 8. günden sonra ovulasyon testine baslayacagim.
  • 12. günden sonra günde iki defa ovulasyon testi yapacagim.
  • Incir kürünü ben yumurtlama görmeye yakin birakacagim ve havuc yemeye baslayacagim, esim ise devam edecek.
  • Esim de vitamin vs kullaniyor.
Bugün adetimin ilk günü :) basliyorum.
Söyle aldigim takviyeleri de ekleyim;
WhatsApp Bild 2025-04-25 um 19.06.57_9bc97c36.webp

Bugün adetimin 2.günüydü tüm vitaminleri aldım, sabah ve akşam nane çayı içtim, bir avuç kabak çekirdeği yedim, bir incir yedim.
Yarın da femara ya başlayacağım.

Merhaba. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bende pcosluyum.3 yıldır hamile kalamıyordum. 1 kez yumurtlama tedavisi oldum,olmayınca tercihim üzerine tüp bebek denemeye karar verdik ve ilk denemede 2 embrio transferi yapıldı ve ikiside tutdu. 22 haftaya kadar her şey sağlıklıyken 22+3 de suyum geldi.Suni sancıyla ölü doğum yaptım.
Şimdi bizde yeniden denemeye karar verdik ve sizin yazdığınız rutinin aynısını doktorum banada yazdı takviyeler dahil 🤭.Ben bu gün 3. günümdeyim ve femaraya başladım. İkimiz içinde hayırlı olur İnşallah

Merhaba. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bende pcosluyum.3 yıldır hamile kalamıyordum. 1 kez yumurtlama tedavisi oldum,olmayınca tercihim üzerine tüp bebek denemeye karar verdik ve ilk denemede 2 embrio transferi yapıldı ve ikiside tutdu. 22 haftaya kadar her şey sağlıklıyken 22+3 de suyum geldi.Suni sancıyla ölü doğum yaptım.
Şimdi bizde yeniden denemeye karar verdik ve sizin yazdığınız rutinin aynısını doktorum banada yazdı takviyeler dahil 🤭.Ben bu gün 3. günümdeyim ve femaraya başladım. İkimiz içinde hayırlı olur İnşallah
Kaybınız için çok üzüldüm. İnşallah bu defa meleginiz sizinle olur ve hayırlısı ile dünyaya gelir.
Benim de bugün 3. Günüm ve femara ya başladım. Adetim bittikten sonra da ovulasyon testi ile takibe başlayacağım. İnşallah doğru adımlarla ilerlerim, bir doktora danışamadığım için biraz tedirginim ama sizin doktorunuzun da bu şekilde ilerlemesi içime su serpti 😊
Siz de çatlatma iğnesi vurulacak mısınız acaba?

Bugün adetimin 3. günü, tüm vitaminleri aldım, bolca yürüyüş yaptım. Nane çayını akşam içemedim. Ek olarak femaraya başladım. Sabah ve akşam birer tane içtim, 5 gün devam edeceğim.

Selâm aleyküm. İnşallah emeklerinizin karşılığıni görürsünüz. Bende maalesef regl oldum 7 gün gecikmem vardı klomen ve letu kullandım olmadı . Bende bu ay doktorum ilaç verirse ek olarak bıseyler yapmak istiyorum . Elimde hayıt sirkesi var çikolata kisti için almıştım kullanamadim ameliyat oldum sonra kaldı . Ve bu ay bal tarçın çörekotu yiycem. Herşeyin hayırlısı olsun

Bugün adetimin 3. günü, tüm vitaminleri aldım, bolca yürüyüş yaptım. Nane çayını akşam içemedim. Ek olarak femaraya başladım. Sabah ve akşam birer tane içtim, 5 gün devam edeceğim.
Acaba bende bu sefer femara istesem mi doktorumdan . Yumurtalar güzel büyüyor ama gebelik olmuyor klomen ve letu kullandım iki aydır

Acaba bende bu sefer femara istesem mi doktorumdan . Yumurtalar güzel büyüyor ama gebelik olmuyor klomen ve letu kullandım iki aydır
Aslında bize eczacı letu için femaranin muadili demişti ama ben almadım. Pcos lularda femara daha iyi diye yazmışlar forumlarda ama klomene kıyasla. Letu hakkinda bilgim yok.
Ben doktor kontrolünde gitmiyorum ondan çok da tavsiye vermeyim 😅

Selâm aleyküm. İnşallah emeklerinizin karşılığıni görürsünüz. Bende maalesef regl oldum 7 gün gecikmem vardı klomen ve letu kullandım olmadı . Bende bu ay doktorum ilaç verirse ek olarak bıseyler yapmak istiyorum . Elimde hayıt sirkesi var çikolata kisti için almıştım kullanamadim ameliyat oldum sonra kaldı . Ve bu ay bal tarçın çörekotu yiycem. Herşeyin hayırlısı olsun
Aleyküm selam. Sağolun inşallah hepimiz karşılığını alırız. G çökme yaşamanıza şaşırdım çünkü bu ilaçlar yumurtayı geliştirdiği için adetler 28 güne düşüyor diye biliyorum. Çatlatma iğnesi vurulmuş muydunuz? Acaba çatlamamış mı yumurtanız?

Aleyküm selam. Sağolun inşallah hepimiz karşılığını alırız. G çökme yaşamanıza şaşırdım çünkü bu ilaçlar yumurtayı geliştirdiği için adetler 28 güne düşüyor diye biliyorum. Çatlatma iğnesi vurulmuş muydunuz? Acaba çatlamamış mı yumurtanız?
Çatlama iğnesi vermedi . İlk ay kullandığında bir ayda iki defa adet oldum yani ameliyattan dolayı düşündüm daha belki tam toparlanamadi yumurtalıklarim . Zor bı ameliyattı 5,6,7cmlerdeydi üç tsne ikisi yapisikti

Çatlama iğnesi vermedi . İlk ay kullandığında bir ayda iki defa adet oldum yani ameliyattan dolayı düşündüm daha belki tam toparlanamadi yumurtalıklarim . Zor bı ameliyattı 5,6,7cmlerdeydi üç tsne ikisi yapisikti
Evet ameliyattan dolayıdır. Eğer doktor takip yapıp çatlatma yapmıyorsa naçizane önerim siz ovulasyon testi ile takip edin.

Bugün adetimin 5. günü;
Bu sabah kahvaltima 1 adet avakado ve 2 adet yumurta ekledim. öglen incir küründen yedim. Vitaminlerimi almaya devam ediyorum ve günlük bir avuc kabak cekirdegi yiyorum. Nane cayini cok düzensiz iciyorum maalesef :( Spor olarak her yere bisiklet ile gittigim icin hala ekstra birsey yapmiyorum zaten hic vaktim de kalmiyor saat 7 oldu ve ben sabah 6:30`dan beri yeni oturabildim.
Femaranin bugün 3. günündeyim. Adetim bugün bittigi icin yarin ovulsayon testi ile takibe baslayacagim. Bu günlük de bu kadar....

Doktor kontrolünden geliyorum maalesef kist oluşmuş bu ay Yasmin verdi gebelige ara verdik . O yüzden adetim gecikti. Kist basit kist önemli değil

Kaybınız için çok üzüldüm. İnşallah bu defa meleginiz sizinle olur ve hayırlısı ile dünyaya gelir.
Benim de bugün 3. Günüm ve femara ya başladım. Adetim bittikten sonra da ovulasyon testi ile takibe başlayacağım. İnşallah doğru adımlarla ilerlerim, bir doktora danışamadığım için biraz tedirginim ama sizin doktorunuzun da bu şekilde ilerlemesi içime su serpti 😊
Henüz karar vermedi.Ama geçen tedavide yapmıştık. Cumartesi randevum var bakalım nolucak.Haber veririm.

Back
X